Kizlar sonuclarim dun geldi maalesef olumsuz hep dua ettim olumsuz sa Rabbim bana birakmasin çok sukurki sabah gittiğimde bebegin kalbi durmuştu. Kürtaj için sanayi bekliyordum ilaç verdiler bebek doğum kanalina gitsin diye ama az önce birden suyum geldi ve bebek bütün halde elime geldi.2 saat sonra hastaneye gidicez sanirim kurtaja gerek yok.kizlar resmen elimde bir bebek vardi avuç içi kadar gözleri elleri hala sokundayim ama hep dua ettim bütün ciksin parcalamasinlar diye.doktora gösterdikten sonra anneannemin mezarina gomecegim toprak olsun yavrum adinida nur verdik.eğer bebeğim ölmeseydi doktorlar tarafından öldürülecekti rabbine çok şükür ki o vebali vicadni bana yuklemedi.annesine Şefaatçi olacak güzel kizim.su süreçte sunu ogrendimki kizlar gerçekten dualarimizi doğru edelim bu çok önemli ve ben gerçekten rabbime her yalvarisimda eğer sonuç olumsuzsa bu yasadiklarimi yalvardim.çok şükür kabul etti.aglamiyorum artik çünkü bu saatten sonra her gozyasim isyana girer.hepinize saglikli hayirli doğumlar diliyorum..kendinize iyi bakin.