2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de oyle ahim sahim bi hamilelik belirtisi yok sadece daha fazla acikiyrm acikinca tansiyonm.dusuo bi haller:) mide bulantm ulserden dolayi galiba ama kusmadm hic

12 de uyanann ben 8 dedin mi ayaktaym:)

Ben biraz çok yemeye başladım bide çok susuyorum dudaklarım kuruyo karnım çok şişiyo nedense çok yememden heralde
Şişkinlik ben de de var sabah ilk kalktığımda okadar yoğun bir rahatsızlık hissetmiyorum ama akşama doğru karnım patlayacak sanki ya bebekten ya adet şişkinliği kendimi ikisine de hazırlıyorum şu pazartesi bi gelse adet gelmese insaAllah

mutlu haftasonlari kizlar sabah ilk idrarimla yaptim bu testi ilk daha silikti 10dk sonra boyle oldu ogleden sonra kan testi yaptiricam
Canimmmm çok sevindimmmm oyyy insaAllah Rabbim kop köyü günlerini gösterir değerlerin kat be kat artsin insaAllah. Ben yapmadım balım hiç cesaret yok korkuyorum biraz daha beklicem insaAllah bana da nasip etmiştir Rabbim yasa

İnşallah hiç gelmez batın beşişin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…