2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hahahah gelinlerden beğen beğen al valla minnoşların hepsi fıstık gibi
Evet sayıları az ama olsun :)

Canım benim şimdi nasılsın iyisiniz inşallah

Canm benim çok üzüldüm bende ama hakkında hayırlısı, şefaatçin olur güzel kızın
Kısa sürede atlatman dileğiyle Allah yardımcın olsun :)

kizlar valla bana kimse yorum yapmamis. ay begenilmemis bile. oysaki nasil mutluydumalindim
ya oglumu parka gotururken ozel hastane gordum. dur bi muayene olayim dedim bugun tam 15 haftalik olduk. dr %80 kiz dedi. cok mutlu oldum hatta net paketim yoktu buraya yazmak icin yukledim hemen yazdim. kimse cevap yazmayinca hevesim kirildi
ay cnm çok sevindim . ama inşallah kesin söyler ya. yüzde olunca şüpheli oluyo. bana kesin kız dedi doktor baktı.emin konuştu. hayırlısı olsuun

Canim Rabbim sabırlar versin, en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah. Çok zor biliyorum, Allahım kolaylıklar versin. Ben de harmony sonucu bekliyorum. Her şey Allahtan, hakkımızda hayırlısı...

Cok gecmis olsun rabbim yavrunuzu size bagislasin. Neden acilma olmus acaba?

Soylenebilecek tek kelime bulamiyorum canim...
Rabbim sabrini arttirsin insallah

Canm o kadar etkilendim ve o kadar üzüldümki anlatamam.İçim parçalandı gözlerim dolu dolu.Allahım yüce mevlam bu acıyı sana ve bize hiçkimseye yaşatmasın .Çok zor çok acı. Ben şuan böyle olduysam yaşayınca nasl olur insan! Allahım aldı yanına ömrü yokmuş sabret inşallah güzel bir bebeğin olacak alacaksın kucağına.Dua et. biz sana sen bize et ne olur....Kendine çok ama çok iyi bak. sevgiyle kal...

Canm o kadar etkilendim ve o kadar üzüldümki anlatamam.İçim parçalandı gözlerim dolu dolu.Allahım yüce mevlam bu acıyı sana ve bize hiçkimseye yaşatmasın .Çok zor çok acı. Ben şuan böyle olduysam yaşayınca nasl olur insan! Allahım aldı yanına ömrü yokmuş sabret inşallah güzel bir bebeğin olacak alacaksın kucağına.Dua et. biz sana sen bize et ne olur....Kendine çok ama çok iyi bak. sevgiyle kal...

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim❤bu geceyi sorunsuz atlattık çok şükür,inşaallah daim olur bilgi vermek istedim❤
oh çok şükür.Bir acıyı daha kaldıramazdım heralde bugün.Bir arkadaşımız kaybetmiş bebeğini çok ama çok etkilendim anlatmış bizlere.Bu haber iyi geldi allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

Başın sağolsun canım Allah bir daha nasip eder inşallah kendini bırakma her şerde bir hayır vardır derler..

canım benim biliyorum hiç bir söz teselli etmez seni.. Bende fetal dna testi sonucu bekleyen biri olarak çok etkilendim. Allah yardımcın olsun Allah banada nasip etmesin onun canını almayı. Allahın sevdiği kuluymuşsun çok güzel evlatların olacak inşallah öpüyorum seni

İnşallah sen bize güzel haberler vereceksin canım benim

Sonuç bekleyen biri olarak ben de endişelerini çok iyi anlıyorum canim. Rabbim bize de sabır versin , yardımcımız olsun inşallah...

Canım Allah sabır versin dirayetin,tevekkülün takdire şayan.Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin bir daha yaşatmasın.

Canım çok çok üzüldüm .Allahım sana sabırlar versin.insallah en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

Dikkat et canım kendine dinlen ilk defa duydum ben 12. Haftadan önce oluyo diye biliyorum ama 14 tede oluyormuş demek aman dikkat et

merhaba arkadaşlar bende bügün itibariyle 13 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin..
hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz :)

Kızlar benim hiç kolay kolay başım ağrımazdı. Hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 dür enseden giren bir baş ağrım var öyle bir zonkluyor ki ilaçta kullanmak istemiyorum bebeğim için ama çok ağrıyor... Doğal yolla iyi gelecek bir şeyler biliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…