2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de hamileyimmm :) 9 Mayis gozukuyor simdilik. Yazlikta oldugum icin henuz 1 kez beta hcg'ye baktirabildim. Pazartesi yeniden baktıracağım, insallah duzenli yukseldigini görebilirsem o zaman daha bi emin olacagim saglikli bir gebelik olduguna :) o yuzden henüz takvim falan eklemedim

Yaaaa çookkkk sevindim :) aklım o kadR karışık ki belki de hamile olduğunu gördüm ama unuttum bayağı zor zamanlar geçiriyorum maalesef :(
Ekle ama ya hamilelik takvimi çok hoşuma gidiyor benim :) aramızda 9 gün var

Bi yerlere bakindm da kafam basmadi iste:) ben de 30 agustos 4 haftaysa 4+2 olmus diyrm ay o kadr olmus mudr aglicimm:)

Canım telefonuna program indir onlar da hesaplıyor

Benm adet dongm 31 son adet tarhmde 30 temmuzdu bilemiyrm ki teldki program oyle dedi:)
Neyse canım onemli degil ha birkac gün önce ha birkac gün sonra fark etmez :)
Yaaaa çookkkk sevindim :) aklım o kadR karışık ki belki de hamile olduğunu gördüm ama unuttum bayağı zor zamanlar geçiriyorum maalesef :KK43:
Ekle ama ya hamilelik takvimi çok hoşuma gidiyor benim :) aramızda 9 gün var
Olsun canım, hic önemli degil. Hayırdır neden zor zamanlar geciriyorsun? :(
Hamilelik takvimini de pazartesiden sonra ekleyecegim canım insallah :)

Iyi geceler bende bugun yaptim bu testi bat 4 eylul ne dersiniz?

Eklentiler

• IMAG0114.webp
    IMAG0114.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 66
Neyse canım onemli degil ha birkac gün önce ha birkac gün sonra fark etmez :)

Olsun canım, hic önemli degil. Hayırdır neden zor zamanlar geciriyorsun? :KK43:
Hamilelik takvimini de pazartesiden sonra ekleyecegim canım insallah :)

Annem rahatsız günlerim hastahanede geçiyor :(

Iyi geceler bende bugun yaptim bu testi bat 4 eylul ne dersiniz?

Gözün aydınn aramıza hoşgeldin canımmmm

herkese iyi geceler yine uykusuz bir gece benim için bugün çok yoğun birgün oldu yine misafirlerimiz vardı hiç bakamadım yeni gelen hamişlerimiz hoşgelmişler keseciklerini görenler hayırlı olsun gün sayanlar inşallah hayırlı haberleri vericekler bekliyoruz

bana gelince aynı sıkıntılar devam ediyor göğüs acısı fena birde akşamları ateş oluyor sanki ayaklarım üşüyor ağzımın tadı zaten hiç yok ama Allah miniğime sağlık versin büyüsünde

herkese iyi geceler yine uykusuz bir gece benim için bugün çok yoğun birgün oldu yine misafirlerimiz vardı hiç bakamadım yeni gelen hamişlerimiz hoşgelmişler keseciklerini görenler hayırlı olsun gün sayanlar inşallah hayırlı haberleri vericekler bekliyoruz

bana gelince aynı sıkıntılar devam ediyor göğüs acısı fena birde akşamları ateş oluyor sanki ayaklarım üşüyor ağzımın tadı zaten hiç yok ama Allah miniğime sağlık versin büyüsünde
Tesekkurler..benimde ayaklarim buzun ustunde yurumus gibi soguk beden yuz sicacik.amin duaniza cooook amin :dua:

Back
X