2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnm bunu eleştiri almak için yazmadım zaten farkındaysan zorda kaldığım bir durum hakkında yardım almak için paylaştım bu denli eleştiri yapman sence doğru mu
O zaman doktora git profesyonel yardım al , sen bunları yazarsan eleştiriyede hazır olman gerekir. Zaten zor olan bir sürecte burdan güzel ve faydalı paylasımların olmasını temenni ediyorum ben . Moralim bozulacaksa bu platformu kullanmak istemem.

sen 23 yaşında anne baban olmaması ne kadar zor bir durum biliyor musun bence de bilemezsin çünkü bilseydin bu kadar bencil olmazdın insanların ne yaşadığını bilmeden bu kadar sert çıkışta bulunamazsın haklısın moralin bozulacaksa kullanmanın bir anlamı yok ama ilk bebeğini neyin nasıl yapacağını bilmemek yanında kimse olmaması ne demek bunu bilemezsin

Nerden biliyosun bilmediğimi. Neyse lütfen noktalayalım bu polemiği baska arkadaslarada ayıp olmasın.

Canm benim çok haklısın Ben sigara hiç içmedim kullanmadım şükür olsun.Ama onuda anlamak lazım tamm yaptığı çok yanlış kendide farkında ve korkuyor.Ve bizlerden moral destek almak istiyor.Vicdan yaptığını söylüyor.Sonuçda oda anne karnında bebeği var.Bu kadar katı olmayalım allahım yardım etsin kimbilir nasıl bir duygu bu tiryakilik ben yaşamadığım için bilemiyorum ama çok doğrusun bırakmalı sağlıklı bir birey olması için.İleride çok sorunlarla karşılaşabilir.Oda üzgün ve bırakacaktır .Destekçi yardımcı olmalıyız.Şurda ne kaldıki zaten 4-5 ay . Allahım evlatlımızı bize bağışlasın kollarımızı boş bırakmasın

canım çok sağol benimde anlatmak istediğim tam olarak buydu beni anladığın için çok teşekkürler

Sigara konusuna gelince bende hiç içmedim o tiryakiliği anlayamıyorum haliyle.Ama özge kesinlikle bırakmalısın,bi arkadaşım hamile son ayı oda bırakmadı hala içiyor çok üzülüyorum. içipte bebeği sağlıklı doğanlar olabilir ama bu bebekler solunum yolu hastalıklarına çol yatkın oluyorlar bağışıklıkları zayıf oluyor vs.doğduktan uzun bir süre sonra bile etkisi görülebilir. Bir an önce bırakırsın inş.

Bende ayran delisiydim.. Şimdi içtiğimde kusuyorum.. yine tavuk çok severdim, 2 ay olmuştur tavuk yemeyeli
Bende malesef sevdigim herseyi yiyemiyorum tatli hala seviyorum ama her zaman canim istemiyo yada yerken migdem bulanabiliyo :) ben bi ara cok tiksindim mutfagin adini bile duymak istemiyodum canim cok tuzlu ayran istiyodu yemek yapamadigim icin tansiyonumda dusuyodu galiba ondan sanirim. Ama hala ayran ictigimde ohh diyorum icim serinliyo :)) bu arada o yorgunluk kimsede gecmedi galiba? 17 haftalik olduk ama hala cok yorgunum 24 saat biraksalar yatar uyurum valla

Kizimda bende oyleydim uyarici almis gibi uykum var ama uyuyamiyordum belkide yeteri kadar vucut yorulmuyordu ondan uyuyamiyordum bilmiyorum ama bu 2. gebeligim kizim kucuk aksam pertim cikmis oluyo ve olu gibi uyuyorum resmen :)

teşekkürler cnm bırakıcam hemen inşallah

Hayırlı olsun canım Bakalım cuma günü bizde kan sonucumuzu alcaz inş hayırlı sonuçlar olur. Bakalım bizimde uyuşacak mı
teşekkürler canım hayırlısıyla sonucunuzu alın inşAllah paylaş merak ederim :):) uyuşuyor genelde demişler ama aksi de çıkabilir tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…