2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kizlar selam. oglumu oyun parkina gotururken hastane gordum. dur bi goruneyim dedim 15 haftalik olduk bugun. su cinsiyet merakim yok mu :))) dr %80 kiz dedi. ssk dkktoru 13 haftalikken %60 kiz demisti. bizim kizin pipisi cikar mi acaba sonradan kizim olacak diye sevineyim mi artikkkk bi de c.tesi randevum vardi baska hastaneye iptal edeyim mi onu ne diyosunuz

Ya canim iyice meraklandim simdi ama bu tezi curutucem galiba ben cunky icimde kocamaan bi his kiz diyor kemik yapisida kiza benziyo ama net bisey diyemem demisti doktor haftaya gidimde ogrenim:)
hayırlısı canım genelde anneler hisseder derler doğru cıkar bir de rüyaların tersi çıkıyor :) öğrenine paylaş kesin merak ederiz

teşekkürler cnm bırakıcam hemen inşallah
Canim 38 yaşındayım, 17 yaşından beri günde 1,5 paket sigara içerim, hamileliğinmi öğrendiğim an kirdim attım tüm paketleri, su an resmen aseriyorum sigaraya ama hamileliğin 3. Haftasından beri içilen ortamda bile bulunmadim.sakın bebeğine o kotuluğu yapma, coook ama çok zararlı, ben bıraktıysa herkes bırakır...

Tatlım benim de psikolojim cok hassas burda güzel seyler konusalım istiyorum. Kötü bişey duyunca cok etkileniyorum. İnsallah herkes dogruyu bulur. Herkesin evladıda saglıklı olur.

ozgecebi canim ben sigara hic icmedim esimde oyle sukurler olsun. seni anlayamam. ama butun arkadaslarim iciyor. ve kimisinin cocugu var. ogrendiklerinde hepsi birakmisti. hamile oldugumu ogrendigimden beri onlarin ortaminada girmedim. sigaranin anne karnindaki bebege ne kadar zarar verdigini konusmak bile istemiyorum. herkes biliyor bunu. yakin zamanda birakman hatta bu konuda destek alman dilegiyle

Bua
Ya canim iyice meraklandim simdi ama bu tezi curutucem galiba ben cunky icimde kocamaan bi his kiz diyor kemik yapisida kiza benziyo ama net bisey diyemem demisti doktor haftaya gidimde ogrenim:)
hayırlısı canım genelde anneler hisseder derler doğru cıkar bir de rüyaların tersi çıkıyor :) öğrenine paylaş kesin merak ederiz
açıkcası 10 gün önce doktor kemik yapısı kıza benziyo dedi diye aklıma kız diye girdi erkek derse şoka girerim heralde okadar kız çocugu fikrine alıştırdım kendimi inş öğrenirsem yazıcam hemen:)

Tatlım benim de psikolojim cok hassas burda güzel seyler konusalım istiyorum. Kötü bişey duyunca cok etkileniyorum. İnsallah herkes dogruyu bulur. Herkesin evladıda saglıklı olur.
İnşallah canm.Allah herkesin bebeğini kucaklarına vermeyi nasip etsin göstersin o günleri.Herkes herşeyi dört dörtlük yapamayabiliyor.Evet çok hassasız bebek konusunda.Herşeyi anlicaz diye birşeyde yok senin veya benim görüşüm sana yanlış gelebilir. 'örneğin' .. Ama önemli olan vicdan yapıyor ve gerçekten üzülüyorken dahada vicdan azabı çektittirmemek :) .Hekes birgün doğruyu bulacaktır ama geç ama erken...Biz içmeyenler olarak çok çok ama çok şanslıyız bu en güzel gerçek ..

Sigarayı Bebek düşündüğüm için 1 sene önceden bıraktım ama kocama bıraktıramadım bi türlü ya :) ozgecebi üzme kendini bebeğin daha çok küçük ama bhndan sonrası aldığın her temiz nefesin faydasını hem kendinde hemde bebeğinde hissedeceksin İnan bana :)

Ayrıca hepimiz çok hassasız lütfen kimse kimseyi tenkit etmesin sonuçta eleştiri almaya gelmiyoruz buraya, herkes evladının iyiliğini ister bide ekstradan moral bozmanın alemi yok..

Benim de gecelerim uykusuz geçiyor yalnız değilsin

Kizlar benimde yarin randevum var ikili test yapilacak ac mi tok mu yapiliyor

Farketmiyor demişlerdi bana o yüzden tok gittim iyi de oldu Bebek hareketliydi ense kalınlığı için uygun pozisyonu Dr hemen yakaladı hatta giderken birde çikolata yedim hareketli olsun die

Son düzenleme:
Selam güzel anneler.. bende iki gün önce bebegin hareketini hissettim tam o gün doktor randvu vardı o da dedi hatta ne kadar hareketli diye gün boyu 5 6 kere hissettim ikinci gebeliğim diye erken oldu sanırım ilkini 20. Haftada hissetmistim. Ama dün ve bugün hiç hissetmedim sizce bu durum normal mi yani devamı gelmesi gerekmezmiydi?

Canım bende zor tutuyorum kendimi.bence kızdır değişmez artık ama kesin olmayınca hep bi şüphe kalıyor insanın için de

teşekkürler cnm çok sağol

ne kadar pimpirikliyiz yaa cnm ya zaten yeni yeni başlamış arada hissetcez arada hissetmicz daha miinicik bazen bende sanki hissediyor gibi oluyorum. 3 gün hissetmiyorum. snra bi bakıyorm bişi batıyor yada bi kayma oluyor minik tık tık bişi oluyor.Snra 3 gün yine yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…