- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.741
Ben 6 gün önce öğrendim normlar ucuz gebelik testinden.Evde idrar testi yapıp ikinci çizgiyi gören arkadaslar adetinize kac gun kala yaptınız bende test aldım bugün . Ne zaman yapmam lazım
Adete 5 gun kala cok silik cizgiyle ogrendim bende canim ertesi gun kanda 14 cikmisti :)Evde idrar testi yapıp ikinci çizgiyi gören arkadaslar adetinize kac gun kala yaptınız bende test aldım bugün . Ne zaman yapmam lazım
Doktor kanama alanı yok dedi bana ama çok tuaf oldum yinede. Bayram için memlekete gidecektim bide ne yapacağımı şaşırdım valla. Aslında gitsem annem bana bakar. Bilmiyorum valla yaa offf.Benim bir haftadır var canım ya kahrengi seklinde az az geliyor bugün yine geldi kırmızıya yakındı korktum ama bilmiyorum sonucta kanama alanı var bu bir şekilde gelicek diyorum alıstım artık
Kese gorunur canim hadi hayirli haberlerle gel insallahhKizlar merhaba,
Ben normalde 5+2 iken cumartesi günü gidecektim dr.a bugün aradim randevu icin yarin gel dedi. Yarin 4+6 olucam idrara sıkışık ol dedi beta hcg 4000 5000 civari olur yarin kese görülür dimi ?
Cok heyecanliyim normalde c.tesiye alistirmistim kendimi simdi icim icime sigmiyor :)
Hayır canım benim de ilk gebeliğim kimsayaldı. Adet oldum kendiliğinden düzene girdi zaten. Şimdi yine gebeyim ama benim de ilk değerim çok düşük geldi. Ne olacağı belli değil ama asla üzülmüyorum allah büyük. Hem dış gebelik vs gibi sonucu ağır şeyler de olabilirdi. Bugğn doktorum bana gebeliklerin %60ı mükemmel olmadığı için sonlanır dedi. Demkki çok yaygın bişey. O yüzden adetin olsun bitsin sonra denemelere devam
Hosgeldinn canim hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnSlm kizlarrrr bende mayisda 2. Bebegimi kucagima alicam insallah adetime 5gunnkala testte cok silik cikti cizgi hemen doktora gidip kantrsti verdim 44 du. 2bucuk yildir istiyoduk rabbim verdi sukur
Haklısın canım, sağlıksız demek ki vücut iptal ediyor. Bu da ayrı bir mucize, vücudun kendini koruması.. Elhamdulillah. Bakalım henuz bir kanama olmadı bekliyorum. Madem sen yaşadın sana sorayım, bu kanamayı adet olarak mı kabul edeceğim yoksa yeniden adet olur muyum? Sende nasıl oldu? Kimyasal gebelik yaşamış diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim..
Ayy insallah daha da heyecan yaptim simdi bu aksam bana uyku yok :)Kese gorunur canim hadi hayirli haberlerle gel insallahh
Bence de iyi fikir günlük tutman en azından zamanın da geçer inşallah bebeklerimiz anlar onları ne kadar bekledigimizide bizi hiç bırakmazlar ay kıyamam düşünsene karnımızda bi can var sen ve eşinin bi parçası bunu düşünmek bile mutluluk veriyo insanaInsallh cnm ya icim icime sigmio ama sabredcm bugn gunluk tutmaya baslayacm bebism gelene kadr arada karalayacm. Gorsn dogurana kadr neler cekmism:))
Canim adet kanamasiyla atiyor temizliyor vucut kendini adet kanamasi sayiliyor yani biraz agrili ve pihtili koyu renk olabilir kanama telaslanmamak lazim yeni gebelik icin rahim kendini temizliyor
Ya doktor cok olumlu konustu bende yola cıkıcam bayramda ayrıca calısıcam normal hayatına devam edebilirsin bir sıkıntı yok dedi olabiliyo böle kanamalar dedi 12. Haftaya kadarDoktor kanama alanı yok dedi bana ama çok tuaf oldum yinede. Bayram için memlekete gidecektim bide ne yapacağımı şaşırdım valla. Aslında gitsem annem bana bakar. Bilmiyorum valla yaa offf.
Sonrasindaki gebeliklerin daha saglikli olduguda soylenir. Insallah en kisa zamanda olur tatlim.anladım canım, sağol. doktor da tıpkı senin tarif ettiğin gibi söyledi telefonda. bekliyorum bakalım..
Esim ogrendiginden beri gelip karnimi opuo:)) bi yil dukkani kapattk bebegimz rahatsiz olmasn dio:)Bence de iyi fikir günlük tutman en azından zamanın da geçer inşallah bebeklerimiz anlar onları ne kadar bekledigimizide bizi hiç bırakmazlar ay kıyamam düşünsene karnımızda bi can var sen ve eşinin bi parçası bunu düşünmek bile mutluluk veriyo insana
Adetime 4 gun kala kipkirmiz gormustm cnm demekki 6 gun kala falan da gornrdu ama hcg degeryle alakali kimnin adet bittkten sonra gorunuoEvde idrar testi yapıp ikinci çizgiyi gören arkadaslar adetinize kac gun kala yaptınız bende test aldım bugün . Ne zaman yapmam lazım
Merhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Hayırlı olsun kızlar... benim sat da 9 agustostu. Dün kan verdim. 104 çıktı yarın yine vereceğim ikiye katlamis mi diye bakacağım. Günü gecmeden öğrenilen hamileliklerde kimyasal olma ihtimali var içim içimi yiyor. Geçen ay 13 çıkmıştı sonra gunum gecince dusuk yaptim.Bende varım son adet 9 Ağustos dün beta hcg 26.3 çıktı inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizin
Ay canım o tedirginlik bende de var yarın kan tahlili katlamis mi belli olur benim de çok düşük çıktı 14.16 dediğin gibi kimyasal şüphesi düştü içime aslındaHayırlı olsun kızlar... benim sat da 9 agustostu. Dün kan verdim. 104 çıktı yarın yine vereceğim ikiye katlamis mi diye bakacağım. Günü gecmeden öğrenilen hamileliklerde kimyasal olma ihtimali var içim içimi yiyor. Geçen ay 13 çıkmıştı sonra gunum gecince dusuk yaptim.
Sizin rahatliginizi görünce bana da rahatlama geliyor valla. Bosa kuruntu yapiyorum galiba.. Hamilelik takvimi bile eklemissiniz. Sonuç iyi olur inşallah hepimiz için... biraz daha rahat olsam keşke ben de...
Şüphe düşmesin canım o yüzden yazmadım tam tersi siz bana umut oldunuz. Benim geçen ay erken döllenme olmuştu. O yuzden 13 dusuktu benim icin. Sizin geç döllenme olabilir.Ay canım o tedirginlik bende de var yarın kan tahlili katlamis mi belli olur benim de çok düşük çıktı 14.16 dediğin gibi kimyasal şüphesi düştü içime aslında
Benim adet tarihim 13 Ağustos canım ?Adetime 4 gun kala kipkirmiz gormustm cnm demekki 6 gun kala falan da gornrdu ama hcg degeryle alakali kimnin adet bittkten sonra gorunuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?