2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhabalar :)

Bu konu ilk acildigindan beri sizleri takip ediyorum, yazmak icin bugunu beklemistim. Son adet tarihim 26 temmuz, hcg yi takip ediyordum ilk hcg de gec dollenme oldugunu anlamistim 11 gun arayla 2 kere kan verdim. Duzenli artmisti cok sukur bugun doktora gittim. Karindan keseyi gorduk toplu igne basi kadar. 4+3 ile uyumlusun bu hic sorun degil iyiki ikinci kan testini yaptirip da gelmissin dedi doktor, ordaki degerlerle kesem uyumluymus. Bayramdan sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. Bir suru tahlil verdi. İs yerine vermem icin kagit yazip verdi. Folic iciyor musun dedi. İciyorum dedim.

Yememem ve icmemem gereken seyleri soyledi.

Allah nasip ederse 2. Gebeligim 27 aylik oglum var ayni doktorda dogum yaptim. Oglumda 7. Haftaya kadar hic rahatsizligim yoktu bunda sirt kasik agrim var. Kasik agrimi idrar enfeksiyonundan saniyordum ama tahlilim temiz cikti. Demekki her cocuk da degisiyormus.

İlk dogumum cok guzel bir dogundu yeniden kendime ve sizlere oyle bir dogum diliyorum :)

Hepinimiz icin hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin.

Teşekürler canım senin bebeğinde hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olur

Aminnn canimmm aramiza hosgeldinnn :)

Benimde sat 26 temmuz :)) aynıyız bende 4+2 de gördüm kesemi

Hosgeldinn Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasipt etsin.siz epey buyumussunuz maasAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…