- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #17.681
dualarımdasın, ağlama üzülme nolur herşey iyi olacak inşallah.Arkadaşlar hastaneye yatisim yapıldıduaya ihtiyacim var cok agliyorum sakinlesince yazayim size
Bende durmuyorum. Burda yazinca anneler hevesleniyorum. Haydi diyorum tik yok minnakta:)))Yani üstünde çok durmuyorum belki de ondan.kafam karıştı şimdi
Yesinler onun adini neymis adi annesi :)En az benim kadar merak ediyorsunuzdur, kac haftadır her gece rüyalarımda, sadece meraktan sonucta ne olursa olsun aynı sevinci yasayacaktık :) ama insan bir an önce öğrenmek istiyor. Son 12 saattir adı var artık, ay cok mutluyumRabbim cümlemize nasip etsin bu sevincleri insallah.
"Yiğit Türkmen" adı Asumnur teyzesi :)))Yesinler onun adini neymis adi annesi :)
Vay masaallahh cok farkli ve anlamliymis:))) adi ile beraber yasasin insaallah"Yiğit Türkmen" adı Asumnur teyzesi :)))
Hepsi saglıklı mutlu uzun ömürler yasasın insallah. Yiğit kısmı babamdan (adamın 2 kızı var- erkek hasreti varmıs herhalde simdiden yigidim diiye seviyor- :)))) Türkmen kısmı babasından cocukluktan beri hayaliydi :) Kızım olsaydı da ben Masal koyacaktım adını, artık ikinciye insallah :)))Vay masaallahh cok farkli ve anlamliymis:))) adi ile beraber yasasin insaallah
Oda nasip olur insaallah. Cocugunn huyunun %40 i anne karninda olusuyormus. Stresli bi hamilelik gecrmiyorm ama esim mesela kahvaltya vs oyalanr gec gelp beni sinir eder ona yuksek.sesle sesleniyorm sonra diyorm sakin olaym.kizcagzda ben gibi olack.ama.elde degl :)))))heheh annesine cekecek tabii napicak hemde kızsa :) Masallah kızım olsaydı tütülerle gezdiricektim bende hahaha
Ay ne guzell manidarmis hemde :) bizimde zeynep ece olacak insaallah teyzesiHepsi saglıklı mutlu uzun ömürler yasasın insallah. Yiğit kısmı babamdan (adamın 2 kızı var- erkek hasreti varmıs herhalde simdiden yigidim diiye seviyor- :)))) Türkmen kısmı babasından cocukluktan beri hayaliydi :) Kızım olsaydı da ben Masal koyacaktım adını, artık ikinciye insallah :)))
hehehe olur o kadar, oda kızar babasına annesiyle bir olup artık bisi olmaz bu bizim genetiğimizde var. Ama kızın tadıda baskadır. Cimcime bisey olupta sana "babacım babacım" dese diyodum, 4 köse oluyordu benim eşimde :)))) Allah bağışlasın fıstıgını.Oda nasip olur insaallah. Cocugunn huyunun %40 i anne karninda olusuyormus. Stresli bi hamilelik gecrmiyorm ama esim mesela kahvaltya vs oyalanr gec gelp beni sinir eder ona yuksek.sesle sesleniyorm sonra diyorm sakin olaym.kizcagzda ben gibi olack.ama.elde degl :)))))
Kizlar isveli cilveli oluyor. :) Allah razi olsun seninkinide insaallah. Ama erkek cocukta cok farkli nasil desem boyle bir guven geliyor insana onun hisside cok baska. Ben kiz olsun cok istiyordm. Hep erkek bekliyordm. Kizi duyinca cok sasrmistm:) saglicakla kavusalm insaallahhehehe olur o kadar, oda kızar babasına annesiyle bir olup artık bisi olmaz bu bizim genetiğimizde var. Ama kızın tadıda baskadır. Cimcime bisey olupta sana "babacım babacım" dese diyodum, 4 köse oluyordu benim eşimde :)))) Allah bağışlasın fıstıgını.
Sizinkininde adı cok güzel.. Ece özellikle anlamı dolayısıyla cok severim :) Kız erkek farketmez, dediğin gibi önce saglık insallah, amin.Kizlar isveli cilveli oluyor. :) Allah razi olsun seninkinide insaallah. Ama erkek cocukta cok farkli nasil desem boyle bir guven geliyor insana onun hisside cok baska. Ben kiz olsun cok istiyordm. Hep erkek bekliyordm. Kizi duyinca cok sasrmistm:) saglicakla kavusalm insaallah
Tabii orasi oyle :) ece guzel kadin mi demk tam anlamini anlayamdm. Yasli kadn kralice diyede cikiyorSizinkininde adı cok güzel.. Ece özellikle anlamı dolayısıyla cok severim :) Kız erkek farketmez, dediğin gibi önce saglık insallah, amin.
Ece hep kraliçe demek ben bildim bileli, en yakın arkadaslarımdan birinin adı Ece, daha özeldir yeri :)Tabii orasi oyle :) ece guzel kadin mi demk tam anlamini anlayamdm. Yasli kadn kralice diyede cikiyor
Lider ruhlu olsun minnakm:) kulaga cok hos geliyor oldum olasi severm ece isminiEce hep kraliçe demek ben bildim bileli, en yakın arkadaslarımdan birinin adı Ece, daha özeldir yeri :)
Canim Allahim sifalar versin. Siki siki tutunun yavrunla birbirinize. Doktor dogru olani yapmistir. Uzulme lutfen. İkinizde Allah a emanet olun. Bizi habersiz birakma.Arkadaşlar hastaneye yatisim yapıldıduaya ihtiyacim var cok agliyorum sakinlesince yazayim size
Allahim saglikli bebekler nasip etsin canim. Uzulme diyemiyorum hic kolay degil. Rabbim sabrini versin. İnsallah yine bu topic de hamilelik haberini duyariz.Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
Kızlar merhaba ben de 14 haftalık hamileyim ben de açılma oldu 3 cm'lik doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum ve dinlenmem gerektiğini söyledi inşallah kapanır aralık 15 de kontrolüm var ama dayanamıyorum böyle bi olayla karşılaşan oldu mu benim de ilk bebeğim Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin gerçekten çok zor bişey
Canim benim cok gecmis olsun.Allah en hayirki zamanda tekrar hayirli bir gebelik nasip etsin sana bu yasadiklarini unutturacak.Her serde bir hayir vardir elbet bu yasadigindaki hayir da asikar..kalbimiz gonlumuz dualarimiz seninleKizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?