2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim fitili kullasana, aynisindan bana da verdi kullandım, asla sıkıntı olmaz,olacak olsa vermez zaten...enfeksiyon çok tehlikeli hamilelikte, o sebeple doktorunuz dinle bence.ya da guvenemiyorsan başka doktora da görün..
Canım kendi Dr.m değildi ilgisizdi oyuzden guvenemedim kendi Dr.ma gittiğimde sorup öyle kullanayım diyorum

Kızlar selam benim hala baş agrım geçmedi malesef gecede cok tuhaf bşi oldu genzimden kanlı akıntı oldu agzımın kenarındada kan vardı dudagım yada burnum kanada dıe düşündüm ama sonra bugun decavit ilaçtan sonra yine bı fenalık hıssı olustu bende bu ılactan sonra uyku basıo ve halsizlik oluyor wc rengim bıle degıstı koyulastı doktora gıdıcem bnde ters gıden bısı var diye düşünüyorum inş bişiyim yoktur

Benim doktorum decavit için erken dedi. 14+1 im bugün. İki kafta sonra başlarız . Şuan çok ağır gelir dedi

Decavit i 4 aydır kullanıyorum ama fenalık hissi ya da başka bir şey yaşamadım canım ama dediğin gibi tuvalet renginin koyu olması oluyo...hemen kötü düşünme canım önemli bir şey değildir inşallah
Burun kanaması o haftalarda normal aslında ama genzinden gelmesi neden acaba....

Benim doktorum decavit için erken dedi. 14+1 im bugün. İki kafta sonra başlarız . Şuan çok ağır gelir dedi

Saolun kızlar cvplarınız için gerçekten
Banada ağır geldi sanırım kızlar ilk gittiğim dr yarım al demişti kendi drum tüm al dedi diye tüm alıyordum ama ağır geldi sanırım bı genisden kan gelmesini de sorucam gece oyle olunca biraz endişelendim iltihap flnmı die

Kızlar merhaba ben bugün afedersiniz ama ishal oldum karnımın heryeri ağrıyor vajinamada ağrı giriyor dr gitmedim gitsem mi ?

Geçer diye aramadım aslında ağrılarda çoğalınca tedirgin oldum bu seferde
Canım bir arkadaşım bana hamileyken dikkat et üşütme normale göre daha çok ağrı çekersin demişti o aklıma geldi sen deyince. İçin rahat olsun ara veya yakın bir hastanenin aciline görün istersen aklında kalmaz. Veya seni rahatlatacak bir formül bulurlar. Havalar soğudu ben patiksiz gezmiyorum ayaklara dikkat et canım. Çok geçmiş olsun

Emel lina yada Emel liva düşünüyoruz teyzesi. Bakalım hangisi nasip olucak.siz naptınız isim buldunuz mu?
Yok canım. karşımıza ne çıkarsa bu da iyi bu da iyi diyoruz Dr bir de büyük ihtimalle erkek dedi ya, belki bi dahakine pipi yok olur diye isinamadik hiç bi isme:) bide bu yıl erkek yılı ama benim yavrum 2015 aralıkta embriyo halini almisti:))) hala kız olabilir diyorum yani. o veya bu istedigimden değil de insan emin olmak istiyor.

Buralar çok soğuk sanırım üşüttüm ve aşırı ağrı çekiyorum dr aradım ishalde ağrı normal dedi patates ayran pirinç lapası ye dedi bütün gün yattım başımda dönüyor antibiyotik kullanıyorum acaba o dokunmuş olabilir mi?

Valla dokunmuş olabilir doktoruna bence bunu sor canım ihmal etme. Bazı antibiyotikler ishal yapıyor hamileyiz bir de daha hassasız. Hastaneye gitme şansın varsa da bence git susuz kaldığın için de başın dönüyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…