2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sonuç bekleyen biri olarak ben de endişelerini çok iyi anlıyorum canim. Rabbim bize de sabır versin , yardımcımız olsun inşallah...
Kızlar bu fetal dna-hormony vs hep aynı nitelikte testler mi.doktorunuz bir risk gorup mu istedi sizden.benim ikili test sonuclarim son derece normal çıktı ama 37 yaşındayim.dr detaylı ultrason dan sonra yurtdışına gönderilen testi yapmamızı istedi.o an adini sormadim ikili teste odaklandigim için.ayrıca sizde erken dönemde istenmiş.ilk hamileliğimde hiç bu testlerden bile haberimiz yoktu.yaptirmali mı yaptirmami mı bilemedim

doktorunun dediği bizimde yaptırdığımız fetal dna testi canım. hepsi aynı testlerin. ikili normal çıktıysa bence gerek yok o stresi yaşamaya ama doktor yaşından dolayı sağlama aalmak istedi belliki. sen içini ferah tut ne istiyorsan onu yap

Allah sabır versin. Yardımcın olsun. Yazdıkların bana tokat gibi oldu. Güçlü duruşunla ders verdin. Allah hakkında hep hayırlısını nasip etsin inşallah.

Allah sabır versin. Yardımcın olsun. Yazdıkların bana tokat gibi oldu. Güçlü duruşunla ders verdin. Allah hakkında hep hayırlısını nasip etsin inşallah.
cnm gerçektende öyle nasıl bir güçtür bizde herşey yolunda giderken doktor tüm sonuçlar güzel bebeğiniz çok sağlıklı derken 1 saat sonra acaba acaba diye kendimizi yiyip bitiriyoruz belkide.bayanın yaşadıkları çok zor ve riskli testleri vardı buna rağmen güçlü duruşu var ve o an ki bebeğini eline alışı ordaki sabrı allahım ne acı! Bizler dua etmeliyiz.

Canım allah sana sabır versin inş en kısa sürede sağlıklı bi sekilde tekrar hamile kalıp evladına sağ sağlım kavuşursun

Allah yardımcın olsun canım

Canim hepsi aynı testlerin, ben de 38 yaşındayım.ozellikke 35 ten sonra riskli gebelik olarak gorebiliyor doktorlar..yurtdışına gönderiliyor kan, doktorunun dediği bu testtir. Bu test iyi sonuç verirse 3 lu ya da 4 lu test yapılmıyor, amniyosentez istemiyor vs...o sebeple erken sonucu ele almak daha iyi gibi sanki. ikili testte ben ultrasona girdim sadece, ense kalınlığı iyi, burun kemiği görüldü, kan sonucu olarak da harmony yaptık. Hakkımızda hayırlısı.

Ben 11.ci haftada hissetmeye basladım Fındıgımı. Inanamadım. Dr'um olabilir dedi :) Simdi 17.ci haftadayız, gecen aksam babasının eline tekme attı resmen, saskınlıktan bayılıyordum :)
Ben de seğirmeler hissediyorum bazen sol tarafta, geçen hafta çok barizdi özellikle. O mudur acaba? :) yaa çok şeker:)

Bende mi bi sıkıntı var arkadaşlar ben neden bebeğimi hissetmiyorum:))18 e girdim tık yok ben mi üstelemiyorum acaba.bol gaz var o kadar
Gaz sebebiyle belki hissedemiyorsunuzdur :) bizim hissettiklerimiz de bebek mi o da ayrı bir soru işareti :) dışarıdan kıpırtılarını görmedikçe çok emin olamayız sanırım :)

Hay Allah neden oldu ki canım acaba? Doktorun bir şey dedi mi bu kadar erken açılmanın sebebi neymiş? İlacı kullanıp yat canım inşallah düzelir, iyi düşün hiçbir sıkıntı olmaz :)

Hanımlar nasılsınızsize birşey danısmak istiyorum yaklasık bir aydır ilişkiye girerken acı duyuyorum idrar yolu enfeksiyonu cıktı ilaç kullandım geçti şimdide tekrarladıgımda testi enfeksiyon geçmiş ama kum döktüğümü söyledi doktorum acıda geçmiştir diye tahmin etmiştim ama ilişkiye giremiyorum hala acı duyuyorum bu neden olabilir randevuma daha var sizden bu durumu yasayan varmı sebebi ne olabilir acaba

Kizlar 1. Hamileligimde kansizlik sorunum vardi. Bu hamileligimde de kan degerlerim dusmeye basladi.

Doktorum kabuklu fistik yememi soyledi kansizlik icin.

Birde kabak cekirdegi cok faydali demir magnezyum ve cinko bakimindan. Birtek cok kalorili oldugu icin gunluk 1 avuctan fazla yememege dikkat etmek lazimmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…