- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
- #1.201
İkinciye mi hamilesin ne güzelaynen ilk hamileliğimde böyle değildi koku olayı ama şimdi herşeyin kokusu nerdeyse kötü geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinciye mi hamilesin ne güzelaynen ilk hamileliğimde böyle değildi koku olayı ama şimdi herşeyin kokusu nerdeyse kötü geliyor
12 de uyanann ben 8 dedin mi ayaktaym:)Hic halsizlikten belirti yok bende de sabah esim gittikten sonra tekrar evi toparlar yatardim. Simdi daha gec yatip daha erken kalkip hatta uykuya zor gecis yapmis olmama ragmen erkenden uyanip bir daha uyku aklima bile gelmiyo. Yatmam lazip dusuk tehlikesinden dolayi tam tersi hoplayip ziplayasim geliyo yasaklarin cazipligi sanirsam tovbe bismillah![]()
Değerin kaçdıGünaydın kızlar :) benimde hiç uykuyla aram yok ve belirtim de Yok kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum. Kesesini görmesem hamile değilim derim
Benim su an kullandgmi vermis:) esimin dedigine gore en iyisi buymus canmArkadaşlar doktor bana folik asit verdi adı folidoce sizce iyimi kullanan varmı aranızda
Folik asitlerin içerikleri hep aynı değil miArkadaşlar doktor bana folik asit verdi adı folidoce sizce iyimi kullanan varmı aranızda
En son pazartesi 6355 canımDeğerin kaçdı
Canim bana solgarin folik asidini verdi doktorum hatta bi arkadasimin diktoru da solgarin foligini al demis folidoce yi hic bilmiyorum.Arkadaşlar doktor bana folik asit verdi adı folidoce sizce iyimi kullanan varmı aranızda
mutlu haftasonlari kizlarsabah ilk idrarimla yaptim bu testi ilk daha silikti 10dk sonra boyle oldu ogleden sonra kan testi yaptiricam
![]()
Selam canım:) kaç mm kesen kalp atışı için ne zaman gideceksin. Seninle aynıymışızSelaaam. Kese gorundu arkadaslar. Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhabalar hayırlı olsun canım benim de 5 eylül bat bekliyorum bakalım :)Iyi geceler bende bugun yaptim bu testi bat 4 eylul ne dersiniz?
Şişkinlik ben de de var sabah ilk kalktığımda okadar yoğun bir rahatsızlık hissetmiyorum ama akşama doğru karnım patlayacak sanki ya bebekten ya adet şişkinliği kendimi ikisine de hazırlıyorum şu pazartesi bi gelse adet gelmese insaAllahBen biraz çok yemeye başladım bide çok susuyorum dudaklarım kuruyo karnım çok şişiyo nedense çok yememden heralde
Canimmmm çok sevindimmmm oyyy insaAllah Rabbim kop köyü günlerini gösterir değerlerin kat be kat artsin insaAllah. Ben yapmadım balım hiç cesaret yok korkuyorum biraz daha beklicem insaAllah bana da nasip etmiştir Rabbim yasamutlu haftasonlari kizlarsabah ilk idrarimla yaptim bu testi ilk daha silikti 10dk sonra boyle oldu ogleden sonra kan testi yaptiricam
![]()
İyi sevindim bende biraz baş dönmesi yapiyoBenim su an kullandgmi vermis:) esimin dedigine gore en iyisi buymus canm
İnşallah hiç gelmez batın beşişin gelirŞişkinlik ben de de var sabah ilk kalktığımda okadar yoğun bir rahatsızlık hissetmiyorum ama akşama doğru karnım patlayacak sanki ya bebekten ya adet şişkinliği kendimi ikisine de hazırlıyorum şu pazartesi bi gelse adet gelmese insaAllah
Değerin güzelmiş canım 5 haftalık vardır tahminenEn son pazartesi 6355 canım