2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ya oglumu parka gotururken ozel hastane gordum. dur bi muayene olayim dedim bugun tam 15 haftalik olduk. dr %80 kiz dedi. cok mutlu oldum hatta net paketim yoktu buraya yazmak icin yukledim hemen yazdim. kimse cevap yazmayinca hevesim kirildi
canim ben mesajini okuyunca doktora yeni gittigini anlayamadim :) Hayirli olsun.

Bende tam aksini soracaktm. Dogal sut bulamiyorum. Hazir yogurtta yiyemiyorum. Bir kere buldum mayaladm yedm. Dahada bulamadm. Bende gunluk pastroze aut iciyorum. Umarim yerine geciyordur. Seninkinin gectgi kesn ikiside kalsiym nede olsa. Hem dogalini yiyoran skinti olmaz. Benm sutte marketten

Kaçıncı haftadasınız kan sulandırıcı kullanıyo musunuz ara ara bende de oluyor kanamalar doktorunuz ne diyor bu konuda
15inci haftadayim. kan sulandirici kullanmiyorum. 9+5te kanamam oldugunda kendi doktoruma gidemedim acile gitmek zorunda kaldim. Hastaneye yatmana gerek yok onemsiz bir kanama hafif kesen sarkmis biraz dusuk riski var dinlen dedi progestan verdi. bidaha kanamam olmadi. doktoruma kontrole gittigimde sikinti olmadigini kesemin normal oldugunu soyledi. dun kahve lekelenmem oldu. kopeklerden korktum acaba ondan mi olmustur diye dusundum. bugun cok azaldi nerdeyse normal akinti rengime dondu. dun gece progestana basladim. yarin biterse lekelenmem birakicam.

Kızlar yaaa özellikle bulantı yaşayanlar size ne soracagim benim bulantı ogleden sonra 3 gibi başlıyor..ben 3 te decavit iciyorum acaba o mu yapıyor bulantıyi? Ne dersiniz?
Ben gece uyanip iciyorum canim. cunku kalsiyum almayin yaziyor. aniden midem bulansa peynir gibi seyler tutuyor beni. o yuzden gunduz icmek istemiyorum. ustunde Tok yaziyor ama bulantilardan dolayi gece gunduz hicbir zaman tamamen ac veya tok olamiyorum. ac olsam mide kazintisindan oluyorum. tika basa doyacak kadar zaten yiyemiyorum o yuzden kalkip gece iciyorum. saat 2-3 gibi

Ben tüm gün süt yoğurt peynir yiyip decavit iciyorum kalsiyum almayın neden diyor onu anlamadım..

Nasılsınız kızlar kaç gündür yokum ama aklımdasınız. Benim karnıma ara ara agrılar giriyor plasenta aşağı indiği için olabilirmi acaba

ya oglumu parka gotururken ozel hastane gordum. dur bi muayene olayim dedim bugun tam 15 haftalik olduk. dr %80 kiz dedi. cok mutlu oldum hatta net paketim yoktu buraya yazmak icin yukledim hemen yazdim. kimse cevap yazmayinca hevesim kirildi
Canım hayırlı olsun prenses geliyo demek sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim inşallah

Kizlar sancim artti eşimi bekliyorum acile gidecegz
Canim nasilsin şimdi? durumlar nasıl?

Maşallah annesi. çoğunluk erkek. bizde sizin kızlara talibiz. baya az prenses sayımız :)

Selam kızlar kim bir yasin okuya bilir? 4. tüp bebek tedavisini olan bir kız adı özlem allahım aratmasın inşallah bu sefer sağliklica bebeği gelir 41 yasin istedi ben ve bir arkdasim okuduk. başka okumak isteyen olursa söyleyin. sayfayı paylaşmıştım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…