2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bende doktordan Yen'i çıktım benim de Bi oğlum olacak inşallah
Aslında başka Bi doktor kız demişti ama bugün erkek olacağını öğrendik sağlıklı olsun da
Allah saglikli hayrli bi ewlat etlesn cnm ya. Bu sene erkek patlamasi oldu gecen sene kiz patlamasi vardi:)

keşke vaktimiz olsa çalışmasak ben de evde pizza yapmayı ugrasmayı cok isterdim dışarda hazıra dayandık her öğlen sağlıksız besleniyoıruz

Allah bağışlasın.. Ben yarın öğreneceğim. 12. hftada yzde 90 kız demişti bakalım merakla bekliyorum sen öğrendin mi
Ya bende 12+6 da gittim daha küçük bir ay sonra soyleriz dedi bise demedi yani pazartesi gidecegim tekrar ogreniriz inşallah:) seninkinide Allah bagislasin canim doktorun guzel yorum yapmış

Ya bende 12+6 da gittim daha küçük bir ay sonra soyleriz dedi bise demedi yani pazartesi gidecegim tekrar ogreniriz inşallah:) seninkinide Allah bagislasin canim doktorun guzel yorum yapmış

emin olmadan konuşmak istemiyorlar. bana da söylerken sakın gidip bişeyler almaya başlamayın diyerek söyledi. :)
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. sağsalim alalım da kucağımıza kız veya erkek ikisi de uyarrr :)

QUOTE="northkid, post: 48990389, member: 784343"]emin olmadan konuşmak istemiyorlar. bana da söylerken sakın gidip bişeyler almaya başlamayın diyerek söyledi. :)
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. sağsalim alalım da kucağımıza kız veya erkek ikisi de uyarrr :)[/QUOTE]
Yani belki öğrensem yine çok bise almam simdiden ama merakimiz gider en azindan bi magazaya girdiğimizde hangi yöne gidecegimizi biliriz:)) zaten benim ilk cocugum cinsiyet hic onemli degil Rabbim sağlıklisini hayirlisini versin hepimize:)

kızlar ya benim bir sorunum var hala sigarayı bırakamadım çok vicdan azabı duyuyorum bırakmak istiyorum sizce şimdi bıraksam bebeğim çok etkilenmiş midir

kızlar ya benim bir sorunum var hala sigarayı bırakamadım çok vicdan azabı duyuyorum bırakmak istiyorum sizce şimdi bıraksam bebeğim çok etkilenmiş midir
ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi canım bebek için ciddi gelişim bozuklukları meydana gelebiliyo dikkat etmelisin ..

bence zararın neresinden dönsen kardır...insanın alışkanlıklarını bırakması zor tabi...
9 ay boyunca hiç bırakmayıp sağlıklı bebeği olanlar da var...ama riske değer mi?
seçim yapmak gerek

Kızlar yaaa özellikle bulantı yaşayanlar size ne soracagim benim bulantı ogleden sonra 3 gibi başlıyor..ben 3 te decavit iciyorum acaba o mu yapıyor bulantıyi? Ne dersiniz?

cnm bence acil bırakmalısın zararın neresinden dönersen kardır. Bu zamana kadar etkisi olmuşmudur onu bilemem ki inşallah olmamıştır bu teslerde de anlaşılır zaten bebeğin herşeyine bakacaklar sonuçda.Ama şunu da bil sütün olmaz. sütün olsada sütünde vitamin olmaz..Minik parmaklı ,melek yüzlü,sosis bacaklı bebişini düşün ve içmemeye çalış.O eminimki çok rahatsız oluyordur bundan.Sen yaparsın bırakırsın inanıyorum Annelik böyle birşey

Sana inanamıyorum ya cvp yazmıycaktım ama dayanamadım madem bu kadar tiryakisin neden tedavi olup hamile kalmadın kendi evladına nasıl yapabiliyosun bunu hiç mi vicdanın yok senin bir anne olarak bizler saglıklı dogurabilir miyiz diye endişenirken senin sordugun soru beni dehsete düşürdü çok üzüldüm karnındaki o masuma.ben anne olmayı düşünürken sadece kendim için bunu istemedim toplumada faydalı saglıklı bir birey yetiştirmenin kaygısındayım daha şimdiden.

canım desteğin için çok teşekkür ederim bırakıcağım artık bebeğim için Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

cnm bunu eleştiri almak için yazmadım zaten farkındaysan zorda kaldığım bir durum hakkında yardım almak için paylaştım bu denli eleştiri yapman sence doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…