2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de hamile gibi hissetmiyordum adeti bekliyodum bat a 5 kala 1.5 liralik test vardi evde yaptım cikti :) hala daha hamile gibi hissetmiyorum o yuzden de inanamiyorum :)

Ben de hamile gibi hissetmiyordum adeti bekliyodum bat a 5 kala 1.5 liralik test vardi evde yaptım cikti :) hala daha hamile gibi hissetmiyorum o yuzden de inanamiyorum :)

Bırak hamile gibi hissetmeyi aklımın ucundan bile geçmiyordu. Neden çünkü tedbirini almıştık. Ama adetime 3 gün kala idrar testiyle öğrendik. Inansakta inanmsakta varsa var :)

Canım bu ayda olmadı benim regl oldum bitmek üzere hatta eylüle kaldı benim yeni umut canım biran önce test yap nasıl sabrediyorsun varsa mutlaka çıkar müjdeli güzel haberlerini bekliyoruz

Bayramdan once cuma gunu ya da sonra. Kan degerinn 6000 olmasi gerekiomus galiba karindan gormek icin. Persembe gunu 1040 ti. Seninkine alttan baktilar dimi
Evet alttan ya sen değere baktırma artık direk ultrason a git bence çünkü değerin güzel zaten doktor bi kaç tane testde tutacak kan alacaklar testler için benim öyle oldu

Bırak hamile gibi hissetmeyi aklımın ucundan bile geçmiyordu. Neden çünkü tedbirini almıştık. Ama adetime 3 gün kala idrar testiyle öğrendik. Inansakta inanmsakta varsa var :)
Seninki tam surpriz olmus :) biz istiyoduk bikac ay klomen ictim olmadi biraktim ben de olmucak heralde napalim dedim ve kendiliginden oluvermis :)

Arkadaşlar ben idrar yollarında enfeksiyon kapmışım sonucumda da çıkmış yüksek çıkmış yani kesin enfeksiyon var afedersiniz idrara çıkarken yanma oluyo bebeğe bi zararı varmı sizce
Canım hergün 3 lt su içmeye çalış, benim 1 ay önce vardı sadece bol su içtim idrar testini tekrarladım enfeksiyon kalmamış. Yanma varsa ihmal etme canım. İdrar tahlili yaptırıp doktoruna mesaj at sonucu o seni yönlendirsin.

Zaten idrar testi yaptı doktorum yarın eşim sonuçları götürecek yani ikinci kez yüksek çıkmış enfeksiyon çok kötü birsey ya

Yok doktor gerek yok dedi zaten önce ultrason a bakıyorlar kese varsa gerek yok değerine bakmaya doktor gerek duyarsa bakar zaten sonucunu da götür giderken hastaneye
Ama senn degern zaten ilk.olctgnde 2000 lerdeydi die hattliyrm gudene kadr 6000 i bulmamis miydi ki karndan bakmadi

Bi zararı varmı bebeğe doktor acil getir dedi sonucları

Bende hamile olduğumu hissetmiyorum Can'ım merak etme :) ama daha çok küçükler belirtiler bazen psikolojik oluyor :) 8. Haftada başlıyor belirtiler

Kızlar bu zamanlarda tek taraflı bel ağrısı ve hareket ettikçe rahimdr kasılmalar normal mi çok korkuyorum

Ben de ne kasik agrisi kaldi ne karin agrisi. Hicbir belirtm yok beyaz akinti disinda. Nereye gitti bh belirtiler

Bende hamile olduğumu hissetmiyorum Can'ım merak etme :) ama daha çok küçükler belirtiler bazen psikolojik oluyor :) 8. Haftada başlıyor belirtiler
Sadece cok yorgunum bi iş yapiyorum soluk soluga kaliyorum belim kasiklarim agrimaya basliyor o kadar :) baska bisey yok simdilik insallah boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…