2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ya bende kestrmk ıstıyorum neredeyse belımde dıyebılırım az kaldı.bıkac aya belıme ıner. ama korkuyorm ya ınsanı kkorkutuyorlar.
Yok ya ben kuaför arkadaşlarım vardı yurtdisindayken catir cutur sürekli kestiriyorlardı hamileyken bisey de olmadı. Onlar yabancı bi de öyle düşünün :) demekki bisey olmuyor.

Çok teşekkür ederim,Allahtan gelene boynum kıldan ince,isyan ettiğim oldu ama yapacak bişi yok...Allah sizin çocuklarınıza ve benim bitanecik kızıma sağlık sıhhat versin inşallah...
amin.ben kaybımdan sonra çok umutsuzdum kimbilir ne Zaman bidaha gebe kalırım diye.bi laf var ya düşüğün ayağı karnımda diye.tam olarak onu yaşadım.allahım sana kızını bağışlasın sonra hayırlı bir evlat nasip etsin.amin

Ilk hamileliklerde hemen hissedilmiyormus aslinda rahimle ilgili bir durummus bana kalirsa 20 haftalkkken anca hissedecegz:)
Insallah cok bekletmez minikler insan merak ediyor dogal olarak. dün gece yataga girdim bagirsak hareketi olabilecegini sanmam cunku biraz sertti 2-3 kez vurdu tabi insallah bebisimdir :) oyle kelebek gibi falan degil daha sert hissettim sirt ustu uzanmistim vurdu yan döndüm bide benim bi sorunum var dunden beri uzanirken dönünce siddetli bi agri giriyo kasigima tek tarafli bu sabahta oldu bacaklarimi uzatamadim karnima cekip bekledim biraz gecince kalktim

merhaba ben bursada Dr Erdoğan Aslana yaptırdım. Kükürtlünün girişinde bir eczane var sağda onun en üst katında. 1.500TL'ye yaptırdım. dr'da çok tatlı bi konuş istersen

Canım ne kadar riskli çıktı benim de orta risk ama bana dr hiç bahsetmedi o testlerden. Acaba gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum dediğim için mi?
Risk 1:999 çıktı benim

Bendede pullanma gibi oluyor sanki minik minik bişeyler uçuşuyor gibi baloncuk gibi bende görüyorum.

Yok ya ben kuaför arkadaşlarım vardı yurtdisindayken catir cutur sürekli kestiriyorlardı hamileyken bisey de olmadı. Onlar yabancı bi de öyle düşünün :) demekki bisey olmuyor.
Kızlar bende saçımı kestirdim 2 buçuk aylıkken. o batıl inanç kestirirsen şöyle olur böyle olur inanmayın canlarım ben çok kırılmisti uçlarını aldırdım vallah yoksa rahat edemeyecektim. birde saç boyası sormuş birisi vallah yasak olduğunu zararlı olduğunu biliyorum bitkisel büyüyorlar ve diplerine degdirmeden bişey olmadığını söylüyorlar ama ben öylede boyatmak istemedim yinede artık hamilelikten sonra rahatsız olmuyorum zaten. beyazda çok yok olsa bi şekilde boyamak isterim herhalde

Ben sordum canim yaa, saçlarım kızıl 5 aydır boyatmadim...pek beyazım yok ama rengim çok aktı doktorum da izin vermiyor ben de evde bitkisel çözüm arıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…