2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım keske bilsem okurdum Rabbim yardımcıları olsun insallah aratmadan nasib etsin

Ben tüm gün süt yoğurt peynir yiyip decavit iciyorum kalsiyum almayın neden diyor onu anlamadım..
Sanirim ben yanlis anladim veya baska bir ilacla karistirdim. Kalsiyum emilimini inhibe edebileceginden dolayi yuksek konsatrasyonlarda oksalik asit ve fitik asit iceren gidalardan sonra diyorr. kalsiyum demiyor. bu ne anlama geliyor bilmiyorum.

Kızlar suyla araniz nasıl icebiliyor musun ben çok zorluyorum kendimi su içmek için ama midem almiyo sanki 3 bardak anca iciyorum siz icebiliyor musunuz
Canım ben de içemiyorum pek içince midem bulanıyor özellikle midem pek dolu değilse. Tam mide bulantıları azaldı derken bugün yeniden arttı ve kusmalar başladı.. Ne zaman bitecek şu mide bulantısı yaa (

Sanirim ben yanlis anladim veya baska bir ilacla karistirdim. Kalsiyum emilimini inhibe edebileceginden dolayi yuksek konsatrasyonlarda oksalik asit ve fitik asit iceren gidalardan sonra diyorr. kalsiyum demiyor. bu ne anlama geliyor bilmiyorum.
Ben de şimdi aynı şeyi okudum ama anlamadım canim Dr bana demir hapı için özellikle tembihledi, 2 saat kalsiyum yok dedi

Tamam canım decavit değildi çünkü benim hatırladığım da...
Evet ama ben yine de gece iciyorum uyurken bulantim olmuyor diye. bikac kere ilaci ictikten yarim saat sonra falan kustum o decavitin ne igrenc tadi var ya. sirf onun igrenc tadindan kusmam bitecek gibi olup devam ediyor.

Ben hala vitamin baslamadim demirimde yerinde oldugu icin vermedi dr sadece omega kullaniyorum oda iki gunde bir.30 kasima randevum var vitamini soruyum bakiyim.

ya oglumu parka gotururken ozel hastane gordum. dur bi muayene olayim dedim bugun tam 15 haftalik olduk. dr %80 kiz dedi. cok mutlu oldum hatta net paketim yoktu buraya yazmak icin yukledim hemen yazdim. kimse cevap yazmayinca hevesim kirildi
Ayy canim benim kaymadi demekki k.bakma sevincin sevincimizdir kizlarimiz zaten cok kiymetli annesi.saglikla gelsin insallah banada %80 demisti ama 11+5 ti sanirim yanildi dr.senin haftan daha buyuk Allah gonlune gore verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…