2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hay Allah razı olsun tatlim, senin de gözün aydın, çok saol... üzülüyorum caktirmasamda , yaş ileri olunca kaygı da oluyor inşallah temiz çıksın sonuçlarım, ve bekleyen tüm arkadaşların..

Hay Allah razı olsun tatlim, senin de gözün aydın, çok saol... üzülüyorum caktirmasamda , yaş ileri olunca kaygı da oluyor inşallah temiz çıksın sonuçlarım, ve bekleyen tüm arkadaşların..
içini temiz tut canım ki pozitif enerjiler bizden ayrılmasın :)

ay sorma vala bide şu dna testinde beli oluyo muhabetinden ümitliyim ben ama örnek sonuçlarına baktım kliniğin öle cinsiyetin yazdığı biyer yok
Sen hangisine yaptırdın? Kadın bana normalde kağıtta yazmıyor zaten ama biz arayıp öğreniyoruz gerek olursa demişti ve o şekilde öğreneceğim bende. Bio gen e yaptırdım ben.

Oradaki bağlar geriliyor genişliyor o yüzden o sızı.bende de oluyor canım

Sen hangisine yaptırdın? Kadın bana normalde kağıtta yazmıyor zaten ama biz arayıp öğreniyoruz gerek olursa demişti ve o şekilde öğreneceğim bende. Bio gen e yaptırdım ben.
bende biogende yaptıdım canım. prena test adı testin. bana söledikleri ilk sanlı bey arıcak dedi sonuçlarınızı değerlendirecek, mail adresinize gelecek kargoyla aslı gönderilecek ve isterseniz doktorunuza mail atılcak dedi. ben doktor istemedim kargo mil ve sanlı beyle işi bitircez. sen kliniğemi gittin yoksa kan için sanamı geldiler

denesek atarlar mı bizi forumdan
Ya ben daha önce bi grupta duymuştum doğuma yakın oradan grup yaptıklarını ve orada devam paylaştıklarını cunki hastanede nasıl girip birbirlerine haber edecekler oradan yapmışlar ama forum da mune ye sora bilirsiniz veya kazen ne

Dikkat et cnm benmkilerde 12 tane 11. Sinif raporla tutmama hakkn war cnm doktorn verirse benm doktrm rapor konusnda cok yardmci olmuo daha dogrusu hastane olark aldklari bi karar sanrm. Bugn ders cikisi kask agrisndan agladm hocalat hep vasuma toplandi. Umarm bebegin gelisimini engellemiodr stres uzuntu yorgnlk off ya

Canım gelecekte herşey yolunda olduğunda bu zamanlara geri dönemediğinde bu seferde en güzel zamanlarını kaygı ile geçirdiğin için sonradan çok pişman oluyorsun. Anın tadını çıkartmaya calış.

facebook grubu kurmak yasak. Kızlar whatsap içinde whatsap da konuşuldukça burdan kopacaksınız, burdakilerde hareket olmadığı için yavaş yavaş konuyu bırakacak. Sonra whatsap grubunda yazışırken yanlış anlaşılmalar olabileceği için kırgınlıklar olacak. Konunun akibiyetini koruyabilmek ve herkes den haber alabilmek adına ben burdan devam edilmesi taraftarıyım.

Çok saol canim, elde değil ama sakin olmaya çalışacağım, sõz...

doğru söylüyorsun canım da burdan takip etmek zor oluyor ben sık sık girmeme rağmen arada kaçırdığım konular oluyor. sayfa biriktikçe okuması zor oluyor ve pc başında değilsem telefondan girerken zorlanıyorum uygulamasını kullanırken. birkaç kişi ile kurduk grubu. burdan da devam ederiz tabi ki ama acil şeyleri ordan konuşuruz isteyen olursa özelden mesaj atarsa ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…