2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bn daha var diye hic orali olmuyorum masaallah yaa yerimm onun tikk tiklariniii ballaarrr
Canim valla kimin ne zaman hissedecegi belli olmuyo galiba insan eminde olamiyo rabbim hep güzel seyler yasatsin insallah hamileligimiz boyunca, sag salim saglikla kucagimiza aldirsin.

Arkadaşlar gunaydinnnn❤
Bir şehzade daha geliyor bizim eveminnakim erkekmis oğlum cok istiyordu iyi de oldusağlıkla gelsinler hepimizin içinde benim kuzum da☺
Yalnız bir sorunumuz var sayfamda da paylaştım ama tam aciklamadim.Yorgunluga bagli olarak ki bunun icinde baskı da var oturunca bebeğe baski yapiyorum calisirken rahim daralması problemimiz varmis bebek kesesinde sıkışmış.Az daha daralirsa rahim bebegi disari atar dedi dr ve igne ile yatis verdi artik seve seve yatacagim yani aman sizlerde dikkat edin kizlar

Normalde nerdeymis turgay sener
kizlar turgay acibademdekilerin falan hocasi cok iyi biliyor mutlaka gidin derim benim doktorum o, ozel muayenehanrsi var 300tl idi en son cok ilgili ve cihazlar cok kaliteli osmangaziden acibademe gecmis diye duydum ama durumunuz varsa bir gidin derim bu arada doktorlar cd.de yeri

17.haftamdayim hala tekme falan hissetmiyorum bu arada ikili testin sonucuna normal dedi doktor ama bi rakam yazan bir kagit vermedi olculerini bilmiyorum.. ayrica yuzde yuz erkek dedigine yuzde yuz kiz dedi besinci aya kadar esya almayin dedi..

gunaydin :)

ay ne garip cnm ya bunca oturarak çalışan hamıleler patır patır doğurdular valla düşünsenize tekstilde çalışanlara müşteri tamsilcilerini bankacıları. bende akşama kadar oturuyorum inşallah böyle sorunla karşılaşmam allahım yardım etsin bizlere

Hoşgeldin canm :)
Listeye eklenmek istersen bilgilerini yazabilirsin :)

Ekledim canım :)

Değişti mi sizin cinsiyet anlamadım :)

Gunaydin arkadaslar..geceden yine basagrisi ile uyandim.zor Allah beterinden saklasin yasam kalitesi dusuyo insanin hayata küsüyor resmen...bugun komsum bitkisel bi agri kremi verdi enseme burun deliklerinin onune surdum baya rahatladim.aklinizda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…