2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
endeleslove ya canm ben 14 haftalığım burda 16 diyor düzeltme şansım yokmu. Oysa bebeğin doğum tarihini de hatasız yazıyor. Düzeltemedim. 2 hafta önden gidiyor 1 hafta olsa sorun değil de

Kizlar en net cinsiyet hangi haftada ögreniliyor yanilmamak icin erken gitmek istemiyorum 16+5 gitmek icin uygun bi gun bana ama net ogremirmiyim
cnm ben cumartesi gittim 14 hafta içindeyim .kesin olarak kız dedi. bu arada ekrande 16 diyor düzeltemedim onu...Gösterirse görüyor doktorlar. 14 haftadan snra.

Amiiin canım amin. Allah bütün isteyenlerin sağlıkla huzurla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Allahım kimsecikleri yavrularıyla sınamasınnnn inşalllaaaahhhhhh.........
Aminn tatlim, çok zor vallahi beklemek.. inşallah hepimiz sağ salim, keyifle huzurla alırız bebislerimizi kucağımıza...

Hamile arkadaşlarım Merhaba sizlere birsey danışmak istiyorum bat 24.ekim 13 kasimda hamile olduğumu öğrendim değer 85.01 di sonra 15 kasımda yaptırdım 181.8 çıktı 17 kasımda 385.25 çıktı son olarak 19 kasımda 1050.76 çıktı bugunde udrasonda keseyi gördük gibi değerler hızlı bir şekilde ilerliyor benim merak ettim sizlerin ki nasil ilerledi ikiz olabilirmi acaba bu değerler tesekurler şimdiden

Acaba bu anket güncel mi :) herkes kullanıyor mu oy ben hevesle bakıyorum kaç kaç oldu diye :))

Güncel canm ekli olmayan hatta yazmayanlar bile oylama yapıyor

Kizlar en net cinsiyet hangi haftada ögreniliyor yanilmamak icin erken gitmek istemiyorum 16+5 gitmek icin uygun bi gun bana ama net ogremirmiyim

Canm bence 16+5 uygun gittiğinde gösterirse öğrenirsin

endeleslove ya canm ben 14 haftalığım burda 16 diyor düzeltme şansım yokmu. Oysa bebeğin doğum tarihini de hatasız yazıyor. Düzeltemedim. 2 hafta önden gidiyor 1 hafta olsa sorun değil de

Canm Doğum tarihini öne çekerek kaydet düzelir o şekilde

Benim beklenen adet tarihinden 4 gün sonra değerim 2800dü canım, kese de görünüyordu. Seninki biraz düşük geldi ama kese göründü ise ve doktor hamileliğini doğruladıysa sıkıntı yok, sağlıkla kucağına alırsın inş :)

Haklisiniz canim bir anlik agrilarimin kurbani olacaktim.iyiki icmeden yazdim buraya.su içemiyorum midem bulaniyor doktoruma danisacam.
Bak tam emin olmamakla beraber benim canim cok tuzlu ayran istiyo mesela tansiyonummu dusuyo ne bilmiyorum ama bi ara gunde bi litre ayran ictim o zaman bende yanma olmadigini farkettim. Eger su icemiyosan bi dene bakalim nasil olucak ama ilac kesinlikle kullanma.

Evet kese göründü çok teşekkür ederim allah senin evladinida sağlıkla kucağına versin inşallah

Canim bagirsak hareketide biliriz yani icten hafif olur yada guruldama seklinde ama bu oyle degildi bildigin tak tak tak vurdu ben dokunmadan. Uzaniyodum sirt ustu döndüm vurdu 3-4 kez o kadar cik :))) ben cok dinliyorum kendimi dikkat ediyorum herseye degil ama benim icin onemli olan seylerde cok dikkatliyim.

Dr dün aradım ishalden dolayı normal ağrın baş dönmen dedi tansiyonumda düşmüş canım bugün daha iyiyim bana antibiyotikler dokunuyor geçen yılda öyle olmuştum zaten zor kullanıyorum
Çok geçmiş olsun canım daha iyi olmana sevindim. Bazı bünyelere dokunuyormuş benim başıma gelmedi hiç. Bol su iç ihmal etme. Bebişini öperim

hanimlar bugun biraz kendimi yordum kilerde esyalar vardi ittim cektim.15 dk is yaptiysam 50 dk dinlendim aslinda.sonra wc de peceteme pembe bir kanama tarzi bisey geldi miktari az . ne olabilir sizce endiselendim .basina boyle birsey gelen varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…