2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

sirkeli su antiseptiktir canım...içeri girmedikçe sorun yok çünkü içerinin ph dengesinin değişmemesi gerek

Acaba idrardan geliyor olabilir mi ya ? Kafam karıştı şimdi inşallah bebekle alakası yoktur bol su iç
Valla konuştuğum tanışımda öyle dedi idrarınla alakalı olabilir dedi. cnm bende merak içindeyim. doktor gelme kanama yoksa dedi dün. ama valla ne düşünürse düşünsün gideceğim kontrole bebğimin kalbini dinlicem parasıyla değilmi

inşallah olumsuz birşey yoktur canım...Ama neden geliyor ki acaba...doktor sebebini söyler belki

Kızlar günaydın 3gündür annemlerde kaldım giremedim ne var ne Yok bu kadar sayfa birikir mi ya azıcığını okuyabildim. Biz iyiyiz kızçemle yavaş yavaş göbüşümüz büyüyor sanki.

Kızlar hasta olanlar inşallah bugün daha iyi hissediyorlardır.
Sonuç bekleyenlerin de güzel haberler vermelerini diliyorum

Biz bugün 12+4 olduk
güne istifra ile başladım..ama mide bulantıları hafifledi çok şükür
yine de kendimi halsiz hissediyorum

Kızlar günaydın 3gündür annemlerde kaldım giremedim ne var ne Yok bu kadar sayfa birikir mi ya azıcığını okuyabildim. Biz iyiyiz kızçemle yavaş yavaş göbüşümüz büyüyor sanki.
Ay rabbim ben şu gobusu bi buyutemedim sanırım zaten olan kilodan kaynaklı bi durum. Maşallah size canım. isim düşünmeye başladınız mi

Evet canim oluyor... merak etme.. ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Daha once düşük yaptigim icin. Doktorum olabilir ara ara korkmaa dedi. Adet gibi kanama olursa tehlike var dedi. Progestan devam... proluton igne de haftada bir oluyorum... sağlıkla kucagimiza aliriz insaalllah.

Ay niye psikolojin bozulmasın yaaa bende hissedemeden çok fazla

Canm ben sadece progestan kullanıyorm 3 hafta oldu verdı büyük kanamada. ama bugun bıtyoru. dün basladı sadece idrar yaparken gelıyor koyu renkte kan peçeteye doktor gelme dedi ama ben gidecegim dünden beri 20 kez tuvalete gıttım afedersı hepsınde geldı az az leke kırmızı - sıyah . içim rahat değil belkı normaldır ama yınede kalbını dınlım bebeğimin. inşallh demz nıe geldın önemlı bısı degıl dıye ne kadar pimprıklısın dermiş bide. ona ne alla alla

Hala devam mı canım Progestan ve prolutona? Benim de dusugum var önceden 12. Haftada biraktirdi doktor...kan sulandırıcı devam.kacinci aya kadar devam edeceksin sen?

Git canim git, merak ettim bi bakın yeni kanama alanı falan mı var dersin.. ona ne ki, dediğin gibi istediğin zaman gidersin, için rahat etsin endişe daha kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…