2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar sonucun Şali gününe kaldi tüm hücreleri tariyorlarmis ama şimdiye kadar olumsuz bir durumdan bahsetmediler.benim gibi bekleyen herkese dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez kizlar.
Cok sukur canim insallah testin gerisinde de aksi bir durum cikmayacak. Dualarimiz seninle.

Kızlar ben de dun verdim dna testi için kan. 10 güne cikacakmis sonuçlar..dua edin lütfen sonuclar temiz ciksin..Rabbim hepimizin bebislerimizi sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallahhhh
Dualardasınız hepiniz de inşallah güzel sonuçlar alırısınız

KIZLAAAAAAAAR NOLUR YARDIMCI OLUN . Kanamadan 3 hafta sonra lekelenmem başladı dünden beri her idrar yapışımda peçeteye koyu kırmızı leke gelıyor.bezen sıyaha donuk bazen kırmızıya donuk değişiyor. azar azar. bugun doktora gıdeceğim . ama yaşayan varmı bebeğime bişi olmamıştır demi. yardım edin yaşayııpta iyi sonuç alan varmı yada doktor ne dedi yaşayanlar varsa .neden böyle ya

Hiç bir şey olmamıştır Allahın izni ile sakin ol tatlim, şakır şakır kanayip 9 ay geçiren arkadaslar var, gönlünü ferah tut, doktor rahatlatacaktir inşallah...

Canım bende 1 haftadır kötüyüm ilacta kullanamıyoruz oksuremiyordum bile boğazımın acısından, ıhlamur rahatlattı biraz oksurugum azaldi sende iç istersen canım geçmiş olsun
O kadar çok içtim ki inan haddi hesabı yok öksürmekten artık sirtlarim ağrıyor geçecek inşallah ümitliyim

Hmmm birde çatlak kremini sordum bir sonraki ay başlayacağız dedi doğal ürünler mi kullanmalı dedim hayır eczanede bunun için özel kremler var dedi ondan kullansan daha iyi olur
Bana da mustela ve lierac'ı önerdi doktorum. Eczacı lierac oluşmuş çatlaklar için iyi gelir, mustela da henüz oluşmamışlar için iyi dedi, ben de mustela aldım.

Gunaydin guzel anneler nasilsiniz dun sanirim hic yazamadim.epey sayfa birikmis ama okudum ne olmus ne bitmis.hormony sonucu bekleyen arkadaslarim Allah yureginize ferahlik versin korktugunuza ugratmasin insallah.guzel dusunelim guzel seyler gelsin basimiza.hasta olanlar olmus gecmis olsun Allah acil sifalar nasip etsin.oksuruk icin bal limon kararbiber birazck tarcjn sicak su karisimi bana cok iyi gelmisti.watsaap grubu icinde bende isterim grupta olmayi ama esim eminim puruz cikarir nerden taniyosun nasil guvendin vs vs ooo hic girmeyim ben o topun altina burdan devam ederim insallah

Hiç bir şey olmamıştır Allahın izni ile sakin ol tatlim, şakır şakır kanayip 9 ay geçiren arkadaslar var, gönlünü ferah tut, doktor rahatlatacaktir inşallah...
AYY CNMMM İNŞALLAH İNŞALLAH GÖZLERİM DOLUYOR YA. BU BÖYLE DEVAM ETMESİN GELMESİN ARTIK LEKE ÇOK KORKUYORM CNM YA

Herkesler cinsiyetlerini ogrenmis nerdeyse ben de cuma gunu gidecegim, bakalim tahminde bulunacakmi doktorum Gerci ben cok merak etmiyorum, ayrintili ultrasona kadar hicbisey almiycam, biraz garanticiyimdirSağlikli olsunda pipili ya da pipisiz farketmez

AYY CNMMM İNŞALLAH İNŞALLAH GÖZLERİM DOLUYOR YA. BU BÖYLE DEVAM ETMESİN GELMESİN ARTIK LEKE ÇOK KORKUYORM CNM YA
Canim benim yuregini ferah tut.senin bu kadar uzulmen stresli olmanda cok zararli yavruna.uzulme sen yavrun Allaha emanet birsey olmadan kucagina alacaksin insallah.baska seylerle mesgul et kafani dusundukce vesvese sarar benligini.tehlike heran hepimiz icin var bir sey olucaksa eger ayagimizin kucucuk bir tasa takilmasi bile sebep olur.o yuzden ne diyoruz tevekkeltuAllah

Cuma bnmde randevum var inşallah artık bende öğrenirim dün dayanamadım yine unısex bir tulum aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…