2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dimi yaa haklısın valla :))) bıde güya ikinci gebelikte rahat olacaktım hiiic takmayacaktim ilkinden bi farkım yok yine 2 haftada bir kontorpldeyom

Bugun benimde biraz morelim bozuk. Onceki hamileligimde 6. Aydan itibaren kasilmalarim vardi.

Bugun is yerinde adamin birine sinirlendim, kasilma oldu. Karnim semsert oldu. Kalktim yurudum ama morelim bozuldu. Bu hamilelikte de kasilmalar olacak diye.

Bende bi tek benmiyim acaba diye endişelenip yazdım. Benimde kızım olacak inşallah. Diğer düşüğüm erkekti dyurdum hiç sıkıntı olmadan gece 1sefer tuvalete kalkardım tamam. Ama şimdi dakika başı tuvalet. Bide gribim onunda etkisi var burun tıkalı boğaz kuruyor.

Mrbb kizlar ben normalde 3 aydr agzima.tatli surmuyordum. Su ara bitter cikolataya sardim. Iki gunde bitirebiliyorum. Baktm bebis icin baya faydaliyma. Ama sutlu cikolata hala yiyemiyorum agir geliyor sanirim. Birde hi ruya görmeyen ben sacma sapan ruya goruyorum yaa sizde oyle mii

Abartmiyorm yarim bardak su iceym 4 kere lavaboya gidiyorm. Yanlz.degilmisim:)

Ölü doğum yaptım malesef canım sebebi bulunamadı. detaylı ultrasonda sonuçlarım gayet iyiydi üstelik. pat diye kaybettim bebeğimi. o yüzden şimdi hiçbirşeye güvenemiyorum sorma.
İnşallah bebeğini sağ Salim kucağına alırsın canm iyi düşünmeye çalış çok üzüldüm okuyunca Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

istanbul avrupa yakasında oturanlar hangi hastanelere gidiyosunuz ya bana da bi yardımcı olun ......

Medipol Sefaköy e gidiyorum canm

Kizlar sancim artti eşimi bekliyorum acile gidecegz

Geçmiş olsun canım ya bizi de haberdar et mutlaka

Aynen su içmeye özen gösteriyorum bende günde 8 bardak falan önemli sonuçta ama sonuç tuvalet bi oturamıyom :). Artık alışcaz canım. O saçma sapan bazen korkutan rüyalar bende de oluyo yine yalnız değilsin :))

kızlar ya benim bir sorunum var hala sigarayı bırakamadım çok vicdan azabı duyuyorum bırakmak istiyorum sizce şimdi bıraksam bebeğim çok etkilenmiş midir
çabuk bırak çok mu tiryakisin? benim bir arkadaşım bırakamamış dokuz ay boyunca günde bir iki içmiş çünkü doktor onu içmezsen daha çok stres olursun demiş

Amin hepimiz inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım canım. Hayat böyle sınanıyoruz işte.

Doktora dedim vitamin verdi çünkü gerçekten artık günlük hayatimi etkiliyor ama vitamin de işe yaramadı

İnşallah canım benim ben 3 farklı doktora gittim ilk gittiğim doktora inansaydim allahım korusun

Ben dede var canım ama benimki yuzustu yatmaya çalıştığım için yan yatmakta zorlanıyorum o yüzden alışamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…