2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hamilelikten once aklima gelmezdi
Ama simdi 3 litre kesin iciyorum. Hatta canm su istiyor yine ama lavabo sorunu yuzunden durduruyorm kendimi. Midem bulanmadgndan rahatca ictm ben . ictikcede aliskanlk oldu. Susuz duramiyorm smdi
Keşke bende icebilsem mide bulantısı artiyo içince

Ben pipetli kavanoz aldım, bilgisayarla ugrasırken yada tv izlerken icmeye özen gösteriyorum ama hep geceleri :)
Ben evin her yerine yarım litre su koydum görünce iceyim diye inan görünce bile midem bulaniyo içine limon sikiyorum öyle içmeye çalışıyorum artik

Arkadaşlar hastaneye yatisim yapıldı duaya ihtiyacim var cok agliyorum sakinlesince yazayim size
Canım dualarımız seninle lütfen sakin ol pozitif düşün benim içime kötü bişey doğmuyor. Haber ver bize de. Ben dua edicem sana üzülme ne olur

Canim durumun ne oldugu u bilmiyoruz ama sende yavrunda Allaha emanet.insallah bizimle hayirli haberler paylasirsin.yaptigin hayir islerini rabbim karsina getirsin insallah o guldurdugun yuzlerin hatrina sende gul canim.haberdar et bizleri

Ben evin her yerine yarım litre su koydum görünce iceyim diye inan görünce bile midem bulaniyo içine limon sikiyorum öyle içmeye çalışıyorum artik
Nane limon ve buz, kış olsada inanılmaz bir ferahlık veriyor. O sekilde gün icinde de icebiliyorum ama buz biraz korkutuyor beni hasta olurum diye :))

Ya benmde hep solda hissediyorum . sabah aksam konusuyorum. Benm minnak pek havali hic orali olmuyor. Ama dikkat etmiyorum. Elimi karnima goturmuyormki hic nasl anliycm puf. Cinsiyeti belli mi annesi

Ya benmde hep solda hissediyorum . sabah aksam konusuyorum. Benm minnak pek havali hic orali olmuyor. Ama dikkat etmiyorum. Elimi karnima goturmuyormki hic nasl anliycm puf. Cinsiyeti belli mi annesi
bende henüz elimi karnıma götürmüyorum, o eşimin işi :))) O kendini belli eder annesi, bırak cool takılsın sonunda senin istedigin oluyor, bak beni 2 haftadır cinsiyeti icin oynattı ama bugun ben kazandım :))))))

Benimki gec dollenme o yuzden ayniyiz bugun 16+3 olmamiz lazim. Evet hissetmek harika rabbim herkese tattirsin. Cinsiyet kesinlesmedi 2 ayri dr erkege benziyo dedi ama pozisyonu uygun olmadigi icin tam goremediler. Bencede alakasi yok cocukla alakali o cinsiyetle degil :)

Ya kizlar surekli muhabbeti geçiyor bu decavitin. Ben decavit icmiyorum hic vermedi doktorum onun yerine imom iciyorum, o da omega agirlikli bi vitamin yanlış bilmiyorsam. Bu decavit hamileligin sonuna kadar içiliyor mu peki? Bana demir ilacina baslayinca imom'u haftada 2-3 kez icsen olur dedi doktor, hatta sonra biraktiracak gibi anladim. Herkes de decavit iciyor, ne kadar sure iciliyor bi sorayim dedim :)

Bizde bugün öğrendik erkekmisiz. Aynen cocuğun kendisiyle alakalı, karakteri var şapşiklerin şimdiden baksana :)))

Bizde bugün öğrendik erkekmisiz. Aynen cocuğun kendisiyle alakalı, karakteri var şapşiklerin şimdiden baksana :)))

MasAllah darisi bize :) Ben erkek olarak kabul ettim aksi olursa cok sasiririm :) Oyle valla daha dogmadan huylari suylari farkli bu bebelerin :) Saglikla kucagimiza aliriz insAllah.

MasAllah darisi bize :) Ben erkek olarak kabul ettim aksi olursa cok sasiririm :) Oyle valla daha dogmadan huylari suylari farkli bu bebelerin :) Saglikla kucagimiza aliriz insAllah.
Amiiin,, insallah!! Göstermiyor mu sizin ki de tam olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…