2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Stres yapma kötü düşünme dikkat et inşallah hiç birşey olmayacak bebişe canım Sağlıkla kucağımıza alacaz hepimiz inşallah
İnşallah canım cok sagol :)
Aynen bebeklerimiz herşey den önemli dikkat edicem bundan sonra bebegimi çok seviyorum teyzesi ona hiç kıyamam senin bebişede kıyamam tabi. Ben şimdiden ogluşuma bi isim koydum tosbik ismi nasıl öyle tatlılık olsun diye doğunca da bi isim bulurum. konuyu değiştirmek istedim mutlu olalım hep

Aynen burası daha güzel

13 haftalikken soyleyen hatta %90 oran veren doktorlar var. burda cogu arkadasimiz onlarin kurbani :))) 13 hafta cok erken yanilma olasiligi olabiliyor. senin oglun var anladigim kadariyla kiz istiyorsun degil mi? insan degisince ister istemez elinde olmadan uzuluyor.yinede netlesmesi icin 16. haftayi bekle olur mu canim

Kızlar bebeşimizi gördük şükürler olsun ense kalınlığı 1.2 çıktı normal dedi Dr, kan testimizi de verdik, bakalım inş o da normal çıkar sıkıntı çıkmaz 6,5 cm olmuş miniğim, Ayy Allah'ım nasıl bir duygu gerindiğini ve hıçkırığını bile gördük gözlerime inanamadım

Nevra sonucun geldimi beklemek cok zor ben de gun sayiyordum

Canim bugün aradilar henüz 5 milyon hucreye bakilmis toplamda 10 milyon incelenmesi gerekiyormus buda sali gününü bulurmuş. Bol dua için zaman kaldi bana.inşallah seninkide çok iyi cikar.benim kana bakmadilar ense kalinligi ve burun ölçümü sıkıntılı cikti

Kizlar sonucun Şali gününe kaldi tüm hücreleri tariyorlarmis ama şimdiye kadar olumsuz bir durumdan bahsetmediler.benim gibi bekleyen herkese dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez kizlar.
Bizde seni merak ediyorduk herşey güzel olucak inşallah iyi düşünelim dularım seninle

Bende de sayfa açık vakit buldukça girip yeniliyorum ordan devam ediyorum :)

Olsun geç olsun da güzel sonuç gelsin canım sabırsızlıkla bekliyoruz bizde

Kizlar sonucun Şali gününe kaldi tüm hücreleri tariyorlarmis ama şimdiye kadar olumsuz bir durumdan bahsetmediler.benim gibi bekleyen herkese dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez kizlar.

Canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin...Bir annenin en hassas noktası evladıdır..
Annenin evladına yaptığı dua da makbuldür..İnşallah hepimizin bebekleri her yönden sağlıklı olur..
zor bir süreç ama inşallah güzel sonuçlanacak

Benim doktoe ne kilosunu soyluyo ne boyunu devlete gidiyorum cok kalabalik odaya 3er 3er aliniyoruz sinir oldum vallaha ben neden bilmiyrm kilosunu boyunu bu gidisimde sorucam iyi bilgilendirme yapilmazsa gitmem daha oraya

Bende de sayfa açık vakit buldukça girip yeniliyorum ordan devam ediyorum :)

Sagolun kizlar allah razi olsun

Olsun geç olsun da güzel sonuç gelsin canım sabırsızlıkla bekliyoruz bizde

Profil resimlerimiz aynıymış :) :)

K
Kilosunu söylemedi bizimde Hmmm birde büyük ihtimal kız dedi
Kizi kemik yapisina dayanarakmi soyledi ben doktora tahminde bulunurmusunuz dedim kakca kemigi yapisi paralel kiz olma ihtimali daha yuksek dedi :) sali gunu gene gidicem bakalim netlescekmi artk seslenirken hangi cinsiyeti tasiyorum bilmek istyorm:)

Biliyorum canım.tekrar tekrar sordum defalarca kız olduğunu söyledi.hazirliklarini ona göre yap dedi.cok güvenilir bir doktor..ben zaten yüzde yüz givenmem.yanilma payı koyarim kendime ..bu arada 14.haftaya girdim artik

Benim doktoe ne kilosunu soyluyo ne boyunu devlete gidiyorum cok kalabalik odaya 3er 3er aliniyoruz sinir oldum vallaha ben neden bilmiyrm kilosunu boyunu bu gidisimde sorucam iyi bilgilendirme yapilmazsa gitmem daha oraya
Ultrason fotoğrafında da genelde boyu yazar ama, bir bakın. Ben de ilk 2 kontrole devlete gitmiştim, pek ilgi yok, ultrason fotoğrafını bile vermemişti. Ayrıca 2. Kontrolde kanama var düşükle sonuçlanabilir söylemem lazım hazırlıklı olun dedi... Aynı gün özele gittim hiçbir sıkıntı yok kanama falan yok dedi... Devletin ultrasonları vs hassas değil. Durumunuz varsa özele gidin derim zaten artık kontroller ayda bir olmaya başladı, masrafı daha az olabilir. Ben şu an özelde her gidişimde doktor uzun uzun vakit ayırıp tüm organlarını tek tek gösteriyor, kalp atışını dinletiyor, her seferinde 4D ultrasonla renkli gösterip birkaç fotoğrafını da veriyor, çok memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…