2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Herkese selamlar. benim bulantım çok şiddetli devam ediyor. Aranızda hamile bilekliği kullnan ve memnun kalan var mı? İşe yarıyor mu?

Ölü doğum yaptım malesef canım sebebi bulunamadı. detaylı ultrasonda sonuçlarım gayet iyiydi üstelik. pat diye kaybettim bebeğimi. o yüzden şimdi hiçbirşeye güvenemiyorum sorma.

Allah yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Hepimizinde insallah.

Ölü doğum yaptım malesef canım sebebi bulunamadı. detaylı ultrasonda sonuçlarım gayet iyiydi üstelik. pat diye kaybettim bebeğimi. o yüzden şimdi hiçbirşeye güvenemiyorum sorma.
Allah bir daha yaşatmasın canım bu dünya da nasibi varsa gelecekler dünyaya inş.Allah hepimizin yavrularına sağlık versin inş.

Bende çok sık uyanıyorum gece lavaboyla yatak arasında git gel ....çok çabuk susuyorum bideee..sabah uyandığımda yorgun kalkıyorum resmen hep kendimi 15+6 yiz bizde

merhaba bişey sorucam 14 haftalık cinsiyeti doktor direk söyledi hiç sormadım ben ama sizce yanılma payı olurmu tahmini de söylemedi direk söyledi

Kaçıncı haftadasınız kan sulandırıcı kullanıyo musunuz ara ara bende de oluyor kanamalar doktorunuz ne diyor bu konuda

ne söyledi kuzum :)
erkekse yanılma payı azdır kızsa daha fazla.

erkek dedi aslında şöyle oldu anlatıyım:))) ben öğrenmek istemiyorum 9 ay dedim heyecan olsun dedim o da söylemedi sonra görümcem ısrar etti odaya girdim tekrardan dedimki ben dayanamadım ya öğrenmek istiyorum dedim o da tamam o zaman erkek dedi ve güldü sadece bu ve 4 boyutlu baktı baya da uzun bi muayene geçirdik heryerine tek tek baktı :) sonradan sordum diye bi tedirgin oluyorum

Cok haklisiniz hanimlar haftaya ozele gdiicem

Benim tam tersi çok uyuyasım var :) bir de hamileliğimin ilk dönemlerinde daha fazla tuvalet ihtiyacım oluyordu şu an o kadar azaldı ki normale döndü sanki, böyle olan var mı, normal mi sizce? Gerçi mide bulantısı yaptığı için ancak midem doluyken su içebiliyorum onun da etkisi olabilir...

bende de aynı şekilde. hatta her gece bir kere uyanırdım tuvalet için, dün gece hiç kalkmadım. Sabah uyandığımda sıkışmıştım baya. Birçok belirti kalmadı bende de, olsa dert olmasa ayrı dert :)

Selam kizlarrr :) bizde mayista kavusacaz insallahh Allah evlatlarımizi bagislasin.. Cinsiyetleri öğrendiniz mi

Eskiler bebek erkekse daha çabuk hissedileceğini öngörüyor bakalım kısmet bu arada bebişlere isim düşündünüz mü kızlar
inşallah oğlumu hissederim 16. haftaya giricez artık hareketlerini hissetmek cok ıstıyorum :) ahmed efe koyucaz kısmetse biz ya da ahmet efe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…