- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #1.161
Ben iki defa kan verdm.artk doktora gidene kade vermeyecm bosa geriliyrm ya:)
Ben de öyle istiyorum aslında ama doktor takip edelim dedi, yok diyemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki defa kan verdm.artk doktora gidene kade vermeyecm bosa geriliyrm ya:)
Benm adet dongm 31 son adet tarhmde 30 temmuzdu bilemiyrm ki teldki program oyle dedi:)Evet gordum super :)
Senin de 9 mayısmış yaa nasıl oluyor benim SAT 2 Ağustos, ben de 9 Mayıs hesapladim :))
Güzel olmuş bende imza alanı nı değiştirdin 5 haftalık diye ultrason a göre gidicemWala yaptm oldu cok saol cnm:)
Ben ultrasyonda gorene kadr boyle takilaym o faha az gosterio:)Güzel olmuş bende imza alanı nı değiştirdin 5 haftalık diye ultrason a göre gidicem
Ben de hamileyimmm :) 9 Mayis gozukuyor simdilik. Yazlikta oldugum icin henuz 1 kez beta hcg'ye baktirabildim. Pazartesi yeniden baktıracağım, insallah duzenli yukseldigini görebilirsem o zaman daha bi emin olacagim saglikli bir gebelik olduguna :) o yuzden henüz takvim falan eklemedim
Bi yerlere bakindm da kafam basmadi iste:) ben de 30 agustos 4 haftaysa 4+2 olmus diyrm ay o kadr olmus mudr aglicimm:)
Neyse canım onemli degil ha birkac gün önce ha birkac gün sonra fark etmez :)Benm adet dongm 31 son adet tarhmde 30 temmuzdu bilemiyrm ki teldki program oyle dedi:)
Olsun canım, hic önemli degil. Hayırdır neden zor zamanlar geciriyorsun?Yaaaa çookkkk sevindim :) aklım o kadR karışık ki belki de hamile olduğunu gördüm ama unuttum bayağı zor zamanlar geçiriyorum maalesef
Ekle ama ya hamilelik takvimi çok hoşuma gidiyor benim :) aramızda 9 gün var
Neyse canım onemli degil ha birkac gün önce ha birkac gün sonra fark etmez :)
Olsun canım, hic önemli degil. Hayırdır neden zor zamanlar geciriyorsun?
Hamilelik takvimini de pazartesiden sonra ekleyecegim canım insallah :)
Iyi geceler bende bugun yaptim bu testi bat 4 eylul ne dersiniz?
Allah razi olsun canim.Insallah saglikla sihhatle kavusuruz hepimiz meleklerimizeAnnem rahatsız günlerim hastahanede geçiyor
Gözün aydınn aramıza hoşgeldin canımmmm
Annem rahatsız günlerim hastahanede geçiyor
geçmiş olsun Allah şifa versin canım
ee baya çıkmış tebrikler...Iyi geceler bende bugun yaptim bu testi bat 4 eylul ne dersiniz?
Insallah kan sonucumu alinca rahatlayacagim.tesekkur ederimee baya çıkmış tebrikler...![]()
Tesekkurler..benimde ayaklarim buzun ustunde yurumus gibi soguk beden yuz sicacik.amin duaniza cooook aminherkese iyi geceler yine uykusuz bir gece benim için bugün çok yoğun birgün oldu yine misafirlerimiz vardı hiç bakamadım yeni gelen hamişlerimiz hoşgelmişler keseciklerini görenler hayırlı olsun gün sayanlar inşallah hayırlı haberleri vericekler bekliyoruz
bana gelince aynı sıkıntılar devam ediyor göğüs acısı fena birde akşamları ateş oluyor sanki ayaklarım üşüyor ağzımın tadı zaten hiç yok ama Allah miniğime sağlık versin büyüsünde
Cok geçmiş olsun canim Allah sifa versin annecigineAnnem rahatsız günlerim hastahanede geçiyor
Gözün aydınn aramıza hoşgeldin canımmmm
GunaydiiiiinHerkeslereee gunayyydinnnn![]()