2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Carsamba günü doktora gidicem kullanmak hiç istemiyorum bende içime sinmiyo sadece ağrım vardı o gece oda geçti.ona dayanaRak progestan verdi . :/

Sertlik olmamıştı bende hiç ama daha erken safhalarında olduğum için de olabilir. Doktoruna sordun mu canım, böyle bir yan etkisi var mı acaba, ya da prospektüsünde yazıyor mu? En iyisi doktordan bilgi almak.
Doktor ağrı normal dedi herseye baktı ultrasondaa..prospektüse bakım en iyisi

Çok sevindim canım senin adına boşuna endişelenmişsin bak... Allah yavrularımızı korusun inşallah...şimdi kızına ciciler alma zamanı

Kizlar cok mutluyum. Bugun ikili tarama testimiz vardi ense kalinligi 1.03 dedi doktorumuz burun kemigide olusmus. Gelisimi gayet iyiymis “annesi iyi bakmis” dedi doktorumuz oyle mutlu oldum kiii insallah tahlil sonuclarida iyi cikacak bakalim bi hafta on gun sonra ogrenecegiz. Esim cinsiyeti belli mi renk gosteriyor mu diye sordu. Doktorumuzda rengimiz pembe gibi dedi %10 yanilma payi oldugunu soyledi.
Kizimiz geliyorrr :) hareketliydi baya oyle tatliydi ki anlatamam... Cok sukur bin sukur...

Nasil hissediyosun ben benimkini kesin bilmiyorum ama erkege benzetmisti icimdeki his erkek diyodu ama gonlumden nedense kiz geciyordu yeterki saglikli olsunlar gerisi onemli degil
Ben baslarda kiz cok istedgm icn kiz diodm ama son iki aydr nerdeyse emindm erkek oldgndan da kendime itiraf edemiodm:) en son bikac gun once ruyamda bebek mavisi bi kayeft giymistm bi de baska gun 3 yumurta gormustm o da erkege delaletmis. Bi de o kadr kusmama rragmen dincm kiz bebekte daha bitkn olunurmus bilemiyrm ya

Fetal Dna mi yaptirmistin

Çok sevindim.dilerim sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız.kilo ve boyu neydi bebişin?benim 14.hafta 8.2 cm ve 86 gr dı ağırlığı biraz fazla geldi bana haftasına göre

Slm herkese hergun okuyorum ama hergun yazamiyorum...14+6 yiz suanda haftaya 4 lü tarama yapilacak.dr fetal dna yaptigimiz icin 3 lu taramaya gerek duymamisti ama 4 lu tarama daha cok omurgasina yonelik bir taramaymis omurgasinda aciklik var mi bakacagini soyledi.Karnim bu hafta adeta fark atti,one dogru cikti henuz catlagim yok.cinsiyetimiz erkek,yemeklerden sonra karnimda kelebek ucuyo gibi birseyler hissediyorum ara sira :)) Bagirsak hareketleri degilse oglusumdur heralde :)

Çok sevindim.dilerim sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız.kilo ve boyu neydi bebişin?benim 14.hafta 8.2 cm ve 86 gr dı ağırlığı biraz fazla geldi bana haftasına göre
Cok tesekkur ederim kilosuyla ilgili birsey demedi gelisimi iyi dedi boyu 6.78 cm 13+1 deyiz bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…