2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ya oglumu parka gotururken ozel hastane gordum. dur bi muayene olayim dedim bugun tam 15 haftalik olduk. dr %80 kiz dedi. cok mutlu oldum hatta net paketim yoktu buraya yazmak icin yukledim hemen yazdim. kimse cevap yazmayinca hevesim kirildi

endless love iptal ettim canim. 7 aralikta dortlu testim var. o zaman tekrar sorarim. ama ben gittim pembis tulum aldim :) insallah pipi cikmaz :)

Kıyamam canım benim ya :) pembiş tulumu giyer prenses inşallah:)

Decavitle aranizi iyi tutmaya bakin, dogumdan sonrada iciyoruz bu arkadasi

Decavitle zorum yok da. Kan ilaci ile cok zorum var. Tam 3 yemek kasigi iciyorum cok igrenc ya.

Ay benim ikisiyle de zorum var :)

Kızlar suyla araniz nasıl icebiliyor musun ben çok zorluyorum kendimi su içmek için ama midem almiyo sanki 3 bardak anca iciyorum siz icebiliyor musunuz
Hamilelikten once aklima gelmezdi
Ama simdi 3 litre kesin iciyorum. Hatta canm su istiyor yine ama lavabo sorunu yuzunden durduruyorm kendimi. Midem bulanmadgndan rahatca ictm ben . ictikcede aliskanlk oldu. Susuz duramiyorm smdi

Ben süt icemiyorum, sütü severim ama hamile kaldıgımdan beri ne zaman icsem midem bulanıyor :) Ben yogurt ve beyaz peynir yiyorum bol bol. Cokta canım istiyor beyaz peynir. Hep cok sevmisimdir simdi biraz abarttım :)

Benimde canim bol su istiyor adeta icim yanmiscasina iciyorum :) Yatmadan lavobaya girince cok sikinti olmuyo sabaha karsi lavoba ihtiyaci hissediyorum sadece. Vitaminleri alin arkadaslar bende asiri halsizdim bana iyi geldiler. Birde b12 igne vuruldum oda beni toparliyor. yoksa nefes almak bile yoruyordu.

Buarada ben yuzustu yatiyorum bebis rahatsiz olsa benide zorlar buyuk ihtimal ilerki aylarda karin buyuyecel zaten yatamiyacagiz o yuzden ben simdiden kisitlamadim kendimi.

Bebisini hisseden var mi? Benim 2. gebeligim bazen kasiliyor avucumun icinde hissedebiliyorum bu haftalarda normalmiydi hatirlamiyorum :s

Ben 11.ci haftada hissetmeye basladım Fındıgımı. Inanamadım. Dr'um olabilir dedi :) Simdi 17.ci haftadayız, gecen aksam babasının eline tekme attı resmen, saskınlıktan bayılıyordum :)

Arkadaşlar hastaneye yatisim yapıldı duaya ihtiyacim var cok agliyorum sakinlesince yazayim size
Canim bi dur gözünü seveyim harap etme kendini hemen. Rabbim şifa versin inşallah, iyi hissedince yazarsın, neden böyle oldu hastanede emin ellerdesin, üzme bebeği de kendini de, eminim her şey güzel olacak, Allaha emanet olun...

Ben 11.ci haftada hissetmeye basladım Fındıgımı. Inanamadım. Dr'um olabilir dedi :) Simdi 17.ci haftadayız, gecen aksam babasının eline tekme attı resmen, saskınlıktan bayılıyordum :)
2. Gebeliginiz mii. Tarif eder misiniz biraz nasil hissediyorsunuz

Yok ilk bebeğim :) Bebeğimiz solda, dediğim gibi 11.ci haftadan beri hissediyorum, inanılmaz hareketli zaten ultrasondada görebiliyoruz. Ben resmen sol kasıgımın oralarda göz seyirmesi gibi pıtpıtlar hissediyordum hep simdi siddetleri arttmaya basladı dediğim gibi. Bu bazı arkadasların dediği gbi gaz falan değil, her gün 3-4 kere aynı sekilde, aynı yerden hissediyorum :) Hissedincede mutlu oluyorum bende ona merhaba annneeciiiğğim diye sesleniyorum

O dediginiz su kabarcigi gibi olan pitpitlari bende 12.hafta civarinda hissetmistim bu dedigim bildigin avucumun icine sigacak kadar bir siskinlik bazen kasiliyor benimde solda.

O dediginiz su kabarcigi gibi olan pitpitlari bende 12.hafta civarinda hissetmistim bu dedigim bildigin avucumun icine sigacak kadar bir siskinlik bazen kasiliyor benimde solda.
Siz bir hafta kadar öndesiniz bizden, ne sekilde olursa olsun hissetmek harika. Ben sahsen saglıkla orda durdugunu biliyorum, cok hosuma gidiyor. Erkek ise daha cok hareketli olur diyorlar, sanmıyorum ama belli de olmaz :) cinsiyetiniz ne sizin?

Su çok önemli diyo doktorlar su icememek beni endişelendiriyor nasıl çözüm bulacağız bu su işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…