2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bak bundan haberim yoktu ilk defa duyuyorum bende sorayim gidince dr a

Var var ben varim eve kedi girdi isedi gittimi yaa diyorum esime kiziyorum arada bahcede kopegimiz var kopegi evemi aldin diye hayir diyo kapiyi acikmi biraktin icerimi girip cikti dogru soyle diyorum benee de var oyle bi hassasiyet gun icinde iki uc defa geliyo bana da o koku

ayyyy oh yalnız değilim ay kendımden şüphe ettim ya psikolojık olarak . aynen günde 1-2 kez gelıyor ıdrar kokusu ta burnumun ıcıne giriyor ay tek degılım bunda sevındım cnm bu durumu senınde yaşamana kusura bakmada acaba bebişlerin idrar yapma zamanı ya omu kokuyor bize

Onlarinki daha kokmaz kiii mikrop yok asit yok ama nerden geliyo bu koku bene anlamadim

Kizlarrr saclarimi boyamak istiyorum lakin doktorum asla izin vermiyor, bitkisel olarak satılanları bile onaylamıyor. Ben de taktim kafaya , internetten tarif buldum, kırmızı soğan kabuğu, pancar, yoğurt,sirke,z.yagi, nar suyu , kahve , çay, vs karışım yapıp boyayacagim, daha önce deneyeniniz var mı? Hamileyken ne yaptınız daha once?

risk değerleri nasıl

Ben de tam geçti bulantilar derken bu aksam berbat bi şekilde karnımda çok gaz var ve bulanti benim de sırtım ağrıyor çok diğer düşükte çok ağrıdı acaba diyorum hep kendime bıktım bu vesveseden
Allah bebislerimizi bizlere bagislasin inan 3 gündür cok morelim bozuk agliycak gibiyim. Benimde sirtim agridi baya ondanda korktum ay ne bilim dedigin gibi hep vevese bende biktim

Çok geçmiş olsun firem.kısmette ne varsa hepimiz onu göreceğiz.benim de bir kaybım var seni anlıyorum rabbim yardımcın olsun yeri en kısa zamanda dolsun inşallah
Çok teşekkür ederim,Allahtan gelene boynum kıldan ince,isyan ettiğim oldu ama yapacak bişi yok...Allah sizin çocuklarınıza ve benim bitanecik kızıma sağlık sıhhat versin inşallah...

A aaa ayy iyiki sorulmus bu soru ben kendimi kokluyodum idrarimimi kaciriyorum acaba diyede dusunmedim degil cok enteresan..

ay cnm bende sormaya çekindim biraz utandım sorarken ama dayanamadım artık ya hergün böyleyiim ama meğer sizde öyleymişsiniz

merhaba kızlar ben de 14 haftalık hamileyim.. ikili testim biraz riskli çıktı. harmony ya da prenatest yaptırmayı düşünüyorum. bursada önerebileceğiniz yer var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…