- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #17.221
Iyi ama 5. ayda en kotu cihazla bile gorebilir zaten.neden arada birakti seni acaba17.haftamdayim hala tekme falan hissetmiyorumbu arada ikili testin sonucuna normal dedi doktor ama bi rakam yazan bir kagit vermedi olculerini bilmiyorum.. ayrica yuzde yuz erkek dedigine yuzde yuz kiz dedi besinci aya kadar esya almayin dedi..
gunaydin :)
Bende aynıyım canım gaviscon içiyorum bana mısın demiyor bu aralar iyice arttıUyuyamıyorum kızlar migdem yanıyor ya çok kötü
yok artık,haftadan da gayet müsait cinsiyet için %100 deme bari benziyo falan de acaba başka bi Dr a daha mı gitsen cnm17.haftamdayim hala tekme falan hissetmiyorumbu arada ikili testin sonucuna normal dedi doktor ama bi rakam yazan bir kagit vermedi olculerini bilmiyorum.. ayrica yuzde yuz erkek dedigine yuzde yuz kiz dedi besinci aya kadar esya almayin dedi..
gunaydin :)
Canim benim oturma pozisyonum düz değil,öne egilerek baski halinde ciddi anlamda o yuzdendiray ne garip cnm ya bunca oturarak çalışan hamıleler patır patır doğurdular valla düşünsenize tekstilde çalışanlara müşteri tamsilcilerini bankacıları. bende akşama kadar oturuyorum inşallah böyle sorunla karşılaşmam allahım yardım etsin bizlere
canim doktorun ne diyorsa harfiyen uygula sakin ihmal etme, benim ilk hamileligimde vardi bu durum. 6. Aydan sonra kasilmalarim basladi. Yavrum yer sikintisindan dogduktun sonra kac ay ayaklari hep topluydu 2 3 aydan sonra uzatti ayaklarini. Cok gecmis olsun. Bu arada oglun hayirli olsun. 1. Oglun kac yasinda.Arkadaşlar gunaydinnnn❤
Bir şehzade daha geliyor bizim eveminnakim erkekmis oğlum cok istiyordu iyi de oldusağlıkla gelsinler hepimizin içinde benim kuzum da☺
Yalnız bir sorunumuz var sayfamda da paylaştım ama tam aciklamadim.Yorgunluga bagli olarak ki bunun icinde baskı da var oturunca bebeğe baski yapiyorum calisirken rahim daralması problemimiz varmis bebek kesesinde sıkışmış.Az daha daralirsa rahim bebegi disari atar dedi dr ve igne ile yatis verdiartik seve seve yatacagim yani aman sizlerde dikkat edin kizlar
Bende oturarak calisiyorum, benim de ilk hamileligimde bu sorun vardi canim.ay ne garip cnm ya bunca oturarak çalışan hamıleler patır patır doğurdular valla düşünsenize tekstilde çalışanlara müşteri tamsilcilerini bankacıları. bende akşama kadar oturuyorum inşallah böyle sorunla karşılaşmam allahım yardım etsin bizlere
Uyarın için çok teşekkür ederim uygulayacagim senin tavsiyelerin varsa bilmek isterim ayrica❤oğlum ile aralari tam 5.5 yas olacak cok istiyor bakalim umarim hep boyle gider sizin arasi kac olacak?canim doktorun ne diyorsa harfiyen uygula sakin ihmal etme, benim ilk hamileligimde vardi bu durum. 6. Aydan sonra kasilmalarim basladi. Yavrum yer sikintisindan dogduktun sonra kac ay ayaklari hep topluydu 2 3 aydan sonra uzatti ayaklarini. Cok gecmis olsun. Bu arada oglun hayirli olsun. 1. Oglun kac yasinda.
Yaa ne güzel :) kaçıncı haftada öğrenmiş oldunuz? Bizimki daha belli değil, doktor kontrolüne 3 hafta varGün itibariyle minik kuşumuzun oğlan olduğunu öğrenmiş bulunmaktayımmm
Aynı şeyi bende yaptım biz ona tıpta bi isim söyledi "böyle" diyoruz dedi güldünub teoirisini doktoruma sordum ''o neymiş'' dedieşimde okuyosun internetten böyle şeyleri bide benimle iddalaşıyorsun diyor. Teori falan geçiyo kesin tıbbi bir terim demiştim de
Bizim 3 yas aralari olacak canim Allah nasip ederse. Doktorum cok pimpirikliydi bir suru ilac kullandim. Doktorumu dinledim. Yatma firsatim yoktu calismaya devam ettim. 38. Haftada cati muaynesine gittim. 6 cm aciklikla doguma alindim :)Uyarın için çok teşekkür ederim uygulayacagim senin tavsiyelerin varsa bilmek isterim ayrica❤oğlum ile aralari tam 5.5 yas olacak cok istiyor bakalim umarim hep boyle gider sizin arasi kac olacak?
Bizimkine bile tahminde bulundu Dr ısrarımız sonucu, acaba sizinki göstermedi mi? Siz bizden öndesiniz çünkü. Bu cuma bizde kan sonuçlarını göstermek için gideceğiz. Belki o zmn kesin söyler :) Sizin rutin kontrol müYaa ne güzel :) kaçıncı haftada öğrenmiş oldunuz? Bizimki daha belli değil, doktor kontrolüne 3 hafta var
Bana haftalık yani haftada bir yaptiracagim 2 haftalik igne verdi.istirahat edeceksin dedi bakalim dikkat edecegim ama dedigin gibi durmak zor bi suru sorumluluk var :/Bizim 3 yas aralari olacak canim Allah nasip ederse. Doktorum cok pimpirikliydi bir suru ilac kullandim. Doktorumu dinledim. Yatma firsatim yoktu calismaya devam ettim. 38. Haftada cati muaynesine gittim. 6 cm aciklikla doguma alindim :)
Ayyy ne güzel sağlıkla gelsin minik prenslerimiz :)seninle herşeyimiz aynı olacak sanırım canım benimkide GÖKTÜRK KAĞAN olacak Allah ın izni ile
Ayrıntılı ultrason fiyatıda 300 mu muayenehanesinde?Dr.m ayrintili ultrason istedi tıpı aradım dün ilk önce muayene sonra ayrıntılı ultrason için randevu veriyoruz dedi o da zor geliyo iki jere gitmekkizlar turgay acibademdekilerin falan hocasi cok iyi biliyor mutlaka gidin derim benim doktorum o, ozel muayenehanrsi var 300tl idi en son cok ilgili ve cihazlar cok kaliteli osmangaziden acibademe gecmis diye duydum ama durumunuz varsa bir gidin derim bu arada doktorlar cd.de yeri
Bizde cinsiyeti yeni öğrendik 12.haftada kemik yapısı kız gibi duruyor demişti kendimi kıza hazırladım ama şimdi erkek olduğunu gördükAyyy ne güzel sağlıkla gelsin minik prenslerimiz :)
Biz en son 12+3te gittik 2li test için. Orda sordum cinsiyet ile ilgili bir ipucu var mı diye doktor %51 kız dedi :) çok net bir tahmin oldu sağolun dedim ben de :)) bizim doktor baya temkinli anlayacağınız belli ise bile tam olarak söylemek istemedi yanılmamak için sanırım. Şansıma test sonuçlarım 3 gün sonra çıktı bizim hastane baya hızlı galiba :) herkesin 2 haftada falan çıkıyor... Benim de öyle olsaydı tekrar muayene olurdum belki tam olarak söylerdi :) 1 ay sonra rutin kontrole gelebilirsin dedi doktor öyle olunca 16+3 olacağım artık bu sefer söyler herhalde :) sizinki kız mı erkek mi?Bizimkine bile tahminde bulundu Dr ısrarımız sonucu, acaba sizinki göstermedi mi? Siz bizden öndesiniz çünkü. Bu cuma bizde kan sonuçlarını göstermek için gideceğiz. Belki o zmn kesin söyler :) Sizin rutin kontrol mü
Duzelirsin insaallah zor mesele vesselam. Kendince cozum bulmussun oda guzel. Bebis dogdugunda hep pizza yiyornus :))) haberlerini.bekliyoruzz
Canım kendimi gördüm sende. Benim bulantım vardı ama kusma yoktu, 12. Hafta kusma başladı, 2 hafta devam etti daha birkaç gün önce kusma kesildi, bulantı ve tiksinti devam. Ekmek, makarna, mantı falan yiyebiliyorum midemi tuttuğu için sanırım. Umarım en yakın zamanda onlar da geçer senin de benim de...
cvp ladigin icin tesekkur ederim canim.anlik bir iki pecetete geldi daha da gelmedi sukur yarin doktor randevum var bakalim ,ins guzel haberlerimizi paylasirim :)Arkadaşım ihmal etme doktorunu ara ya da hastaneye git aklında kalmasın. Doğuma kadar ağır şeyler kaldırmayın, taşımayın, itmeyin lütfen ağır iş de yapmayın. Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Bir terslik olmazsa ona gidicemkizlar turgay acibademdekilerin falan hocasi cok iyi biliyor mutlaka gidin derim benim doktorum o, ozel muayenehanrsi var 300tl idi en son cok ilgili ve cihazlar cok kaliteli osmangaziden acibademe gecmis diye duydum ama durumunuz varsa bir gidin derim bu arada doktorlar cd.de yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?