2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
AYY CNMMM İNŞALLAH İNŞALLAH GÖZLERİM DOLUYOR YA. BU BÖYLE DEVAM ETMESİN GELMESİN ARTIK LEKE ÇOK KORKUYORM CNM YA
Korkma tatlim, uzan ayaklarını kaldır, baş hizasından yukarida olsun ayaklar, Rabbim büyük, korur meleğini, korkma

canm benm çalışıyorm zaten aklım işte ara ara takılıyor kafama. evde olsam hep takardım işte olunca yıne iyi oluyorum ama gun boyu oturuyorm .uzansam 1 hafta yatsam acaba son bulurmu diye düşünüyorum. doktor ne dicek bakalım bugün. bı tanışıma anlattm oda içimi ferahlattı oda çok yaşamış idrar sonrası leke gelmesini. hiç bişi olmuyor merak etme dedi. 9 ay kanama olup doğuran var dıo eltim 6 ay bebek bezi taktı kendıne diyor. bende yok ole leke var tek. o zamn buna bıle şükür etmeliyim. cnm moralin için çok sağol iyiki varsınız bırbırımızden destek almak çok rahatlatıyor. Allah razı olsun.

Kuzum inşallah bu zor zamanları atlatacaz hep birlikte üzülme nolur

Canım durumun ne şimdi peki lekelenmeler ne renk? Gittin mi doktora birşey olmamıştır strestendir büyük ihtimal geçecek inşallah haber ver merak ettim

Canım durumun ne şimdi peki lekelenmeler ne renk? Gittin mi doktora birşey olmamıştır strestendir büyük ihtimal geçecek inşallah haber ver merak ettim
canm sen yazdın dün demi bana bazen unutoyrum kusura bakma dün başladı idrar sonrası peçeteye koyu kahve leke geldı. ama iç çamaşırımda yok. her idrar yapmam da peçeteye leke geliyor . bakıyorum çamaırıma gelen yıne bişi yok. dün aradım doktoru çok kan gelırse gel dedi. kan gelmıyor ama ben yınede gideceğim neyin nesi sorim.işten 3de çıkacağım eşimle gideriz 4 de filan cnm ben haber veririm . çok öpüyorm kuzum sağool

Acaba idrardan geliyor olabilir mi ya ? Kafam karıştı şimdi inşallah bebekle alakası yoktur bol su iç

Sendende canim biz bunun icin burdayiz bilmediklerimizi sormak zaman zaman birbirimize moral olmak icin.insallah hep guzel seyler paylasiriz

Sonunda beklenen gün geldikızlar dua edin bugün ögreneyim cinsiyetini tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları ama çok merak ediyorum herkes ögrendi nerdeyse9

Hadi bakalım öğrenirsin büyük ihtimal ile haber bekliyoruz:)

Yok bende hepsini okuyorum yoksa çatlarım.arkadaşlarımızın Mutluluğunuda sıkıntısınıda paylaşmak istiyorum

Ay bende :) ahahhaha

endless love haftani gorunce psikolojim bozuluyo :))) o haftaya geldigimde hissederim artik kuzucugumu.bide erkekler erken hareket eder diyolar 3. oldugu halde sipa hala bisey yok..ayy hala acaba kiz olabilirmi ki diyorum %98 erkek dedi :))

Öğlenci olduğum icin hep sbah gidiyordum doktora bugun ozellikle saat 2 ye aldim randevu belki sabah saatlerinde uyuyordur diye. Sabahtan beri de her türlü tatlı yedim hayırlısı artık
Bende öğlen sonu gitmiştim... Doktorun yanına girmeden hemen önce de çikolata yemiştim.. Bu seferde yerinde duramıyordu çok hareketliydi... Ama iyi bir şey cinsiyeti %100gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…