- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #17.701
Evet sayıları az ama olsun :)hahahah gelinlerden beğen beğen al valla minnoşların hepsi fıstık gibi
Canlar eve geldim çanta hazırladım simdi yoldayız gidiyoruz.Dr düşük tehlikem oldugunu bana da zarar verebilecegini anlık mudahale yapabilmek için yatiracaginu söyledi.Insaallah saglikla cikacagiz oglumla burdan ❤sizlere yazarim hep,nolur dualarinizda unutmayin bizi kuzumu Rabbim bize bagislasin❤
Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
kizlar valla bana kimse yorum yapmamis. ay begenilmemis bile. oysaki nasil mutluydumalindim
ay cnm çok sevindim . ama inşallah kesin söyler ya. yüzde olunca şüpheli oluyo. bana kesin kız dedi doktor baktı.emin konuştu. hayırlısı olsuunya oglumu parka gotururken ozel hastane gordum. dur bi muayene olayim dedim bugun tam 15 haftalik olduk. dr %80 kiz dedi. cok mutlu oldum hatta net paketim yoktu buraya yazmak icin yukledim hemen yazdim. kimse cevap yazmayinca hevesim kirildi
cnm ağlama. ağlayınca daha kötü olur. Sakin ol lütfen. şuan durum nasıl.Arkadaşlar hastaneye yatisim yapıldıduaya ihtiyacim var cok agliyorum sakinlesince yazayim size
Canim Rabbim sabırlar versin, en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah. Çok zor biliyorum, Allahım kolaylıklar versin. Ben de harmony sonucu bekliyorum. Her şey Allahtan, hakkımızda hayırlısı...Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
Amiiin,, insallah!!Göstermiyor mu sizin ki de tam olarak :)
Kızlar merhaba ben de 14 haftalık hamileyim ben de açılma oldu 3 cm'lik doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum ve dinlenmem gerektiğini söyledi inşallah kapanır aralık 15 de kontrolüm var ama dayanamıyorum böyle bi olayla karşılaşan oldu mu benim de ilk bebeğim Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin gerçekten çok zor bişey
Soylenebilecek tek kelime bulamiyorum canim...Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
Canm o kadar etkilendim ve o kadar üzüldümki anlatamam.İçim parçalandı gözlerim dolu dolu.Allahım yüce mevlam bu acıyı sana ve bize hiçkimseye yaşatmasın .Çok zor çok acı. Ben şuan böyle olduysam yaşayınca nasl olur insan! Allahım aldı yanına ömrü yokmuş sabret inşallah güzel bir bebeğin olacak alacaksın kucağına.Dua et. biz sana sen bize et ne olur....Kendine çok ama çok iyi bak. sevgiyle kal...Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
Canm o kadar etkilendim ve o kadar üzüldümki anlatamam.İçim parçalandı gözlerim dolu dolu.Allahım yüce mevlam bu acıyı sana ve bize hiçkimseye yaşatmasın .Çok zor çok acı. Ben şuan böyle olduysam yaşayınca nasl olur insan! Allahım aldı yanına ömrü yokmuş sabret inşallah güzel bir bebeğin olacak alacaksın kucağına.Dua et. biz sana sen bize et ne olur....Kendine çok ama çok iyi bak. sevgiyle kal...Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
oh çok şükür.Bir acıyı daha kaldıramazdım heralde bugün.Bir arkadaşımız kaybetmiş bebeğini çok ama çok etkilendim anlatmış bizlere.Bu haber iyi geldi allah bebeklerimizi bize bağışlasın.Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤bu geceyi sorunsuz atlattık çok şükür,inşaallah daim olur bilgi vermek istedim❤
Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
canım benim biliyorum hiç bir söz teselli etmez seni.. Bende fetal dna testi sonucu bekleyen biri olarak çok etkilendim. Allah yardımcın olsun Allah banada nasip etmesin onun canını almayı. Allahın sevdiği kuluymuşsun çok güzel evlatların olacak inşallah öpüyorum seniKizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
canım benim biliyorum hiç bir söz teselli etmez seni.. Bende fetal dna testi sonucu bekleyen biri olarak çok etkilendim. Allah yardımcın olsun Allah banada nasip etmesin onun canını almayı. Allahın sevdiği kuluymuşsun çok güzel evlatların olacak inşallah öpüyorum seni
Sonuç bekleyen biri olarak ben de endişelerini çok iyi anlıyorum canim. Rabbim bize de sabır versin , yardımcımız olsun inşallah...canım benim biliyorum hiç bir söz teselli etmez seni.. Bende fetal dna testi sonucu bekleyen biri olarak çok etkilendim. Allah yardımcın olsun Allah banada nasip etmesin onun canını almayı. Allahın sevdiği kuluymuşsun çok güzel evlatların olacak inşallah öpüyorum seni
Canım Allah sabır versin dirayetin,tevekkülün takdire şayan.Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin bir daha yaşatmasın.Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
Canım çok çok üzüldüm .Allahım sana sabırlar versin.insallah en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinKizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.
Dikkat et canım kendine dinlen ilk defa duydum ben 12. Haftadan önce oluyo diye biliyorum ama 14 tede oluyormuş demek aman dikkat etKızlar merhaba ben de 14 haftalık hamileyim ben de açılma oldu 3 cm'lik doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum ve dinlenmem gerektiğini söyledi inşallah kapanır aralık 15 de kontrolüm var ama dayanamıyorum böyle bi olayla karşılaşan oldu mu benim de ilk bebeğim Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin gerçekten çok zor bişey
Hayırlı olsun canım allahım sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar bende bügün itibariyle 13 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin..
hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz :)merhaba arkadaşlar bende bügün itibariyle 13 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?