2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım çok şükür gözün aydın prenses e maşallah

Gözünaydın canım heyecanını mutluluğunu çok iyi anlıyorum bizde dün Dr dan benzer sözleri duyduk :) hatta bizede kıza benziyor dedi

Gözünaydın canım heyecanını mutluluğunu çok iyi anlıyorum bizde dün Dr dan benzer sözleri duyduk :) hatta bizede kıza benziyor dedi
Konu sahibi bebeğini düşürdü buralarda olsaydı bir oylama açardık kız/erkek cinsiyeti diye.bi istatistik yapmış olurduk.bide üyelerin tahmini doğum tarihlerini falan bi tablo oluştururduk da talihsizlik işte

Ayyy maşallah ya çok sevindim gözün aydın inşallah bi daha böyle üzücü şeyler yaşanmaz mutlu sona kavuşursun

Konu sahibesi olarak ne desem bilemedim (ama bence güzel olur)
Hizlilik bakımından evet güzel olur ama kalabalık bir grup olduğundan surekli mesaj gelmesi bir sure sonra rahatsız edici olabiliyor.baska bir konuda 5-6 kişiden oluşan bir grup kurmuştuk ordan biliyorum.ayrica başka sakıncaları da olabilir. ve başka bir yerde paylaşımda bulunmaya başlayınca buradaki paylasimlar azalır ve hiç bir tadı kalmaz buralarin. o yüzden bence bu şekilde iyi :)

Canm kurmadık zaten kapattık o konuyu da :)

Günaydın herkese cok ac uyanıyorum ya ben bi de ilaç içip beklemem lazım tsh için

canım ben de aynı durumdayım...çareyi şöyle buldum sabah namazı kalkıp tsh için ilaç içiyorum
sonra yatıyorum uyuyorum..böylece kalkınca hemen ağzıma birşeyler atabiliyorum
Bazen o kadar acıkıyorum ki rüyamda yemek yiyorum

Bugün bende rüyamda kahvalti hazirlıyordum ya neler oluyor böyle

Aynen canım ya bende rüyamda sürekli yemek yiyorum Bişey sorucam ben iki hafta önce degerimi ölçtürdüm yükselmişti ama dr aynı doza devam dedi3.85ti senin degerin nasıl

Aynen canım ya bende rüyamda sürekli yemek yiyorum Bişey sorucam ben iki hafta önce degerimi ölçtürdüm yükselmişti ama dr aynı doza devam dedi3.85ti senin degerin nasıl

canım ben 25 mg lık euthrox kullanıyorum...Değerim 1 ay önce 4,89 dan 2,59 a düşmüştü.
Pazartesi tekrar kontrolüm var ..Değerimi yazarım burada tahminim yükselmesi normal..hamilelik ilerledikçe tiroite olan ihtiyaç artıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…