2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kasık Ağrı'sı bende de oluyor canım.çok normal.bazen aniden giriyor
Canim bendede oluyo mesela ayaktayken yada otururken egilirsem falan birden giriyo iki gundurde uzanirken oluyo dönünce birden kramp gibi bebisim saglikli olsunda insallah agri mühim degil.

Kizlar idrarımda yanma ve karin agrim var evde de daha once doktor vermisti üromisin adli tek kullanımlık toz idrar enfeksiyonlari icin icsem sakincasi olur mu acaba
Canim bana kalirsa kesinlikle icme sendeki nasil bilmiyorum ama banada doktor bi kere vermisti tek kullanimlik toz 3.5 gramdi yani 7 tane antibiotige esdegerdi. Gunde uc litre su ic bence bide doktoruna sor daha ince bana normal antibiotik verdiginde bile doktor o ay hamile kalma demisti.

Yaa ben geçen haftaya kadar neredeyse hiç kilo almadım diyordum, hep evde aç karnına ve çok ince kıyafetlerle tartılıyorum, doktora tok karnına kalın kıyafetlerle gidiyorum o yüzden arada çok fark oluyor :) son zamanda hiç tartılmadım ama en az 1 kilo almışım gibi hissediyorum, bulantılarım biraz azaldı en azından kusma boyutunu atlattık gibi sanırım o yüzden kilo almaya başlayacağım gibi :) yarın sabah yine açken bir tartılayım :) sizde durumlar nasıl?

Aynen bende ince kıyafetler ve aç karnına tartılıyordum. Tabi doktora tok, kalın kıyafetler ve çizmelerle gidince otomatik olarak bnm söylediğimden 2 kilo fazla çıktı neyseki Dr kendi dedi 2 kilo düşelim die Bnmde kusmalar bitti diyebilirim ve akşam yatmama yakın fln nasıl tekrardan acıkıyorum resmen midem kazınıyor böyle giderse bilemicem :)

O dedgn agridan bendede var canm hep solda ama dönerken kalkarken ani hareket yaptmmi kalkamiyorum. Bence hissediyorsundr. Ben dikkatszm . ama sen dikkatli normal hayatndada dikkatli birysen hissediyosundr. Icten deglde elini koyunca anlıyorsun o zaman dimi

Son düzenleme:

Ben kusmalarım yüzünden almadım hamile kaldığım kilodan daha düşüğüm şuan , aksine 4 kilo vermiştim. 2 sini aldım. O da sürekli pizza yemekten sanırım.. Pizza harici ne yesem kusuyorum. Acayip şaşkınım. Güzelim ev yemeklerini kusuyorum.

Kızlar merhaba.13.haftam bitince doktora gitmistim.cinsiyeti öğrenince mutluluktan doktorun ne zaman gel dediğini dinleme misim.sizi ne kadar zamanda bir çağırdılar ona gore randevu alayim bende.bir aydan önce bulunmuyor.adam karaborsada

Eskiler bebek erkekse daha çabuk hissedileceğini öngörüyor bakalım kısmet bu arada bebişlere isim düşündünüz mü kızlar
Ya duymamistim:) insaallah zeynep olacak babasi ikinci isim istiyor. Ben pek istemiyorum ama kiramicamda
Zeynebi sonuk birakmick bi isim olacak. Simdilik Zeynep Ece ins canm. Sen dusundun mu:)

12. Haftadan sonra gecmedimo canm bulantilarn

12. Haftadan sonra gecmedimo canm bulantilarn

Benim 12. haftada yeni başladı canım. Şuanda çok karışık, dün patlamış mısır yedim onu bile kustum. Pizza yiyince neden kusmuyorum çok ilginç geliyor. Bende evde kendime tam buğday unundan üzerinde sadece peynir domates biber ve salca sosu olan pizza yapmaya başladım. :) Cuma kontrol var. Hem cinsiyetimiz kesinleşecek. Gittiğimde doktora soracağım bakalım. Gerekirse,halsiz kalırsam serum isteyeceğim.

Kızlar merhaba
15günden beri ara ara kanamam oluyor artık alıştım desem yeridir
4doktor baktı ama bişey demediler yani Bebek iyi çok şükür kanama alanı da Yok sabah akşam 200mg progestan içiyorum kahve rengiyle dönüyor sonra yine kanama oluyor
Ben Esenler civarında önerebileceğiniz iyi Bi doktor var mu çalıştığım İçin yakın olsun istiyorum

hangi ildesin canim? Benim kanama oldugunda 3 doktora gittim 3 doktor da anlamadi en son bir doktor, plesanta asagida dedi kanama ondan dedi bir o anladi.

Duzelirsin insaallah zor mesele vesselam. Kendince cozum bulmussun oda guzel. Bebis dogdugunda hep pizza yiyornus :))) haberlerini.bekliyoruzz

canım 13. Hafta dan sonra beni hep ayda 1 çağırıyor

Kucuk parmaklarimla kuzenlerime selam eder teyzoslarimin ellerinden operimEki Görüntüle 1914733

Ya yerim ben onun minnak parmaklarını

hangi ildesin canim? Benim kanama oldugunda 3 doktora gittim 3 doktor da anlamadi en son bir doktor, plesanta asagida dedi kanama ondan dedi bir o anladi.
İstenbuldayım canım geçen hafta Bi doktor alttan baktı çook k kasıldım istemedim ama kadın çok sertti mecburen baktırdım neyse inşallah iyi Bi doktora denk gelirim yoruldum çünkü

İstenbuldayım canım geçen hafta Bi doktor alttan baktı çook k kasıldım istemedim ama kadın çok sertti mecburen baktırdım neyse inşallah iyi Bi doktora denk gelirim yoruldum çünkü
istanbul pendik bolge hastanesinde kadin dogumcu Mustafa bey var, benim durumu o anladi. İyi bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…