- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.341
Ben de hamile gibi hissetmiyordum adeti bekliyodum bat a 5 kala 1.5 liralik test vardi evde yaptım cikti :) hala daha hamile gibi hissetmiyorum o yuzden de inanamiyorum :)herkese günaydın
@patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin.Pamukum22 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
hamile olduğunu idrar testiyle öğrenen arkadaşlar hangi markayı aldınız
Ben de hamile gibi hissetmiyordum adeti bekliyodum bat a 5 kala 1.5 liralik test vardi evde yaptım cikti :) hala daha hamile gibi hissetmiyorum o yuzden de inanamiyorum :)
Canım bu ayda olmadı benim regl oldum bitmek üzere hattaherkese günaydın
@patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin.Pamukum22 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
hamile olduğunu idrar testiyle öğrenen arkadaşlar hangi markayı aldınız
Bayramdan once cuma gunu ya da sonra. Kan degerinn 6000 olmasi gerekiomus galiba karindan gormek icin. Persembe gunu 1040 ti. Seninkine alttan baktilar dimiNe zaman gitmeyi düşünüyorsun dkra inşallah görünür minişin
Evet alttan ya sen değere baktırma artık direk ultrason a git bence çünkü değerin güzel zaten doktor bi kaç tane testde tutacak kan alacaklar testler için benim öyle olduBayramdan once cuma gunu ya da sonra. Kan degerinn 6000 olmasi gerekiomus galiba karindan gormek icin. Persembe gunu 1040 ti. Seninkine alttan baktilar dimi
Peki senn degerine orda bakildi mi kactiEvet alttan ya sen değere baktırma artık direk ultrason a git bence çünkü değerin güzel zaten doktor bi kaç tane testde tutacak kan alacaklar testler için benim öyle oldu
Seninki tam surpriz olmus :) biz istiyoduk bikac ay klomen ictim olmadi biraktim ben de olmucak heralde napalim dedim ve kendiliginden oluvermis :)Bırak hamile gibi hissetmeyi aklımın ucundan bile geçmiyordu. Neden çünkü tedbirini almıştık. Ama adetime 3 gün kala idrar testiyle öğrendik. Inansakta inanmsakta varsa var :)
Canım hergün 3 lt su içmeye çalış, benim 1 ay önce vardı sadece bol su içtim idrar testini tekrarladım enfeksiyon kalmamış. Yanma varsa ihmal etme canım. İdrar tahlili yaptırıp doktoruna mesaj at sonucu o seni yönlendirsin.Arkadaşlar ben idrar yollarında enfeksiyon kapmışım sonucumda da çıkmış yüksek çıkmış yani kesin enfeksiyon var afedersiniz idrara çıkarken yanma oluyo bebeğe bi zararı varmı sizce
Yok doktor gerek yok dedi zaten önce ultrason a bakıyorlar kese varsa gerek yok değerine bakmaya doktor gerek duyarsa bakar zaten sonucunu da götür giderken hastaneyePeki senn degerine orda bakildi mi kacti
Zaten idrar testi yaptı doktorum yarın eşim sonuçları götürecek yani ikinci kez yüksek çıkmış enfeksiyon çok kötü birsey yaCanım hergün 3 lt su içmeye çalış, benim 1 ay önce vardı sadece bol su içtim idrar testini tekrarladım enfeksiyon kalmamış. Yanma varsa ihmal etme canım. İdrar tahlili yaptırıp doktoruna mesaj at sonucu o seni yönlendirsin.
Ama senn degern zaten ilk.olctgnde 2000 lerdeydi die hattliyrm gudene kadr 6000 i bulmamis miydi ki karndan bakmadiYok doktor gerek yok dedi zaten önce ultrason a bakıyorlar kese varsa gerek yok değerine bakmaya doktor gerek duyarsa bakar zaten sonucunu da götür giderken hastaneye
Bi zararı varmı bebeğe doktor acil getir dedi sonuclarıCanım hergün 3 lt su içmeye çalış, benim 1 ay önce vardı sadece bol su içtim idrar testini tekrarladım enfeksiyon kalmamış. Yanma varsa ihmal etme canım. İdrar tahlili yaptırıp doktoruna mesaj at sonucu o seni yönlendirsin.
Karından baktı görünmedi kese yukardaymış arkaya dönük benim rahim ondan üstten görünmedi alttan göründüAma senn degern zaten ilk.olctgnde 2000 lerdeydi die hattliyrm gudene kadr 6000 i bulmamis miydi ki karndan bakmadi
Bende hamile olduğumu hissetmiyorum Can'ım merak etme :) ama daha çok küçükler belirtiler bazen psikolojik oluyor :) 8. Haftada başlıyor belirtilerBen de hamile gibi hissetmiyordum adeti bekliyodum bat a 5 kala 1.5 liralik test vardi evde yaptım cikti :) hala daha hamile gibi hissetmiyorum o yuzden de inanamiyorum :)
Enfeksiyon önemli canım, sonucun ciddiyetine göre bazen suya katılan bir tozla atlatılabiliyor bazende antibiyotik gerekiyor hamilede olunsa. Sonucu geciktirmeden götürün.Bi zararı varmı bebeğe doktor acil getir dedi sonucları
Enfeksiyon ilerlemedn gitmenibistwmistr bi antibiyotik verecktr hemen gotrn sonuclari.Bi zararı varmı bebeğe doktor acil getir dedi sonucları
Sadece cok yorgunum bi iş yapiyorum soluk soluga kaliyorum belim kasiklarim agrimaya basliyor o kadar :) baska bisey yok simdilik insallah boyle devam ederBende hamile olduğumu hissetmiyorum Can'ım merak etme :) ama daha çok küçükler belirtiler bazen psikolojik oluyor :) 8. Haftada başlıyor belirtiler
Arkadaşlar ben idrar yollarında enfeksiyon kapmışım sonucumda da çıkmış yüksek çıkmış yani kesin enfeksiyon var afedersiniz idrara çıkarken yanma oluyo bebeğe bi zararı varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?