2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Haklisiniz canim bir anlik agrilarimin kurbani olacaktim.iyiki icmeden yazdim buraya.su içemiyorum midem bulaniyor doktoruma danisacam.

cnm birebir aynı şeyi yaşıyoruz. bende de ara ara idrar sonrası kanama gelıyor az az gelıyor. 3 doktor da bişi bulamadı kanama alanı yok bebek sapasağlam. progestan alıyorım 100 ml. olabiliyomus bu tarz şeyler . dün gittim doktora herşey çok iyi dedi doktor. ama idrar tahlili aldı idrar da sorun olabılır diye hani mikrop olabilir yanma oluyormu filan dedi. bende çok az var yanma. ama bebekle alakalı değil bu.

İdrarla alakalı cnm benim idrarımın sonucu yarın çıkcak benim doktor öle dedi. bebek çok iyi çünkü kanama yerinde yok dedi.ben sana haber veririm enfeksiyon olabilir belki bende ama ınsallh yoktuur.Senin nasıl geliyor kendi kendinemi idrar sonrasımı.

Teyzeler doktordan geliyorum galiba bi oğlum var bi oğluşumuz daha olacakk değişmesse tüp bebekti dondurulmuş bebeğimizde erkek olacak sanırım ,gönül isterdi farklı olsun ama rabbim neylerse güzel eyler bundada bır hayır var elbet şükürler olsun.. yayılmıştı uzunca gerılıyordu elleri yüzü maşallah sağlıklı bir bebek dedi doktor teyzemiz tam 14haftalık görünüyormusuz

Masssallah arkadasımm. Benimde bir kızım var ve benimkide tüp bebek ve bu erkek. hayırlısı olsun tabii herseyden önce. Hos biz daha pipi göremedik cinsiyeti dna testinde öğrendik.

Hayirli olsun canim.

Maşallah canm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:)
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz seni ve prensini de ekleyelim canm :)

Canım benim idrar sonrası değil çünkü iki kere gece kalktığımda kanamam olmuştu sebebini çözemedim dinlenirken de kanamam oluyor yorulunca da oluyor devlete de gittim özelede bilmiyorum Allah Kerim bu arada benim ikizim var oda aynı şeyi yaşamış onda kan pıhtılaşması çıkmış hergün iğne oluyordu o Çarşamba başka Bi doktora gideceğim ona da bu ihtimalden bahsedeceğim

çok teşekkür ederim hepinize cevapladığınız için Can'ım senin dediğin ihtimalinde sorarım ben progestan hem fitil olarak aldım hemde ağız yoluyla ikisin de de devam etti kanamam hala kullanıyorum neyse bebekler iyi sağlıklı olsun da buda geçer diyorum

anladım cnm hayırlısı olsun inşallah bişi yoktur ki eminim birşey yoktur .Çünkü çevremde çok duydum kanama ara ara olup doğuran normal diyen çok var. gönül ister olmasın hiç ama napalm oluyor bendede sadece idrar snrası ara ara.

Aynen öyle çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kizlar en net cinsiyet hangi haftada ögreniliyor yanilmamak icin erken gitmek istemiyorum 16+5 gitmek icin uygun bi gun bana ama net ogremirmiyim

Canım kendimi gördüm sende. Benim bulantım vardı ama kusma yoktu, 12. Hafta kusma başladı, 2 hafta devam etti daha birkaç gün önce kusma kesildi, bulantı ve tiksinti devam. Ekmek, makarna, mantı falan yiyebiliyorum midemi tuttuğu için sanırım. Umarım en yakın zamanda onlar da geçer senin de benim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…