2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar test sonuçlarım gayet güzel çıktı Allahıma şükür olsun.
İdrar da biraz enfeksiyon varmış.Monurol ilacı yazdı.Kullanan varmı?
Ben kullandim ve idrar yolu enfeksiyonunu atlattim. Korkma canim her hamile bu ilaci kullaniyor. Gece yatmadan once ic ve sonra uyu

Cinsel iliski bize yasak oldugu icin bilemiyorum canim :)

Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah sayı tamamlan dımı ona göre bende okuyabilirim

Canım geçmiş olsun. Doktorun dediklerine dikkat et, ilacını düzenli kullan ve güzelce dinlen. Moralini bozma sakın inş sıkıntısız atlatırsın bu günleri de

Yorgunluk geçmiyor kolay kolay da geçeceğe benzemiyor.. :)
Benim ilk aylar kanama olmuştu ufak miktarlarda, baya yattım falan o yüzden de olabilir diye düşünüyorum. Alıştım uyumaya, çalışmıyor olsam tüm gün evde yatarım Olsun yaa bu da güzel , onların içimizde var olduğunu bilip bunları yaşamak hiç koymuyor vallahi.. inşallah onları hissettiğimiz günler de gelir bir an önce..

basin sagolsun canim cok üzüldüm Allah insallah yine hamile olmani nasip eder saglikli bebisler nasip eder.

Canim boool su iccmelisin.
Benm gebelk oncesi basm felaketti agrirdi.
Gebelilte hic yasamadim desem yeri.
Ben bunu neredeyse 15 bardaga varan su icmelerime bagliyorum.
Gebelk oncesi hic su icmezdm. Agrirdi.
Bir yerden duymustum basiniz agriyorsa su icmelisiniz diye. Ağrıyı belki gecirmiyor.ama kesinlikle onluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…