2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaa maşallah:) ben bugün ilk defa uzun zamandır çikolata yedim ama dışardayım bişey hissedemedim :)[/QUOTE]
Zaten ayaktayken falan değil hareketsiz oturunca hissediliyor sanki

Bende prolutonu geçen pazartesi son kez vurdurdum doktor bi daha gerek yok dedi de esas soracağım şey progestanı nasıl bırakıcaksın? Bana evdeki ilaç bitene kadar devam et dedi bitince bırak dedi ama doz azaltmaktan bahsetmedi bi sorun olur mu acaba ya sana nasıl bırak dedi bende öyle yapayım direk bırakırsam kötü birşey olur diye korkuyorum

Yaa maşallah:) ben bugün ilk defa uzun zamandır çikolata yedim ama dışardayım bişey hissedemedim :)[/QUOTE]
Zaten ayaktayken falan değil hareketsiz oturunca hissediliyor sanki

Kızlar namaz kılarken secdeden kalktığımda sanki başımdan aşağı sim kutusu dökülüyor
her yerde parlak küçük noktacıklar uçuşurken görüyorum
neden acaba bilen var mı?
Canim bence tansiyon sorunu bu, benimde ilk haftalarda oluyordu oturup kalktigimda ve namaz kildigimda. Ozamanlar hep dusuktu tansiyonum, ama simdi normale dondu vee artik olmuyor.

Yaa maşallah:) ben bugün ilk defa uzun zamandır çikolata yedim ama dışardayım bişey hissedemedim :)
Zaten ayaktayken falan değil hareketsiz oturunca hissediliyor sanki [/QUOTE]

Evet canm bence de öyle eve geçince dinleyeyim bi oğluşumu :)

Kızlar ya bu sayfada hamilelik haftası neden bir hafta önden gidiyor ben normalde 14.haftadayım ama 15 gösteriyor

Canm 14+1 olunca 15 diyor 15+1 de 16 böyle devam ediyor :)

Hanimlar hayirli aksamlar ikili test sonucum cikmis nette sali doktora gostericem anlayan vrsa yardimci olabilirmi lutfen ilk olarak ense olcumu 1.4 cikti dier sonuclari soyle
PAPP-A, MoM 1.46 mm
Nuchal Translucency (NT) 1.40 mm
PAPP-A 3.46 mIU/ml
Free beta hCG 21.7 ng/ml
Free beta hCG, MoM 0.54 mm

Suan gunde uc kere kullaniyorum once 2 ye düşürecek bi dahaki kontrolde. Sonra 1 en sonra tamamen ne zamn keser bilmiyorum duruma gore degisir heralde kanama olmszsa keser heralde. Bu bi hormon ilaci sonuçta.

Canm bana da evdeki bitene kadar kullan dedi dr yavas yavas azalt demedi.

Merhaba bende pruloton progestan ve kan sulandirici kullaniyorum.
Pruloton haftda 1 progestron gunde 3 ve kan sulandiriciyod garanti olmasi icin 20.haftaya kdr kullanalim dedi doktorum benimde. Bende sanki Allah korusun ilaclar kesilince bisey olcak diye korkuyorum L ladytu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…