2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yesinler onun adini neymis adi annesi :)

Vay masaallahh cok farkli ve anlamliymis:))) adi ile beraber yasasin insaallah
Hepsi saglıklı mutlu uzun ömürler yasasın insallah. Yiğit kısmı babamdan (adamın 2 kızı var- erkek hasreti varmıs herhalde simdiden yigidim diiye seviyor- :)))) Türkmen kısmı babasından cocukluktan beri hayaliydi :) Kızım olsaydı da ben Masal koyacaktım adını, artık ikinciye insallah :)))

heheh annesine cekecek tabii napicak hemde kızsa :) Masallah kızım olsaydı tütülerle gezdiricektim bende hahaha
Oda nasip olur insaallah. Cocugunn huyunun %40 i anne karninda olusuyormus. Stresli bi hamilelik gecrmiyorm ama esim mesela kahvaltya vs oyalanr gec gelp beni sinir eder ona yuksek.sesle sesleniyorm sonra diyorm sakin olaym.kizcagzda ben gibi olack.ama.elde degl :)))))

Ay ne guzell manidarmis hemde :) bizimde zeynep ece olacak insaallah teyzesi
Masal ismide cok guzel

hehehe olur o kadar, oda kızar babasına annesiyle bir olup artık bisi olmaz bu bizim genetiğimizde var. Ama kızın tadıda baskadır. Cimcime bisey olupta sana "babacım babacım" dese diyodum, 4 köse oluyordu benim eşimde :)))) Allah bağışlasın fıstıgını.

Kizlar isveli cilveli oluyor. :) Allah razi olsun seninkinide insaallah. Ama erkek cocukta cok farkli nasil desem boyle bir guven geliyor insana onun hisside cok baska. Ben kiz olsun cok istiyordm. Hep erkek bekliyordm. Kizi duyinca cok sasrmistm:) saglicakla kavusalm insaallah

Sizinkininde adı cok güzel.. Ece özellikle anlamı dolayısıyla cok severim :) Kız erkek farketmez, dediğin gibi önce saglık insallah, amin.

Sizinkininde adı cok güzel.. Ece özellikle anlamı dolayısıyla cok severim :) Kız erkek farketmez, dediğin gibi önce saglık insallah, amin.
Tabii orasi oyle :) ece guzel kadin mi demk tam anlamini anlayamdm. Yasli kadn kralice diyede cikiyor

Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.

Arkadaşlar hastaneye yatisim yapıldı duaya ihtiyacim var cok agliyorum sakinlesince yazayim size
Canim Allahim sifalar versin. Siki siki tutunun yavrunla birbirinize. Doktor dogru olani yapmistir. Uzulme lutfen. İkinizde Allah a emanet olun. Bizi habersiz birakma.

Allahim saglikli bebekler nasip etsin canim. Uzulme diyemiyorum hic kolay degil. Rabbim sabrini versin. İnsallah yine bu topic de hamilelik haberini duyariz.

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim, tabikide bu durumun icersinde olanlar var bol bol dinlenmek en iyisi acilmanin neyden kaynaklandigini biliyorsan onlemini almakta fayda var kendini fazla yorma disarda fazla yurume mesela.. Dinen dusuk onleyici dualar var bu dualarinda hamdolsun faydasini gorrn bir cok kardeslerimizde olmustur. Birsey olmaz allahin izniyle icini gonlunu ferah tut stress yapmaman cok onemli bu durumda. allaha emanet olun evladinizi kucaginiza almanizin dilegiyle:)

Canim benim cok gecmis olsun.Allah en hayirki zamanda tekrar hayirli bir gebelik nasip etsin sana bu yasadiklarini unutturacak.Her serde bir hayir vardir elbet bu yasadigindaki hayir da asikar..kalbimiz gonlumuz dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…