2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
C
Ben sordum canim yaa, saçlarım kızıl 5 aydır boyatmadim...pek beyazım yok ama rengim çok aktı doktorum da izin vermiyor ben de evde bitkisel çözüm arıyorum artık...
Canim benimde aynen kizildi aktı çok kötüydü hamile olmadan önce köyü kahverengi yapmıştim ama oda açıldı acayip ve dibi 15 cm uzadı bile ama napalm böylede bi ara modaydı diye avutuyorum kendimi

Ben sordum canim yaa, saçlarım kızıl 5 aydır boyatmadim...pek beyazım yok ama rengim çok aktı doktorum da izin vermiyor ben de evde bitkisel çözüm arıyorum artık...

Hani böyle mesajlarını okuyunca insan kafasında birini canlandırıyor ya :) Seni kızıl saçlı düşünmüştüm :)

Canım ne kadar riskli çıktı benim de orta risk ama bana dr hiç bahsetmedi o testlerden. Acaba gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorum dediğim için mi?
Risk 1:999 çıktı benim
Down sendromunda risk görünmüyor fakat trisomoni 13 ve 18'de 1 ÷ 99 gösterdi. evet belki sonlandırmayı düşünüyorum dediğin için hiç bahsetmemiştir. Benimki de biraz düşük bir risk ama ben kafam rahat olsun istiyorum fiyat araştırmasına başladım şimdi.

Kasık Ağrı'sı bende de oluyor canım.çok normal.bazen aniden giriyor

Kizlar idrarımda yanma ve karin agrim var evde de daha once doktor vermisti üromisin adli tek kullanımlık toz idrar enfeksiyonlari icin icsem sakincasi olur mu acaba

selam kızlaaarr ben geldimmm. Haftasonu temizlik yaptım heryerim ağrıyor işte zor duruyorum vala siz nasılsınız
cnm bende iyi sayılırım valla ben eve nerdeyse 3 haftadır bakamıyorm. dün sadece merdıven sıldm yemek yaptm mutfagı temızledım . daha fazla yapamadım benm belım kouyor cok ayakta kalınca ya.tansıyon mu var bende ne bı agırlık cokuyor basıma yatasım gelıyor.

Bendede pullanma gibi oluyor sanki minik minik bişeyler uçuşuyor gibi baloncuk gibi bende görüyorum.
tamm o tansıyondan. ben eğilip kalkamıyorm cok zorlanıyorm namazda uzun suredır kılmıyorm allh gunah yazmasın ama valla cok zorlandım eğil kalk.allah kabul etsın cnm bu arada ama tansıyon dan ışıklar goruyoz pul pul .oluyor ole arada.

Kizlar idrarımda yanma ve karin agrim var evde de daha once doktor vermisti üromisin adli tek kullanımlık toz idrar enfeksiyonlari icin icsem sakincasi olur mu acaba
doktoruna danismadan hicbir ilaci kullanmamanı tavsiye ederim. Mutlaka kontrol et bence. Gecmis olsun

Bu arada kızlar Dr ilk defa kilomu ölçtü geçtiğimiz cuma günü ve dedi ki eğer 20.haftaya kadar ayda bir kilo sonrasında 1,5 kilo alırsan doğum sonrası aynı kilona dönersin sizde durumlar nedir hamileliği önde olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…