2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar ben normal sartlarda uykuyu gayet seven biriyim ama nedense hamile kaldigimi ogrendigim hatta hissettigim zamanlardan beri uyuyamiyorum sizler de durum nasil ??

Kizlar ben normal sartlarda uykuyu gayet seven biriyim ama nedense hamile kaldigimi ogrendigim hatta hissettigim zamanlardan beri uyuyamiyorum sizler de durum nasil ??
Benim hamileligimn en buyuk belirtilernden biri uykusuzlk ama geceleri hala da zorlaniyrm eskiden kafami yastiga koyar uyurdm ilk zamnlar sogandan saniodm kür yaptgm icin meger hamileliktenmis. Ama gundz halsiz ve yorgn olup uykumn olmasi lazm bende tik yok her zamnki gibiym anlamadm

Benim hamileleigimn en buyuk belirtilernden biro uykusuzlk ama geceleri hala da zorlaniyrm eskiden kafami yastiga koyar uyurdm ilk zamnlar sogandan saniodm kür yaptgm icin meger hamileliktenmis. Ama gundz halsiz ve yorgn olup uykumn olmasi lazm bende tik yok her zamnki gibiym anlamadm
Hic halsizlikten belirti yok bende de sabah esim gittikten sonra tekrar evi toparlar yatardim. Simdi daha gec yatip daha erken kalkip hatta uykuya zor gecis yapmis olmama ragmen erkenden uyanip bir daha uyku aklima bile gelmiyo. Yatmam lazip dusuk tehlikesinden dolayi tam tersi hoplayip ziplayasim geliyo yasaklarin cazipligi sanirsam tovbe bismillah :ıslık::KK70:

bende yatağa yattığım gibi uyurdum normalde ama geceleri çok uykusuz geçiyor bir otarafa bir bu tarafa dönüyorum resmen dediğiniz gibi uyku yok banada

Hic halsizlikten belirti yok bende de sabah esim gittikten sonra tekrar evi toparlar yatardim. Simdi daha gec yatip daha erken kalkip hatta uykuya zor gecis yapmis olmama ragmen erkenden uyanip bir daha uyku aklima bile gelmiyo. Yatmam lazip dusuk tehlikesinden dolayi tam tersi hoplayip ziplayasim geliyo yasaklarin cazipligi sanirsam tovbe bismillah :ıslık::KK70:
aman canım dikkat edelim şu dönem geçsin :KK45:

Ben biraz çok yemeye başladım bide çok susuyorum dudaklarım kuruyo karnım çok şişiyo nedense çok yememden heralde
bende tam tersine iştahsızlık var canım ya su desen tadı çok kötü geliyor bana dün ilk defa canım muz istedi aram pek iyi değildir muzla ama bakalım daha neler olcak

bende tam tersine iştahsızlık var canım ya su desen tadı çok kötü geliyor bana dün ilk defa canım muz istedi aram pek iyi değildir muzla ama bakalım daha neler olcak
O istahsizlik bende de var 1,5 kilo verdim mide bulantisi falan bende de yok ama koju hassasiyeti fena tazi burnu gibi oldu burnum valla

Back
X