- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi endless love
-
- #17.661
Canim 9 ay hatta doğumdan sonra bile kullanılıyor..2 ayrı doktora gittim ikisi de decavit verdi, gerekli galiba...Ya kizlar surekli muhabbeti geçiyor bu decavitin. Ben decavit icmiyorum hic vermedi doktorum onun yerine imom iciyorum, o da omega agirlikli bi vitamin yanlış bilmiyorsam. Bu decavit hamileligin sonuna kadar içiliyor mu peki? Bana demir ilacina baslayinca imom'u haftada 2-3 kez icsen olur dedi doktor, hatta sonra biraktiracak gibi anladim. Herkes de decavit iciyor, ne kadar sure iciliyor bi sorayim dedim :)
Neymiski cinsiyeti:) benmki kiz ondanmi bu naz eda :)))))bende henüz elimi karnıma götürmüyorum, o eşimin işi :))) O kendini belli eder annesi, bırak cool takılsın sonunda senin istedigin oluyor, bak beni 2 haftadır cinsiyeti icin oynattı ama bugun ben kazandım :))))))
Hehehe Bizde erkekmisiz, kızsanız olabilir biliyorsun biz hatunlarda o tavırlar biraz önceden yükleniyor zaten Allah tarafindan :))))))Neymiski cinsiyeti:) benmki kiz ondanmi bu naz eda :)))))
Oy masallah saglicakla kucagna al insaallahHehehe Bizde erkekmisiz, kızsanız olabilir biliyorsun biz hatunlarda o tavırlar biraz önceden yükleniyor zaten Allah tarafindan :))))))
Canlar eve geldim çanta hazırladım simdi yoldayız gidiyoruz.Dr düşük tehlikem oldugunu bana da zarar verebilecegini anlık mudahale yapabilmek için yatiracaginu söyledi.Insaallah saglikla cikacagiz oglumla burdan ❤sizlere yazarim hep,nolur dualarinizda unutmayin bizi kuzumu Rabbim bize bagislasin❤
Canlar eve geldim çanta hazırladım simdi yoldayız gidiyoruz.Dr düşük tehlikem oldugunu bana da zarar verebilecegini anlık mudahale yapabilmek için yatiracaginu söyledi.Insaallah saglikla cikacagiz oglumla burdan ❤sizlere yazarim hep,nolur dualarinizda unutmayin bizi kuzumu Rabbim bize bagislasin❤
cok sagol canimmm amin insallahhhhCanım hayırlı olsun prenses geliyo demek sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim inşallah
evet simdi baktimda cok azmis gercekten.bu sene erkek senesi galiba :))Canim nasilsin şimdi? durumlar nasıl?
Maşallah annesi. çoğunluk erkek. bizde sizin kızlara talibiz. baya az prenses sayımız :)
yanilma olmaz insallah canim :) bakalim ama yinede ayŕintiliya girene kadar sorgulayacagim sanirim cinsiyeti :)Ayy canim benim kaymadi demekki k.bakma sevincin sevincimizdir kizlarimiz zaten cok kiymetli annesi.saglikla gelsin insallah banada %80 demisti ama 11+5 ti sanirim yanildi dr.senin haftan daha buyuk Allah gonlune gore verir insallah
insallah kuzum insallah :)Kıyamam canım benim ya :) pembiş tulumu giyer prenses inşallah:)
Ay benim ikisiyle de zorum var :)
ya ben onu sonradan gordum bildirim gec geldiaşk olsun ben yazdım sana cevap
canim dualarimiz seninle. kendini uzme bak bebegin artik hissediyor seni. pozitif dusun. hastanede olman cok cok iyi her konuda. icini ferah tut.Arkadaşlar hastaneye yatisim yapıldıduaya ihtiyacim var cok agliyorum sakinlesince yazayim size
Yaa alınma gözden kaçmışhadi hayırlı olsun kız bebek candır darısı bizlere
Bende mi bi sıkıntı var arkadaşlar ben neden bebeğimi hissetmiyorum:))18 e girdim tık yok ben mi üstelemiyorum acaba.bol gaz var o kadarOy masallah saglicakla kucagna al insaallahay hareketli bi bebisinmi olck acabaa yesinler. Benmki bana cekmis galiba agir ayakk nazli kaprsli hahha
Cok istiyoruz ondan.mi.olmuyor nedir acayp bir merak.icindeymm:))Bende mi bi sıkıntı var arkadaşlar ben neden bebeğimi hissetmiyorum:))18 e girdim tık yok ben mi üstelemiyorum acaba.bol gaz var o kadar
Canım imomda decavitin muadili aynı sey yani banada doktor ilk başta onu verdi ama çok afedersin ben byk abdestimde sorun yaşadım söyledim doktora decavite döndük ama oda yapıyo aynı şeyi :)Ya kizlar surekli muhabbeti geçiyor bu decavitin. Ben decavit icmiyorum hic vermedi doktorum onun yerine imom iciyorum, o da omega agirlikli bi vitamin yanlış bilmiyorsam. Bu decavit hamileligin sonuna kadar içiliyor mu peki? Bana demir ilacina baslayinca imom'u haftada 2-3 kez icsen olur dedi doktor, hatta sonra biraktiracak gibi anladim. Herkes de decavit iciyor, ne kadar sure iciliyor bi sorayim dedim :)
Canım hiç bi sorun olmıcak inş dualarımız seninle sıkma canını stres yapma daha çokCanlar eve geldim çanta hazırladım simdi yoldayız gidiyoruz.Dr düşük tehlikem oldugunu bana da zarar verebilecegini anlık mudahale yapabilmek için yatiracaginu söyledi.Insaallah saglikla cikacagiz oglumla burdan ❤sizlere yazarim hep,nolur dualarinizda unutmayin bizi kuzumu Rabbim bize bagislasin❤
Canıım hii strese girme bak ne güzel sürekli dr kontrolünde olucaksın daha yogun ilgilencekler seninle allahın izniyle bebişine hiçbişey olmıcakCanlar eve geldim çanta hazırladım simdi yoldayız gidiyoruz.Dr düşük tehlikem oldugunu bana da zarar verebilecegini anlık mudahale yapabilmek için yatiracaginu söyledi.Insaallah saglikla cikacagiz oglumla burdan ❤sizlere yazarim hep,nolur dualarinizda unutmayin bizi kuzumu Rabbim bize bagislasin❤
Canım benim Allah sana bağışlasın yavrunu inşallah habersiz bırakma bizi onemli bi sıkıntı yoktur insallah canımKizlar sancim artti eşimi bekliyorum acile gidecegz
Yani üstünde çok durmuyorum belki de ondan.kafam karıştı şimdiCok istiyoruz ondan.mi.olmuyor nedir acayp bir merak.icindeymm:))
heheh annesine cekecek tabii napicak hemde kızsa :) Masallah kızım olsaydı tütülerle gezdiricektim bende hahahaOy masallah saglicakla kucagna al insaallahay hareketli bi bebisinmi olck acabaa yesinler. Benmki bana cekmis galiba agir ayakk nazli kaprsli hahha
En az benim kadar merak ediyorsunuzdur, kac haftadır her gece rüyalarımda, sadece meraktan sonucta ne olursa olsun aynı sevinci yasayacaktık :) ama insan bir an önce öğrenmek istiyor. Son 12 saattir adı var artık, ay cok mutluyumCok istiyoruz ondan.mi.olmuyor nedir acayp bir merak.icindeymm:))
Sıkıntı oldugunu sanmıyorum. Bunun bence birde hani iç karın diyoruz ya onunlada alakası var, bebeğim 1.5 aylık oldugunda belirli aralıklarla karnım agrıyordu cok siddetli olmasada, Dr'uma sordugumda annesi buyuyor artık, sığamıyor oldugu yere ondan biraz agrı yapar demisti, halende arada kendini hatırlatıyor. Sanırım bu iç karının ne kadar sıkı yada dar olduguylada alakalı biraz. En azından benim teorim öyle. Ama 18 halen normal sartlarda kücük hissetmek icin biraz daha sonra bol bol sende hissediceksin insallah :)Bende mi bi sıkıntı var arkadaşlar ben neden bebeğimi hissetmiyorum:))18 e girdim tık yok ben mi üstelemiyorum acaba.bol gaz var o kadar
Güzel anneler benim bebeğimde Erkekmiş. Oğluşum geliyor
teşekkür ederim Can'ım. Bugün öğrendim 15+0maşşallah allah sağlıkla kuagına almayı nasip etsin inşallah ne zaman öğrendin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?