2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın herkeseeeee
Cnm o sözü bende duydum ve inanmayarak kestirdim... bnm acayip baş ağrım oluyordu dr iyi kurulamamış olabilirsin dedi, bayağı uzundu hayta saçım seneler sonra kısacık kestirdim ve çok rahatım şu anda bencede kestir ve aklına hiç kötü birşey getirme Cnm

Bir ara topikte çatlaklar için katı kakao yağı tavsiye edilmişti... ben aldım ama hiç kullanmadım daha doğrusu nasıl kullanacağımı bilemedim... bu konuda yardımcı olacak biri var mı acaba ?

Yani bence de batil inanc. Hic olur mu oyle sey! O zaman kasimizi biyigimizi da aldirmayalim agda yaptirmayalim sonucta o da kil tuye giriyor

Aynen kızlar yaa, bence de, killa tüyle olmaz bu işler. Önümüz kís, banyo yapıp çıkıyorum evden tam kurumuyor saçlar, ben de kısa küt kestirecegim..

Kızlar namaz kılarken secdeden kalktığımda sanki başımdan aşağı sim kutusu dökülüyor
her yerde parlak küçük noktacıklar uçuşurken görüyorum
neden acaba bilen var mı?
cnm bende allah kabul etsın arada namaz kılmaya çalışıyorum. eğil kalk secdeden devam ettiğince gozum kararıyor sanki baş dönmesi yaşıyorum. hani işıga bakarsın gozunu kapatrsın pullanma olurya acaba oyle birşey mi görüyorsun.gözün pullanırdır eğilip kalkmaktan bence. gerçekte söylediğin güzellik belkide oluyordur karnındaki melekle ama senın bunu görmen imkansız gibi sanki

ayyy evettt daha erken ama bır tane de olsa alacağım içimdeki heves gitsin. snra7 aya kadar beklıceemm almıcam
Hayırlı olsun Cnm, artık daha rahat okşayıp seversin kızım dersin... bende çok merak ediyorum cinsiyeti inşallah bu cuma öğrenirim... gecen dayanamayıp beyaz yeşil desenli 3 lü tulum serinden aldım nasıl mutlu oldum hep sevmek geldi içimden... birazda mutluluğunu yaşayalım dimi

ay tabi ya 1 tane parça da olsa alınsın onu sevelım . snra alırız devamını 6-7 aydan snra. inaşşallh öğrenirsin cnm. zamanı yaklaşmış öğrenmenin.

Ben oğlumda kestirdim. Batıl olduğunu düşündüğüm için, ama hep bir vesvese oldu. Hamilelikte bazı şeyleri düşünme konusunda kendine engel olamıyorsun malum. Bu seferde kestirmem gerekiyor ama sanırım doğumu bekliycem.

Son düzenleme:
ya bende kestrmk ıstıyorum neredeyse belımde dıyebılırım az kaldı.bıkac aya belıme ıner. ama korkuyorm ya ınsanı kkorkutuyorlar.

ya bende kestrmk ıstıyorum neredeyse belımde dıyebılırım az kaldı.bıkac aya belıme ıner. ama korkuyorm ya ınsanı kkorkutuyorlar.

Vallahi canlarim sonradan pişman olacaksınız kestirmeyin tabi, içiniz rahat olmayacaksa gerek yok. Ama ben batıl inanç diye dusunuyorum..tabi çok yaygın bi inanış...

Iyi olmana sevindim en zor senin isin valla aramizda allah kolaylik versin. bende iyiyim cok sukur minnosum da gayet iyi artik bariz bi sekile hissettirmeye basladi kendini icim biraz daha rahat

Kızlar bişi dicem ama gülmeyin Ya burnuma birkaç haftadır idrar kokusu geliyor 2-3 sanıye snra gıdıyor.ya oturduğum yerden bi anda gelip gidiyor.az öncede geldi işteyim odamdayım .2 saniye sürdü koktu gitti ay gülsemmi ağlasammı bilemedim ilaç içiyorum ondan mı desem onla alakalı değil içmediğimde de gelip gidiyor. yaşayan varmı ay ne garibim ya yaşadığım olaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…