2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizim bebişlerin cinsiyeti malesef embriyoloğun elindeydi Can'ım.yılmış aymış çinmiş düşmüş bizde işe yaramıyor.

Gecen pazartesi karnıma ağrı girince doktora gittik o yazdı banada 200 mg sabah akşam 15. Haftamdayim bende..ama sersem etti beni.kanamam falanda Yok.kullanmak istemiyorum aslında
Bende kanama görmüştü devlet hastanesindeki doktor ve o vermişti, özele gidince kanama yok ama kullanmaya devam et dediler ben de devam ettim. Sabahları kullanıyordum sadece, gün içinde Baya uyku yapıyor, işte çok zorlandım. sık da rüya görüyordum onu kullanırken bebeğimi de gördüm hatta 1 kez O yüzden güzeldi O kutu bitince kullanmadım tekrar umarım gerek kalmaz kullanmaya tekrar Doktor kullan dediyse devam et canım sağlama almak için.

15 gün kullan bakalım dedi banada...ama karnimda sertlikte var...ilaç yapar mi acaba böyle bişey

Bi idrar tahlili yaptır canım daha önce benim oldu çünkü resmen kan idi idrarım korkma Allahın izniyle bişey olmaz suan kasımda doğum yapan topikteki anneleri okuyorum inşallah biz de göreceğiz o günleri Rabbim nasip edecek

Kizlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. kızım oluyoooorrrr. benm minik yavrum kızmış. endeleslove @cekilmezbirkiz doktor herşey iyi dedi hiç bir problem yok. kızım olcak. idrar tahlili yaptırdık . Kan tahlili verdim .bebeğim çok sağlıklı. Bi kaç kez tuvalete gittim leke daha gelmedi.kalıntı olabilir denildi . herşey yolunda kuuzuuum çok mutluyum cicili bicili kıyafetler bakacam artık

Eki Görüntüle 1913833 İyi aksamlar kızlar dr gittik kızımızı gördük cinsiyette bi değişiklik yok yani el salladı bize :)

Ya çok tatlı bu ne şirin :) maşallah prensese :) nasıl da poz vermiş :)

Ayy canım gözün aydın prensesimiz de hoşgeldin :) çok sevindim canım Allah kucağınıza almayı da nasip etsin :)

15 gün kullan bakalım dedi banada...ama karnimda sertlikte var...ilaç yapar mi acaba böyle bişey
Sertlik olmamıştı bende hiç ama daha erken safhalarında olduğum için de olabilir. Doktoruna sordun mu canım, böyle bir yan etkisi var mı acaba, ya da prospektüsünde yazıyor mu? En iyisi doktordan bilgi almak.

Gecen pazartesi karnıma ağrı girince doktora gittik o yazdı banada 200 mg sabah akşam 15. Haftamdayim bende..ama sersem etti beni.kanamam falanda Yok.kullanmak istemiyorum aslında
Kanama yoksa kesinlikle kullanma sonuçta ilaç hem progestoron hapi çok da masum bi hap degilmiş bana doktorum erkek cocuklarin pipilerinde bir şeyler yapiyor demişti tam hatirlamiyorum ne yaptigini ama kanamam olunca 3 hafta kullandim ama durunca hemen biraktim..benim de karnimda kasilmalar, ağrilar var hem de çok sert doktor bu haftalarda olabilecegini soyledi icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…