- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #16.721
Kan icin bana geldiler canim, cinsiyet icin sor mutlaka cunku testin yapıldığı yeri arayıp söylüyorlar.bende biogende yaptıdım canım. prena test adı testin. bana söledikleri ilk sanlı bey arıcak dedi sonuçlarınızı değerlendirecek, mail adresinize gelecek kargoyla aslı gönderilecek ve isterseniz doktorunuza mail atılcak dedi. ben doktor istemedim kargo mil ve sanlı beyle işi bitircez. sen kliniğemi gittin yoksa kan için sanamı geldiler
Katılıyorum gerçekten, kalkar burada kötü niyetli bir kadın yada adam fake hesapla aranıza karışır hepinizin numaralarına sahip olur hiç ummadığınız seyler basınıza gelebilir. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz.kizlar yanlis anlamayin ama sonucta burda herkes bir uyduruk isimle katiliyo kimin ne oldugu belli degil özellikle bu yasadigimiz dönemde. Ben sahsen istemem tanimadigim insanlarda numaram olsun. Ha burda yazisiyoz anlasiyoz özel seylerde yaza biliyoruz ama kimse bilmez kim oldugumuzu. Whatsappta resmin numaran falan hersey ortada. Güzel birsey tabi ama kizlar biraz dikkatli olalim yinede bu zamanda babana bile güvenme lafi yeridir. Bende telefondan giriyorum cok mesaj yazilinca takip edemiyorum bazen ama yapacak bise yok. Yanlis anlasilmasin ben kimseye kötüsün demek istemiyorum ama ne demek istedigimi anlamissinizdir ben böyle konularda biraz dikkat ederim :)
Olabilir canim ben yinede bu konuda tedbirliyim. Eger bi sorun yasamadiysan ne mutlu sana:)Ben 2009 Haziran annesiydim burda tanıştım grupta hamileliğimizi birlikte geçirdik ard arda doğumlar yaptık çok güzel samimiyet kurduk hala görüşürüz burdaki grup söndü gitti ama malum yerde hala görüşürüz bazılarımız çoktan 2,3. çocuğunu aldı kucağına vs güzel günler geçirdik
Canım numaranızı falan vermedik birbirimize sadece ayrı bi grup daha kurduk malum yerde sonra bazı arkadaşlarla daha samimi olduk uzun bir zaman diliminden bahsediyorum güzel dostluklar kurduk bazılarımız yüz yüze dahi buluştu görüştüOlabilir canim ben yinede bu konuda tedbirliyim. Eger bi sorun yasamadiysan ne mutlu sana:)
Kizlarrr bana bi el atın lütfen demir ilacini sabah mi akşam mi iceyim.dr sabah dedi ama bazıları akşam iciyormus, ne dersiniz?
Tamam canım çok teşekkür ederim, bulantidan yeni yeni kurtuluyorum, aman aman uzak olsun bi dahacanım çok geç almamak şartıyla akşam da alabilirsin diye biliyorum..ben haşimato hastasıyım endokrin drum mümkünse aynı öğünde alma hatta akşam al dedi öyle yapıyorum...sabah içenler mide bulantısı yaptığını mideye rahatsızlık verdiğini söylüyorlar...bence akşam içebilirsin..
Benimde kanım için işyerime geldiler emel hanım aldı çok tatlı bi bayandı :) kesinlikle sorcam canım çok sağolKan icin bana geldiler canim, cinsiyet icin sor mutlaka cunku testin yapıldığı yeri arayıp söylüyorlar.
Canım bende bugün bu şikayetlerden dolayı hastaneye gittim boğazım için ilaç verdi idrar yollarında enfeksiyon var benim onun içinde toz bi ilaç verdi yarın içicem inşallah seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda geçer ya boğaz çok kötümerhaba mayıs anneleriiiii, ben sayfama gebelik günlüğü ekleyemiyorum ama bende mayıs annesiyim 5 mayısta bekliyoruz doğumu...
benim canım çok sıkkın ,idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum dün son antibiyotiğimi aldım.dünden beri de boğazım çok kötü,henüz dr gitmedm ama enfeksiyon var belli(( ağzım iltihab kokuyor,boğazım yanıyor,burnum çıok fena (( dün bitmişken tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorum.... (((
antibiyotiksiz bu illetten nasıl kurtulurum öneriniz var mıııııı
Gözün aydın canım :) bir prenses daha geldi hoş geldi :)
Canım mesajlarına bakarmısın bide :)
Çok teşekkür ederim kızlarhayırlı olsun canım :) oh be kızıma arkadaş geldi :)
Canım bende bugün bu şikayetlerden dolayı hastaneye gittim boğazım için ilaç verdi idrar yollarında enfeksiyon var benim onun içinde toz bi ilaç verdi yarın içicem inşallah seni çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda geçer ya boğaz çok kötü
Çok geçmiş olsun canm inşallah düzelir dikkat et kendine dinlenmeye çalışKızlar yeni hastaneden çıktım bebegin eşi aşağıya inmiş dedi doktor lekelenmem ondan oluyormuş boğazım içinde ilaç verdi bol bol yat dinlen dedi doktor doğum tarihimde 1 mayıs oldu yavaş yavaş nisan annesi oluyorum galiba
Benimde aşağıda önce 4. Ay dedi çıkmadı şimdide 5. Ay dedi yukarı cıkması için. Senin niye yukarıdayken aşağı indi acaba? Canım çok dikkat et. Ben 5 dk yürüyünce acayip ağırlık oluyor pat diye düşecekmiş gibi oluyor.
haziran annelerinin yöneticisi bu sebepten atıldı kızlar bilginize
merhaba mayıs anneleriiiii, ben sayfama gebelik günlüğü ekleyemiyorum ama bende mayıs annesiyim 5 mayısta bekliyoruz doğumu...
benim canım çok sıkkın ,idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum dün son antibiyotiğimi aldım.dünden beri de boğazım çok kötü,henüz dr gitmedm ama enfeksiyon var belli(( ağzım iltihab kokuyor,boğazım yanıyor,burnum çıok fena (( dün bitmişken tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorum.... (((
antibiyotiksiz bu illetten nasıl kurtulurum öneriniz var mıııııı
Canım numaranızı falan vermedik birbirimize sadece ayrı bi grup daha kurduk malum yerde sonra bazı arkadaşlarla daha samimi olduk uzun bir zaman diliminden bahsediyorum güzel dostluklar kurduk bazılarımız yüz yüze dahi buluştu görüştü
Kizlarrr bana bi el atın lütfen demir ilacini sabah mi akşam mi iceyim.dr sabah dedi ama bazıları akşam iciyormus, ne dersiniz?
Çok geçmiş olsun canm inşallah düzelir dikkat et kendine dinlenmeye çalış
Daha düzelmedi mi senin canm inşallah bir daha ki kontrol de herşey yoluna girmiş olur
Biz çeyiz topiğinde de yapmıştık hala görüşüyoruz konuşuyoruz burada da bir sorun olmadı bu yüzden mi atıldı cidden
Canım kişisel bilgilerde Doğum tarihini giriyorsun sonra en altta değişiklikleri kaydet dersen olacaktırhoşgeldin bu arada :)
Canm senin bu yaptığının yasak olduğunu biliyorum ama inşallah sorun olmaz
Canm ben doktoruma da söyledim gece içiyorum çünkü çok fazla bulantı yapıyor sabah içince
Eve geldim bi baktım coşmuşsunuz toplu yazdım herzaman ki gibi :)canım ya hepimize yetişmişsinçok teşekkür ederim şimdi deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?