2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Beni etiketlersen sevinirim dogru yukselebilir normal ilaç dozunu nasıl ayarlıcak bakalım

Beni etiketlersen sevinirim dogru yukselebilir normal ilaç dozunu nasıl ayarlıcak bakalım

benimkini de hiç değiştirmedi 5 ile 2,50 arasındaki değişime doz değiştirmeye gerek yok dedi..
Pazartesi etiketlerim canım akşama doğru gelirim doktordan
bir de diyetisyene gideceğim..aynı miktar yemek yememe rağmen bir buçuk kg aldım..tiroitle alakalı olduğunu düşünüyorum

Ya bende 1,5 kilo aldım ama karnım cok belirgin oluyor dün standart beden kazak tuniklerden deniyorum göbegim cıkıyo aglayacaktım ya

Ya bende 1,5 kilo aldım ama karnım cok belirgin oluyor dün standart beden kazak tuniklerden deniyorum göbegim cıkıyo aglayacaktım ya

ben 2 haftadır hamile kıyafetleri giyiyorum karnım apaçık burada...
bilen bilmeyen herkese ben hamileyim diyor..

üstelik senin haftan benden 5 hafta büyük normal seninkinin belirgin olması...
Benim karın 9 ay da ikiz karnı gibi olur herhalde
senin 1,5 kg alman da normal canım 4. ayı geçmişsin maşallah.. umarım ben de çok kilo almadan süreci tamamlarım

Dış agrisi başladı, benim gibi diş agrisi çeken varmi? Dayanamıcam böyle giderse...
canım ben önceki hamileliğimde ilk üç ay çok ağrı çektim sonra doktorum dolgu yaptırabilirsin deyince dolgu yaptırmıştım
ama ilk üç ay sensodyne diş macunu ve aynı markanın yumuşak fırçasıyla sık sık fırçaladım çok rahatlatıyodu hamile olan eczacı önermişti sağolsun, tuzlu suylada gargara yapmıştım işallah işine yarar

İnşallah ben belli olmasını istemiyorum hiç bol seyler giymeye calısıyorum da artık olmuyo

Sağol Can'ım bende fırçalıyorum fazlaca iyi geliyor biraz, pazartesi gideyim bende dolgu yapsın tuzlu suyu da deneyeceğim cok sağol

13 haftalik gobiş bellimi ben 15 girdim cok mini minnak cikti hâlâ hamile kiyafeti almaya ihtiyac duymadim ne zaman çıkar bilmiyorum ama en guzel zamanidr hamile olmanin

Kizlar morelim bozuk kendimi hic hamile hissetmiyorum kac gündür hafif bulantim var ama eskisi gibi degil korkuyorum yarin doktora gitcem insallah bisey yoktur

kanamam vardı 5 haftalikken falan canım o yuzden verdı doktor once 100 mg la falan baslamıstım.gunde 3,4 taneyle. sonrasında kanamalarım bıtmıstı ama kanama alanım vardı bebegım tutunmaya calısıyordu.o zamanda 200 mg gunde 3 taneyle devam ettım , ama cok etkıleyen ılac ya acıkcası kendım 2 ye dusurdum.su an ıkınü taneyle devam edıyorum. carsamba doktor kontrolum var sorucam baklalım devammı tamam mı dıye.su an 14+5 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…