2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Burdan kopmak degil amac tatlim daha hizli haberlesmek ama burdan da asla kopmadan devam etmek buranin da keyfi apayri

Kızlar yeni hastaneden çıktım bebegin eşi aşağıya inmiş dedi doktor lekelenmem ondan oluyormuş boğazım içinde ilaç verdi bol bol yat dinlen dedi doktor doğum tarihimde 1 mayıs oldu yavaş yavaş nisan annesi oluyorum galiba

Plesantanın aşağıda olması risk teşkil etmiyor muymuş?

düşünsene 30 kişi oluyor her gün dırt dırt dırt oku oku bıtmez . güzel birşey gerçekten bilgi alıyoruz paylaşım yapıyoruz ama çok kalabalık olunca baya baya zor olur. isteyen 7-8 kişi anlaşır durumları yakın olan kendıne yakın gördüğü anlaştığı takip ettiği onlarla olur.daha iyi olur.paylaşım güzeldir. ama çok karışık olur çok kalabalık olunca . grup kuranlar bizi burda unutmayın arada burayada grin

canım amaç zaten burayı terketmek değil ki :) sadece daha hızlı haberleşmek :)

Tehlikeli dedi doktor ilişki yasak bide plasenta yukarı çıkmazsa düşük olabilir dedi ilaç verdi yat sürekli dedi doktor
Benimde aşağıda önce 4. Ay dedi çıkmadı şimdide 5. Ay dedi yukarı cıkması için. Senin niye yukarıdayken aşağı indi acaba? Canım çok dikkat et. Ben 5 dk yürüyünce acayip ağırlık oluyor pat diye düşecekmiş gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…