2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Ya olur mu öyle şey canım aynı olsun benim için problem değil :)

Renkli ultrasona ayriyetten ucret veriyomusun canim

Kızlar doktor 16. Haftada pipi yok kız dedi kesin konuştu bu zamandan sonra artık değişmez herlde dimi çünkü bende gördüm ekranda gerçekten kıza benziyodu :)

Kızlar doktor 16. Haftada pipi yok kız dedi kesin konuştu bu zamandan sonra artık değişmez herlde dimi çünkü bende gördüm ekranda gerçekten kıza benziyodu :)
Canım kesin birşey diyemeyiz çünkü sonradan çok değişen oluyo :)) ama benimki bir doktor tek söyledi erkek dedi zaten pipi bariz ortadaydı fotosunu bile verdi görür görmez bende de anladım erkek oldugunu çok netti inşallah seninde gönlüne göre olur herşey

Bizimki de aynı şekilde söyledi. Henüz belli değil ama paralel duruyor büyük ihtimal kız dedi sormasam söylemeyecekti daha belli olmaz demişti. Bizde haftaya sonuç almaya gidicez belki o zmn biraz daha netleşir

Yok canim bnmkide bni haftaya cagirdi 4 lü test icin tam 17 haftalik olucam cuma ve ogun gidicem normal zamani internettede 16.18. haftalar yaziyo arkadaslarin dedigi ayrintili ultrason galiba

Soğuklardan koruyun kendinizi kızlar 2 kilo pekmez yedim 3 haftadır öksürük hâlâ geçmedi ilaç içmeden geçmeyecek galiba bu meret ((

Soğuklardan koruyun kendinizi kızlar 2 kilo pekmez yedim 3 haftadır öksürük hâlâ geçmedi ilaç içmeden geçmeyecek galiba bu meret ((
Canım bende 1 haftadır kötüyüm ilacta kullanamıyoruz oksuremiyordum bile boğazımın acısından, ıhlamur rahatlattı biraz oksurugum azaldi sende iç istersen canım geçmiş olsun

Kizlar akinti ve kaşıntı için fitil kullanmaya cesaret edemedim sirkeli su kullandım dayanamayıp kasintidan duramadim artık afedersiniz, kullandıktan sonra geçti kasinti ama bebeğime bi zararı olur diye de çok korkuyorum

Hmmm birde çatlak kremini sordum bir sonraki ay başlayacağız dedi doğal ürünler mi kullanmalı dedim hayır eczanede bunun için özel kremler var dedi ondan kullansan daha iyi olur

Canim fitili kullasana, aynisindan bana da verdi kullandım, asla sıkıntı olmaz,olacak olsa vermez zaten...enfeksiyon çok tehlikeli hamilelikte, o sebeple doktorunuz dinle bence.ya da guvenemiyorsan başka doktora da görün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…