2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktor bana bugun es rahim agzinda ,iliski ve bedenen zor islerden sonra kanama olabilir dedi..insan orda bi salaklasiyo afedersiniz sonradan geliyo sorular aklina.genel anlamda iyiyim ben bi sikayetim lekelenme agri sizi yok cok sukur.ilerleyen haftalarda bebek buyudukce es yukari cikar dedi.insallah oyle olur yoksa normal dogum olamaz.yada en hayirlisi nasilsa oyle olsun ben taktim kafayi bu kez doguma insallah bi puruz cikmaz diye dusunup duruyodum.gercekten insan olumsuzluklari negatifi dusundukce cekiyo kendine

Insan merak.ediyor elde degilki esin kiz istiyor sanirim:))

Tansiyonla alakalı olabilir mi acaba canım...

Canim bence tansiyon sorunu bu, benimde ilk haftalarda oluyordu oturup kalktigimda ve namaz kildigimda. Ozamanlar hep dusuktu tansiyonum, ama simdi normale dondu vee artik olmuyor.

kızlar mesajlar için teşekkürler
bugün dahiliyeye gittim..
Doktor tansiyon düşüklüğü ile alakalı olsa da altında yatan başka bir sebep vardır dedi
tahlil yaptı .Ferritinim çok düşük çıktı demir ilacı zaten kadın doğumcu yazmıştı...ondanmış..

Aynen şimdi içine kurt düştü Dr etkisinde mi kaldı diye emin demedi ya birde netten bakıyor bizimkine benziyor mu kızlar şimdi erkeğe de benziyor die düşünmeye başladı ahahah
Bayada uzernde duruyor yaa :)))) ultrasyondan ben hic anlayamiyorum doktorlar neresnden anliyor acaba :)

Kızlar hepinize cok teşekkür ediyorum sağlıkla hepimiz kucagımıza alalaım ınsallah...
endless love
İstanbul
Ev hanımı
29
2.cocuk
Erkek
Başlangıç kilo 48
Beklenen doğum 15.05.2017

Ekledim canım :)

Kizlar cok mutluyum bebegim iyidi oynuyordu Allahim cok güzel bir duygu. Doktor dedi erkege benziyor. Suan herkesi kucakliya bilirim

Ya benim de tam geçti derken yine başlıyor anlamıyorum bugün çok kötüydüm
Üstelik ilk zamanlarda koku almıyordum şimdi koku da alıyorum kokular çok rahatsız ediyor

Hemen ekliyorum prensimizi :)
Çok güzel erkenden öğrendin ya maşallah:)

Bayada uzernde duruyor yaa :)))) ultrasyondan ben hic anlayamiyorum doktorlar neresnden anliyor acaba :)
Gönderdiğim ultrason görüntüsüne bak orda cinsel organı paralel ise kız 30 derecelik açı ile hafif yukarı doğruysa erkek oluyormuş :) Google a yaz bak çıkıyor görüntüler

Merhaba kızlar bende dr a gittim bugün12+5 teyim cok sükür hareket ettiğini gördüm kalp atışlarını dinledim ama cinsiyeti göremedik yam arada ama erkek olabilir dedi hayırlısı bakalımm bidahakimde inş öğreniriz

Canim hapin ve yemeğin arasını o kadar uzatma emi. yarım saat ara En ideal olanı.

Bana da her yer balık yağı kokuyor. kocam bile :))

Bana ayda 1 görüşelim dedi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…