2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Iyi ama 5. ayda en kotu cihazla bile gorebilir zaten.neden arada birakti seni acaba

Uyuyamıyorum kızlar migdem yanıyor ya çok kötü
Bende aynıyım canım gaviscon içiyorum bana mısın demiyor bu aralar iyice arttı
yok artık,haftadan da gayet müsait cinsiyet için %100 deme bari benziyo falan de acaba başka bi Dr a daha mı gitsen cnm

Canim benim oturma pozisyonum düz değil,öne egilerek baski halinde ciddi anlamda o yuzdendir

canim doktorun ne diyorsa harfiyen uygula sakin ihmal etme, benim ilk hamileligimde vardi bu durum. 6. Aydan sonra kasilmalarim basladi. Yavrum yer sikintisindan dogduktun sonra kac ay ayaklari hep topluydu 2 3 aydan sonra uzatti ayaklarini. Cok gecmis olsun. Bu arada oglun hayirli olsun. 1. Oglun kac yasinda.

Bende oturarak calisiyorum, benim de ilk hamileligimde bu sorun vardi canim.

Uyarın için çok teşekkür ederim uygulayacagim senin tavsiyelerin varsa bilmek isterim ayrica❤oğlum ile aralari tam 5.5 yas olacak cok istiyor bakalim umarim hep boyle gider sizin arasi kac olacak?

nub teoirisini doktoruma sordum ''o neymiş'' dedi eşimde okuyosun internetten böyle şeyleri bide benimle iddalaşıyorsun diyor. Teori falan geçiyo kesin tıbbi bir terim demiştim de

nub teoirisini doktoruma sordum ''o neymiş'' dedi eşimde okuyosun internetten böyle şeyleri bide benimle iddalaşıyorsun diyor. Teori falan geçiyo kesin tıbbi bir terim demiştim de
Aynı şeyi bende yaptım biz ona tıpta bi isim söyledi "böyle" diyoruz dedi güldü neyseki o paralel ve 30 derecelik açı kısımları doğruymuşta anladı Dr

Uyarın için çok teşekkür ederim uygulayacagim senin tavsiyelerin varsa bilmek isterim ayrica❤oğlum ile aralari tam 5.5 yas olacak cok istiyor bakalim umarim hep boyle gider sizin arasi kac olacak?
Bizim 3 yas aralari olacak canim Allah nasip ederse. Doktorum cok pimpirikliydi bir suru ilac kullandim. Doktorumu dinledim. Yatma firsatim yoktu calismaya devam ettim. 38. Haftada cati muaynesine gittim. 6 cm aciklikla doguma alindim :)

Yaa ne güzel :) kaçıncı haftada öğrenmiş oldunuz? Bizimki daha belli değil, doktor kontrolüne 3 hafta var
Bizimkine bile tahminde bulundu Dr ısrarımız sonucu, acaba sizinki göstermedi mi? Siz bizden öndesiniz çünkü. Bu cuma bizde kan sonuçlarını göstermek için gideceğiz. Belki o zmn kesin söyler :) Sizin rutin kontrol mü

Bizim 3 yas aralari olacak canim Allah nasip ederse. Doktorum cok pimpirikliydi bir suru ilac kullandim. Doktorumu dinledim. Yatma firsatim yoktu calismaya devam ettim. 38. Haftada cati muaynesine gittim. 6 cm aciklikla doguma alindim :)
Bana haftalık yani haftada bir yaptiracagim 2 haftalik igne verdi.istirahat edeceksin dedi bakalim dikkat edecegim ama dedigin gibi durmak zor bi suru sorumluluk var :/

Ayrıntılı ultrason fiyatıda 300 mu muayenehanesinde?Dr.m ayrintili ultrason istedi tıpı aradım dün ilk önce muayene sonra ayrıntılı ultrason için randevu veriyoruz dedi o da zor geliyo iki jere gitmek

Biz en son 12+3te gittik 2li test için. Orda sordum cinsiyet ile ilgili bir ipucu var mı diye doktor %51 kız dedi :) çok net bir tahmin oldu sağolun dedim ben de :)) bizim doktor baya temkinli anlayacağınız belli ise bile tam olarak söylemek istemedi yanılmamak için sanırım. Şansıma test sonuçlarım 3 gün sonra çıktı bizim hastane baya hızlı galiba :) herkesin 2 haftada falan çıkıyor... Benim de öyle olsaydı tekrar muayene olurdum belki tam olarak söylerdi :) 1 ay sonra rutin kontrole gelebilirsin dedi doktor öyle olunca 16+3 olacağım artık bu sefer söyler herhalde :) sizinki kız mı erkek mi?

herkeste değişik haller yaratıyor.. Bu hamilelik gerçekten yaşayabileceğimiz en ilginç dönemmiş.. :) Kussamda sevdim bu dönemi.. Bakalım benim ne zaman son bulacak kusmalarım. Ben ekmek mantı gibi şeyleri de kusuyorum.. Pizza çok ilginç bir şekilde duruyor :)

diğer yazıda %51 kız demişsin, doktor kesin bişey söylemek istemiyor ama kemik yapısından anlıyorlar resmen.. bana da kız dedi 12. haftada, bakalım cuma günü 16+6 olacağız. ne diyecek merakla bekliyorum.. İnsan sağlıklı olsun cinsiyet farktetmez diyor ama meraktanda kuduyormuş

cvp ladigin icin tesekkur ederim canim.anlik bir iki pecetete geldi daha da gelmedi sukur yarin doktor randevum var bakalim ,ins guzel haberlerimizi paylasirim :)

Bir terslik olmazsa ona gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…