2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım ya bende rüyamda sürekli yemek yiyorum Bişey sorucam ben iki hafta önce degerimi ölçtürdüm yükselmişti ama dr aynı doza devam dedi3.85ti senin degerin nasıl

Ben 4 yıldır 50 mg lık kullanıyordum tsh ım 3.75 olmuş doz artırdı doktor 75 mg çıkardı. Siz de dahiliye ya da endokrinolojiye gidin çünkü bebek büyüdükçe ihtiyaç artıyor.önceki hamileliğimde de artırmıştı doktor

Hala devam mı canım Progestan ve prolutona? Benim de dusugum var önceden 12. Haftada biraktirdi doktor...kan sulandırıcı devam.kacinci aya kadar devam edeceksin sen?
Proluton igneyi hafta da bir yaptiriyorum haftaya bitecek. Progestani da yavas yavas birakicaz dedi. Kan sulandirici igneye 20. Haftaya kadar devam edelim dedi. Ama ben doguma kadar kullanmak istedigimi soylicem. Cunku bu bebegi de kaybetmek istemiyorum. Zaten paranoyak oldum haftada bir doktordayiz kalp atisi icin. Galiba hareketlerini hissedene kadar bunu atlatamicam. Senin doktorun ne dedi. Kan igne icin ne zman a kadar kullanicaksin. Ben hibor 3500 kullaniyorum.

Zaten dolgum düşmüştü şimdi azıttı iyice pazartesi gidiyorum canim sut cok sık içmiyorum. Yoğurt ve peynir daha cok ama yinede yeterli olmayabilir.

hamilelikte diş problemlerinin artması kalsiyum eksikliğinden oluyor...
ben de yeterli miktar içemiyorum tecrübeli anneler sürekli uyarıyor diş problemi ve kayıpları yaşamamak için kalsiyum alımını arttır diye..
sanırım kendimizi biraz daha zorlamalıyız

Evet haklısın da su an ne ağzıma sürsem on dk sonra agri yapıyor tedavi şart oldu

13 haftalik gobiş bellimi ben 15 girdim cok mini minnak cikti hâlâ hamile kiyafeti almaya ihtiyac duymadim ne zaman çıkar bilmiyorum ama en guzel zamanidr hamile olmanin

ayy canım ben erken çıkmasından şikayetçiyim ...
iş arkadaşlarımın henüz bilmesini istemiyorum çünkü kıyafetlerimi birer beden büyüttüm..
nasıl bu kadar büyüdü ben de anlamadım sanırım şu iç karın meselesi

Kızlar namaz kılarken secdeden kalktığımda sanki başımdan aşağı sim kutusu dökülüyor
her yerde parlak küçük noktacıklar uçuşurken görüyorum
neden acaba bilen var mı?

Kizlar morelim bozuk kendimi hic hamile hissetmiyorum kac gündür hafif bulantim var ama eskisi gibi degil korkuyorum yarin doktora gitcem insallah bisey yoktur
Canım sadece hissettiğin şeye göre mi böyle düşünüyorsun kanaman ya da başka bir şey yok değil mi ... Bulantılarının azalması normal değil mi haftaya göre... Benimde randevu günü yaklaştıkça içim daralıyo uykularım kaçıyor... Ama bizim evhamımız olduğunu anlıyorum doktora gidince bakıyoz herşey yolunda maşallah...

Ya kızlar benim minnoşum canım oğluşum tatlı şeylere dayanamıyo sanırım 2 - 3 gündür özellikle yemekten sonra tatlı bir şey yedikten sonra oturunca kıpır kıpır oynuyo bariz hissediyorum... Gaz falan değil yani artık ayırt edebiliyorum çünkü ikisini...mesela şimdi bir tane mevlana şekeri yedim sanki içimde bir oraya bir buraya kayıyo allahım ne güzel bir duygu yaaaaa  aynı haftalarda olan arkadaşlar hadi deneyin sizde

Dr dün aradım ishalden dolayı normal ağrın baş dönmen dedi tansiyonumda düşmüş canım bugün daha iyiyim bana antibiyotikler dokunuyor geçen yılda öyle olmuştum zaten zor kullanıyorum

Kızlar namaz kılarken secdeden kalktığımda sanki başımdan aşağı sim kutusu dökülüyor
her yerde parlak küçük noktacıklar uçuşurken görüyorum
neden acaba bilen var mı?
Tansiyondan olabilir canim. Ben ilk oglumda hic oturarak kilmadim. Doguma gidecegim gun bile sabah namazini kildim gittim ogle ezani okunurken oglum dogdu. Bu bebekte basindan beri oturarak kiliyorum, Allah biliyor insallah kabul eder. Cok agrim oluyor. Sende cok zorlaniyorsan bu durum gecene kadar oturarak kilmayi dene canim.

Çok saol canım :)

Yaa maşallah:) ben bugün ilk defa uzun zamandır çikolata yedim ama dışardayım bişey hissedemedim :)

yok kanamam biseyim yok ama ne bilim korkuyom iste esimde diyo hersey yolundadir yarin ola hyrola insallah hersey yolundadir

hanımlar hayırlı akşamlar.lütfen yardım edin ikili test sonucum çıkmış netten gördüm ama doktora salı günü randevum var.değerlerimi yazıcam anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?buarada ense ölçümü 1.4 çıkmıştı

PAPP-A, MoM 1.46 mm
Nuchal Translucency (NT) 1.40 mm
PAPP-A 3.46 mIU/ml
Free beta hCG 21.7 ng/ml
Free beta hCG, MoM 0.54 mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…