2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba Gurbetkuşu. Sonuçların iyi görünüyor. Riskli bebeklerde papp-a düşük, free beta hcg yüksek seyrediyor sende tam tersi. İçini ferah tut riskin düşük çıkacak. Bu arada oğlun olabilir

Maşallah canm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:)
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yaz seni ve prensini de ekleyelim canm :)
Kızlar hepinize cok teşekkür ediyorum sağlıkla hepimiz kucagımıza alalaım ınsallah...
endless love
İstanbul
Ev hanımı
29
2.cocuk
Erkek
Başlangıç kilo 48
Beklenen doğum 15.05.2017

Canim benim ya cok tesekkur ederim mutlaka deneyecegim

Merhaba Gurbetkuşu. Sonuçların iyi görünüyor. Riskli bebeklerde papp-a düşük, free beta hcg yüksek seyrediyor sende tam tersi. İçini ferah tut riskin düşük çıkacak. Bu arada oğlun olabilir
canım Allah razı olsun içimi öyle rahatlattınki yarın olmuyodu bana.bende kızım olucak diye hissediyorum çünkü yüzüm çok sivilcelendi yarın inş cinsiyette belli olur :)

Canim benim ya cok tesekkur ederim mutlaka deneyecegim
Canim dedigim gibi emin degilim ama ben öyle oldugunu farkettim bide zaten bol su icince yanma olmuyo ama gecmiyoda az su icince yine farlediyorum halbuki her randevuda idrar örnegi aliyorlar doktor iyi diyo bende anlamadim bu kez soylucem.

Selam kizlar. ben de bulantilarla bogusmaktan cok takip edemiyorum. gecen hafta yine 2-3 gun hafifledi heralde artik bitiyor dedim ama haftasonu kusarak gecti. cok fenayim. su an pek bulantim yok ama acayip bas agrisi var. ama bulanti yokken bu bas agrisi bile tatli geliyor. Her gece dua ediyorum. Allah herkesin hamileligini ve dogumunu kolaylastirsin. saglik kadar onemli bir sey yokmus gercekten. bugunumuze sukurler olsun yine. 2 yil bekledik yavrumuzu bu cilelere değer sanirim. herkese hayirli aksamlar.

canım Allah razı olsun içimi öyle rahatlattınki yarın olmuyodu bana.bende kızım olucak diye hissediyorum çünkü yüzüm çok sivilcelendi yarın inş cinsiyette belli olur :)
Canım benim de yüzüm sivilcelenmişti ama 12+1 de erkek olabilir demişti dr sanki pipisini gördük. Hala kesinleşmedi bu sefer de göstermiyor yaramaz :) Free beta hcg 50den yüksekse kız düşükse erkek oluyormuş genelde. O sebeple dedim ama kesinliği yok genelde böyle olmuş :) Allah'ım hayırlı evlat nasip etsin de kız da canımız erkek de.
Test için de korkma sonuçların çok güzel. Biliyorsun ben olumsuz zamanlar yaşadım o arada çok okumuştum içini ferah tut Sevgiler

Ya duymamistim:) insaallah zeynep olacak babasi ikinci isim istiyor. Ben pek istemiyorum ama kiramicamda
Zeynebi sonuk birakmick bi isim olacak. Simdilik Zeynep Ece ins canm. Sen dusundun mu:)
Bizde iki isim koyacağız kısmet olursa :) netlik yok ama Tuana,Ece, Eylül aklımızda olan bir kaç isimden biri

hanimlar bugun biraz kendimi yordum kilerde esyalar vardi ittim cektim.15 dk is yaptiysam 50 dk dinlendim aslinda.sonra wc de peceteme pembe bir kanama tarzi bisey geldi miktari az . ne olabilir sizce endiselendim .basina boyle birsey gelen varmi.
Arkadaşım ihmal etme doktorunu ara ya da hastaneye git aklında kalmasın. Doğuma kadar ağır şeyler kaldırmayın, taşımayın, itmeyin lütfen ağır iş de yapmayın. Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

evet canım en basta hayrlısı olsun ama insan merak ediyo elinde olmadan :) ben yarın net öğrenirsem yazarım buraya :) bende su free beta hcgyi okudum bikaçyerde ama tutmayanda var snn kaçtı o deger

slm kızlar... benim bulantılar gün geçtikçe azalacağına artıyor kusma sayım artıyor.fenalardaym.
bugün kontrol için gittim. ikili test istemiyordum ama ense kalınlığı burun ölçümüne baktı. bır de ne görelim. benim sıpa yaymış yatıyoor. 12+6 diye gittim. 13+6 çıktık. cinsiyet öğrenmek için çok erken geliyordu. 16 da tekrar giderim diyordum kiii erkekim oluyorrmuş. endless love listeye ekleyebilirsin. çok net gördüm dedi dr. herhalde değişmez. bir kızım vardı.
erkek yılı sanırım:)

aşağıdada yazıyormuş kızlar:)))öğrenilebiliyormuş gösterince demekki:)
Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse)

evet canım en basta hayrlısı olsun ama insan merak ediyo elinde olmadan :) ben yarın net öğrenirsem yazarım buraya :) bende su free beta hcgyi okudum bikaçyerde ama tutmayanda var snn kaçtı o deger
Tabiiii ben de çok merak ediyorum canım bu Cuma kontrol var bakalım ne diyecek dr :) Benim 75 di cnm free beta hcg kız olabilir diyorlar ben de en başından beri erkek hissediyorum ultrasonda da pipi gördük ama bakalım hayırlısı :) Yarın mutlaka yaz

Kizlar en net cinsiyet hangi haftada ögreniliyor yanilmamak icin erken gitmek istemiyorum 16+5 gitmek icin uygun bi gun bana ama net ogremirmiyim
Canim ben bugun gittim 14+5 gunluguz.4 boyutlu ultrasonda bi kac sn bakti dr cok net gordum bende mahremi olmasa resim paylasirdim :)) muhakkak ogrenirsin o tarihte.yemek yeyip tatli bisey atistir hareketli olsun

Selam hamişler Benimde bulantilarim gecmedi, vallla hep yatiyorum kalkmadan canim hic bisi yapmak istemiyo, zaten az ayakta dursam kusuyorum o yuzden yatmak en iyisi Bende persembe ya da cuma görüşe gitcem, 3 haftadir gormedim minnosumu yaaaa hele hele hareket ettigini hic gormedim. Bizimki biraz uyuşuk anasi gibi bu kez tatlilari yiyip yiyip gitcem, az hareketlensin yahuuuu

Bn daha var diye hic orali olmuyorum masaallah yaa yerimm onun tikk tiklariniii ballaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…