2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Diyarbakır kadın doğum hastanesinde uzm.dr. ihsan bağlı var cok iyi bir doktor anlayışlı güler yüzlü konusunda uzman canim doktorum tavsiye ederim

insallah iyidir bebisim düsüklerimde belirtiler azalmisti simdide öyle olunca biraz panikledim.Allahim kimseye acisini göstermesin. Yarin gidecem icim rahatlar insallah
Ben de tam geçti bulantilar derken bu aksam berbat bi şekilde karnımda çok gaz var ve bulanti benim de sırtım ağrıyor çok diğer düşükte çok ağrıdı acaba diyorum hep kendime bıktım bu vesveseden

Diyarbakır kadın doğum hastanesinde uzm.dr. ihsan bağlı var cok iyi bir doktor anlayışlı güler yüzlü konusunda uzman canim doktorum tavsiye ederim
Ben ise zeki akkum hastasıyım ve çok memnunum kendisinden.bu arada merhaba hemşehrim

Canim oksapar 4000 kullanıyorum bana da 5.6. ay gibi bırakırız dedi ama ben de bırakmak istemiyorum, iğneden nefret etsem de korkuyorum bebis için...

Canm bana da evdeki bitene kadar kullan dedi dr yavas yavas azalt demedi.
Aklıma takılan o oldu acilde bhnu yazan doktor bırakırken doktorunla karar verirsin hemen bırakılmaz bu ilaç demişti oradan kaldı bende bari bende 1 e düşüreyim 1 hafta sonra bırakırım şimdi şak diye kesince kötü olmasın

Bana da doktorum bırak artık içme dedi bıraktım, çok sukur 2 hafta oldu, bi sıkıntı yok...

Kizlar gunaydinlar, bugün saclarimi kestirecegim.ben gebelikte saç kesilmez inancını batıl buluyorum, Rabbimin verdiği ömür killa tüyle uzayıp kisalmaz diye dusunuyorum..sizin düşünceniz nedir bu konuda? Bir de evde doğal saç boyası yapacağım pancar ve nar suyu ile, kızıl saçlarım benim, bi deneme yapacağım..

Kestir valla kılda keramet olsa diye bi söz var sonuçta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…