2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende sola yatmaktan bi hal oluyorum canım bebek için uyuşuyor resmen. Son aylara doğru daha çok şikayetlencez sanırım iyi ki yine kış mevsimi yazın o sıcakta hayatta uyuyamazdık. Rabbim yardım etsin hepimze

Kızlar suyla araniz nasıl icebiliyor musun ben çok zorluyorum kendimi su içmek için ama midem almiyo sanki 3 bardak anca iciyorum siz icebiliyor musunuz

Aynen canm bende neredeyse 12 bardak.kadar iciyorum.ama.sonrasi.sabahlara kadar vc:) ruyalar cok anlamsz deglmi. Birnde maydanoz elimde kosuyodum:)))

Hiç sorma :)) mantıksız alakasız rüyalar normal rüyalarımda çıkıyo bazen:) erdim diyorum eyy hamilelik nelere kadirsin

Bende sola yatmaktan bi hal oluyorum canım bebek için uyuşuyor resmen. Son aylara doğru daha çok şikayetlencez sanırım iyi ki yine kış mevsimi yazın o sıcakta hayatta uyuyamazdık. Rabbim yardım etsin hepimze
Ya ben hep yuzustu yatmaya alismisim doktora sordum şimdilik yüzüstü yapmanın sakıncası yok ilerleyen haftalarda sıkıntı olur dedi şimdilik yüzüstü yapabilirsin dedi ama ben yinede bisey olur diye yuzustu yatmiyorum o yüzden sürekli uyaniyorum ve dönüp duruyorum yatakta

Kızlar yaaa özellikle bulantı yaşayanlar size ne soracagim benim bulantı ogleden sonra 3 gibi başlıyor..ben 3 te decavit iciyorum acaba o mu yapıyor bulantıyi? Ne dersiniz?
benim başndan beri hiç bulantm olmadı ama 3.ayda decavit başlağmdan beri midem bulanıyor. 2-3 gunde 1 içiyorum bende.

Kızlar merhaba sizlere mir sorum olacaktı.güvenilir bir marketten aldığım sütle kendi mayaladığım yoğurdu bolca tüketiyorum.fakat hiç süt içmiyorum ambalajlı diye.yediğim yoğurt içmediğim sütün yerini tutuyormudur sizce?

Ay buldum mesajını :) kız olduğu kesinleşti mi yani süper ya yerim ben o prensesi bence artık değişmez canm ama belli de olmaz tabi, gittiysen artık iptal et diğer doktoru çok da rahatsız etmeyelim prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…