2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

daha 2 gün olmadı, daha önce aynı sebepten iki kere daha atılmış farklı isimlerle gelmiş. en azından öyle dedi yöneticiler. o yüzden dikkat etmek de fayda var. başka bir sebep varsa ama bilmiyorum öyle yazıldı bize. konu devredildi başka arkadaşa.

Ben de akşam iceyim cnm o halde çok saol

stanki canım benim ki cok ayakda durmaktan olmuş seni ki hala aynımı neden öyle oldu senin
Plasanta aşağı inmesi benim ilk hamileliğimde olmuştu. Genelde ilişki sonrası olabiliyormuş.bir iki ay sonra iyi duruma gelmişti ama dikkat etmiştim.çok şükür erken falan doğmadı.

Benimki baştan beri hiç yukarı cıkmadı canım, bir gün kanamayla anladık. Progestana başladık 26. Haftaya kadar progestana devam. 5. Ayda inşallah çıkar. Doktor ağrın olursa gel rapor al dedi.
Bencede ihmal etme Canım benimde lekelenme oluyordu çok ayakda durunca doktor da dedi zaten yatmam gerekiyo yukarı çıkması için progestan vermedi vitamin ilaçlarına devam et dedi ya Canım sence geçermi ya ben çok üzülüyorum bebeğimin cinsiyetini bile öğrendim ona birsey olursa Allah korusun dayanamam bi tane bebegimi kaybett m zaten hala unutamadım

Dua et canim. Allahin izniyle birsey olmayacak :)

Plasanta aşağı inmesi benim ilk hamileliğimde olmuştu. Genelde ilişki sonrası olabiliyormuş.bir iki ay sonra iyi duruma gelmişti ama dikkat etmiştim.çok şükür erken falan doğmadı.
Evet doktor da dedi aynısını ilişki ve ayakda durmaktan oluyo inşallah düzelir yaa

Dua et canim. Allahin izniyle birsey olmayacak :)

inşallah bi şey olmaz arkadaşlar,önleminizi alın ama çok da stres yapmayın ,biliyorsunuz stres çok etkiliyor bebişleri..
bana da drum progestan vermişti, lekelenme ya da kanamam yok ama bir kez şiddetli karın ağrısı bir kez de kasık ağrısı yaşamıştım,günde 3 kez 200mg vajinal....ama bazen unutuyorum 2 alıyorum,bazen 1 hatta bazen de hiç alamadım..net bir bilgi vermedi dr. bizim için şidetli ağrı risktir,risk düzeyini de bilemeyiz dedi...ama inanın ki sadece ve sadce stres yaşadığım zamanlar ağrı oluyor,stresi takip eden bir kaç gün içinde, onun dışında diyorum ya ilacı unutsam bile ki bir kersesinde iki gün üst üste unutmuştum ,zerre sancım olmadı..şimdi de kendimi hep olumlu motive etmeye çalışıyorum,siz de öyle yapmaya çalışın,unutmayın biz ve bebişlerimiz çok güçlü..

Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Bundan önceki hamileliğimde 1 gün bile rapor almadım. 37. Haftaya kadar çalıştım 38. Haftada doğum yaptım. Bu bebeğim de iş yerinde oturuyorum genelde 5 dk servise yürüyorum dönüşte eve yürüyorum. Evde doğru dürüst iş yapmıyorum. Düşükten çok yukarı çıkmazsa erken doğum riski oluyormuş. Ama seninkisi yukarıdan aşağıya indiği için sen hiç kendini zorlama. Babam okul müdürü sordum doktorundan haftasını ve sağlık problemini belirten bir rapor alıp nöbete kalmamak için dilekçe yazabilir dedi. Geriye dönüp baktığımızda hiç birşey evlatlarımızdan daha önemli değil canım.

Kizlar ben direk mail adresime gelen linkten tikliyorum, en son kaldigim yerden direk aciliyor sayfa. Ne mesaj kacisiriyorum, ne de siteye giris yapiyorum. İphone kullanicilari direk maillerindeki linke tiklarsa hayat cok kolay yani, takipte zorlanmazsiniz Ben de forum disi iletisimi pek desteklemiyorum, burasi gayet güzel ve eglenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…